Ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου: Tι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις;

Ποιοι πρέπει να προσέχουν και ποιοι ευνοούνται;

Tι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 5 Απριλίου;

Διαβάστε αναλυτικά το ζώδιο σας:

ΚΡΙΟΣ

Θέματα καριέρας μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να είστε προσεχτικοί στην επιλογή συνεργατών. Αύξηση ευθυνών για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο μπορεί να σας αγχώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξετε ότι μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες σε κρίσιμες καταστάσεις. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και μη σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σε καταστάσεις που είναι ψυχοφθόρες. Στο χέρι σας είναι να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία, αρκεί να το επιδιώξετε. Η βραδιά ευνοεί τις επαφές με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα οικονομικά σας έχετε ένα θέμα καθώς είναι αδύνατο να εξοικονομήσετε πόρους για να ικανοποιήσετε προσωπικές σας ανάγκες. Οφειλές και διαδικαστικά θέματα αυξάνουν τα έξοδά σας, οπότε πρέπει να κάνετε υπομονή. Ιδιαίτερη προσοχή όταν έχετε να κάνετε με χρήματα τρίτων. Τσεκάρετε ξανά και ξανά τους υπολογισμούς σας. Έντονη εσωστρέφεια και μελαγχολία για εσάς που ζήσατε έναν πρόσφατο χωρισμό και προσπαθείτε να αποφύγετε τις κοινωνικές επαφές, ωστόσο οι φίλοι σας δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία και θα αλλάξει η διάθεσή σας στην πορεία. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να νιώσετε όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη διαχείριση των οικονομικών σας πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς προκύπτουν ανάγκες και δεν θα θέλετε να εκτεθείτε. Ιδανική στιγμή για να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας προκειμένου να βάλετε μια τάξη στα έξοδα. Αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές με φίλους και αν πρόκειται να πάρετε ρίσκα, μη βιάζεστε. Μια φιλική σχέση που ποντάρατε να εξελιχθεί ερωτικά δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας και είναι πεσμένη η διάθεσή σας. Στην προσπάθειά σας να μην καρφωθείτε, μπορεί να γίνετε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και τελικά να εκτεθείτε ακόμα περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προηγούμενες προσπάθειες που αρχίζουν να καρποφορούν αυξάνουν το εισόδημά σας, ενώ έχετε κερδίσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού σας κοινού. Νέες επαγγελματικές προοπτικές αυξάνουν την αισιοδοξία σας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές ενέργειες αν δεν κοντρολάρετε τον ενθουσιασμό σας. Ημέρα κατάλληλη για διαπραγματεύσεις. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και μην ασχολείστε από κάποια ώρα και μετά με επαγγελματικές υποθέσεις οι ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατί χάνετε την αίσθηση του χρόνου, εις βάρος της προσωπικής σας ζωής. Η βραδιά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα αν κάνετε μια έξοδο.

ΛΕΩΝ

Οι στόχοι σας είναι συγκεχυμένοι και οι ψυχικές σας μεταπτώσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τι θέλετε. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες, ώστε να ανεβάσετε το ηθικό σας. Η συνεχής ενασχόληση με τα εργασιακά σας και με θέματα της καθημερινότητας σας έχουν μπουχτίσει και η ανάγκη σας για κάτι διαφορετικό είναι μεγάλη. Είστε πολύ κοινωνικοί και οι γνωριμίες που κάνετε διευρύνουν μεν τον κύκλο σας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι όλοι αντάξιοι της προσοχής σας και κυρίως της εμπιστοσύνης σας. Ερωτικές περιπέτειες καλό είναι να έχουν εφήμερο χαρακτήρα. Μην επενδύετε συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει κάτι που δυσχεραίνει τις σχέσεις των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο και μάλλον έχει σχέση με κληρονομικά και με θέματα ακίνητης περιουσίας. Αν σας προτείνουν μία συνεργασία, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε. Μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό σας να μη δώσετε την απαραίτητη σημασία σε λεπτομέρειες που θα επηρεάσουν τις εξελίξεις. Ενώ θέλετε να δημιουργήσετε οικογένεια, η δέσμευση και οι ευθύνες σας τρομάζουν και ψάχνετε αφορμές για να το αναβάλλετε. Αν δεν είστε κατασταλαγμένοι και το κάνετε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των άλλων, αφήστε το καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να μη βγάζετε εύκολα άκρη με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο, ή μπορεί να ταλαιπωρηθείτε στις μετακινήσεις σας, εσείς όμως που πρόκειται να διαπραγματευτείτε μια καινούρια συμφωνία, μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να επιστρατεύσετε τον δυναμισμό σας και να έχετε τα κατάλληλα επιχειρήματα. Μη ρίχνετε την αξία σας. Θέματα υγείας θα σας ανησυχήσουν, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμα, ωστόσο είναι ένα καμπανάκι πως θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση. Δεν είναι αναγκαίο να κόψετε όλες τις απολαύσεις μαχαίρι, ή μάλλον είναι αναγκαίο, αλλά δεν είναι εφικτό. Ελαττώστε ό,τι μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εργασιακές σας υποθέσεις βαίνουν καλώς και μπορείτε να οργανώσετε τα πλάνα σας για το Σ/Κ, αρκεί να μην αφήσετε μισοτελειωμένες υποχρεώσεις που θα είναι εις βάρος σας. Δεν έχει νόημα να επιστρέψετε στη δουλειά έπειτα από ένα όμορφο διήμερο και να πρέπει να διευθετήσετε συσσωρευμένα καθήκοντα. Φανείτε προνοητικοί. Πολύ καλή ερωτική ζωή, εισπράττετε την επιβεβαίωση που αναζητάτε και γενικά είστε σε μια καλή φάση της ζωής σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να κάνετε σχέδια για το μέλλον αν δεν δοκιμαστεί από το χρόνο μια σχέση. Πάνω στον ενθουσιασμό σας την έχετε πατήσει αρκετές φορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ιδέες σας μπορεί να είναι τέλειες, αλλά εσείς να μην έχετε το απαραίτητο σθένος για να τις προωθήσετε και είναι κρίμα να χάνονται ευκαιρίες. Δώστε έμφαση στα ταλέντα σας και αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα καθώς μπορεί αργότερα να μετανιώσετε για τις επιλογές σας. Γενικά έχετε το νου σας σε εξαπατήσεις και μην ξανοίγεστε πολύ. Μπορεί να σας κερδίσει ένα άτομο με την ειλικρίνεια και τη θετική του ενέργεια και θα αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε μέχρι σήμερα. Ότι δηλαδή δεν θα βρεθεί κανείς που θα σας κάνει να τον εμπιστευτείτε, ή που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Οι εξελίξεις είναι πέρα των προσδοκιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ των «θέλω» και των «πρέπει», θα σπαταλήσουν αρκετό από το χρόνο σας. Η μέρα έχει ορισμένες προκλήσεις, ωστόσο θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε με επιτυχία. Από το μεσημέρι και μετά, πέφτουν οι ρυθμοί σας και μπορείτε να κάνετε αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας, ή να πιείτε καφέ με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ημέρα κατάλληλη για να βρεθείτε με φίλους και να ξεφύγετε για κάποιες ώρες από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Για τους ελεύθερους μπορεί να προκύψει μία γνωριμία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σας λείπει ένα αγαπημένο πρόσωπο και να είστε αφηρημένοι. Η μέρα ενώ από τη μια ευνοεί την επικοινωνία για προώθηση υπηρεσιών, προϊόντων, κλπ, από την άλλη κρύβει παγίδες, που σημαίνει πως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για υπογραφές συμβολαίων. Οικονομικές συναλλαγές και κοινά ταμεία με φίλους δεν θα έχουν καλή κατάληξη. Βρείτε τα με το ταίρι σας ή δώστε ένα τέλος. Ό,τι κι αν κάνετε, μη μπερδεύετε τρίτους στα προσωπικά σας, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό. Μπορεί αργότερα να βελτιωθεί η σχέση σας, αλλά να είναι εναντίον σας οι άλλοι που θα εκφέρουν γνώμη, γιατί εσείς τους δώσατε το δικαίωμα.

ΙΧΥΘΕΣ

Μεταβάλλονται συνεχώς τα σχέδιά σας, άλλες φορές επειδή εσείς δεν είστε σίγουροι κατά πόσο μπορείτε να τα υποστηρίξετε και κάποιες άλλες, επειδή δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να τα υλοποιήσετε. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά σας, οπότε μπορείτε να κάνετε κάποιες ενέργειες προκειμένου να προχωρήσουν τα πλάνα σας. Η κοινωνική σας ζωή έχει μείνει πίσω λόγω υποχρεώσεων και συσσωρευμένης κούρασης, σήμερα όμως που η βραδιά ευνοεί την ψυχαγωγία και την επικοινωνία, μη χάσετε την ευκαιρία για αλλαγή παραστάσεων. Επαφές με φίλους, μουσική που σας ευχαριστεί, θα σας χαρίσουν στιγμές απόλαυσης.

Lifo.gr