Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28/4)

Αστρολογικές προβλέψεις για την νέα εβδομάδα 22-28/04.

Κριός

Δείχνετε με έναν έμμεσο τρόπο, ότι έχετε βαρεθεί την στασιμότητα αυτής της σχέσης σας, και τώρα πρέπει να δοθούν λύσεις. Οι εντάσεις και τα λόγια, από μακριά και από κοντά σίγουρα δεν θα βοηθήσουν πλέον.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Ταύρος

Είστε το τελευταίο ζώδιο, που θα πρέπει να παραπονιέστε, καθώς με τον Ήλιο, πάνω σας μπορείτε να έχετε απόλυτη επιτυχία, σε όλα αυτά που ετοιμάζετε. Κυρίως στα εργασιακά σας, σας περιμένει ένα μεγάλο ποσό – προαγωγή.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Δίδυμοι

Δεν υπάρχουν ζητήματα που τώρα θα πρέπει να λύσετε στην προσωπική σας καθημερινότητα καθώς οι περισσότεροι από εσάς, είστε μόνοι ή και έχετε προσφάτως χωρίσει. Από τον νέο μήνα, κάτι αλλάζει σίγουρα.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

Καρκίνος

Οι μέρες έχουν φίλους και οικογένεια γεμάτες απαιτήσεις από τον χρόνο σας. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, φροντίστε να κατανείμετε ισότιμα την παρουσία σας! Οι σύντροφοι, που μένουν μακριά, πριν το Πάσχα θα συναντηθούν.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Λέων

Είστε βέβαιοι, για τα συναισθήματα του ατόμου που έχετε κοντά σας, και τώρα μέσα από τις διαρκείς του προτάσεις, θα τολμήσετε…ίσως και μέσα στον Μάιο, να κάνετε στα κοινά σας περιβάλλοντα, μια επίσημη ανακοίνωση.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Παρθένος

Μέσα στην εβδομάδα αυτήν θα έχετε μια καινούργια ενόχληση, από το πρόσφατο σας ερωτικό παρελθόν. Τώρα έχουν συμβεί πολλές και ουσιαστικές αλλαγές από τον πρώην σας και θέλει προσωπικά να σας τις παρουσιάσει.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

Ζυγός

Από αυτά που έχετε βιώσει με τον άνθρωπο που έχετε τόσο καιρό κοντά σας, κάτι σας λείπει. Ακόμη οι καταστάσεις στην όποια παράλληλη του ζωή, δεν του επιτρέπουν να σας δώσει αυτό που πραγματικά σας αξίζει και στο 100%.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Σκορπιός

Μην ασχολείστε με τον πρώην σας ή με κάποιον που τώρα στο παρόν σας, απλά σας τρώει τον ποιοτικό σας χρόνο, μέσα από ενέργειες και λόγια που δεν έχουν διέξοδο. Άλλωστε είστε και τόσο απασχολημένοι με εργασία και οικογένεια.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Τοξότης

Μέσα από την μόνιμη σας προσπάθεια, το άτομο που έχετε καιρό τώρα, βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο…θα πει το μεγάλο ναι, για να ξεκινήσετε αργά και σταθερά, μια σχέση! Το σύμπαν θα είναι σε όλα σας υποστηρικτής σας.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

Αιγόκερως

Οι πολύ μεγάλες καθυστερήσεις, που έχουν προκύψει από την μεριά του συντρόφου σας, και οι δικαιολογίες σας έχουν βάλει σε διαδικασία να πλέξετε σενάρια…που ίσως και να είναι λάθος. Μέσα σε αυτές τις ημέρες, δώστε χώρο για συζητήσεις.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Υδροχόος

Εσείς που είστε αισθηματικά μόνοι, με τόση αστρολογική κινητικότητα, έχετε αρχίσει και αναπολείτε τα παλιά! Σε μια ίδια φάση – σκέψη είναι και το πρώην ταίρι σας, που μέχρι το τέλος του μήνα, θα σας επισκεφτεί.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Ιχθείς

Αυτά που θέλετε είναι δύσκολα να τα καταφέρει άμεσα ο αγαπημένος σας. Όμως από τον καινούργιο μήνα, που τα επαγγελματικά του, θα είναι πιο άνετα και προσοδοφόρα, εσείς οι δύο σίγουρα θα είστε πιο άνετα σε όλα σας.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

astraworld.gr