MC MEDIA NETWORK

Saturday, May 30, 2020

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 30 Απριλίου;

Σήμερα το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα δίνει μία ώθηση σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου, να εξομαλύνουν σχέσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού αλλά και να κλείσουν παλαιές πληγές!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς σήμερα μπορεί να σε προβληματίσουν και να αναζητήσεις τον τρόπο να βρεις λύσεις για να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου και πάλι. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου δίνει τόσο ενεργητικότητα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα θέματα σου μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου καλό είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον περίγυρό σου και ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί ώστε οι ιδέες που θα έχεις να σε οδηγήσουν σε επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, θα δεχτείς μία ξαφνική πρόταση η οποία ζητά από εσένα γρήγορη απάντηση φρόντισε να κινηθείς με το σωστό τρόπο για να έχεις τα ποθητά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός και είσαι πραγματικά σε ετοιμότητα να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπεις σε πολλά ερωτηματικά. Καλείσαι να διαχειριστείς τα διφορούμενα μηνύματα που λαμβάνεις και να ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Δεν μασάς τα λόγια σου και για άλλη μια φορά σήμερα θα πεις τις απόψεις σου και θα μπορέσεις να αφοπλίσεις όλους αυτούς που προσπαθούν να σε μπερδέψουν ή να βάλουν κάποια εμπόδια στα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις λάθη στο χώρο της εργασίας σου. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό μερικές φορές σου φέρνει εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι δεν σε χωράει ο τόπος. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βρεθείς σε επικοινωνίες που δεν είναι καθόλου εύκολο να τις ψυχολογήσεις, αφού με αυτούς που θα μιλάς δυστυχώς δεν έχουν καταλήξει στο τι θέλουν. Αυτό είναι κάτι που σε καθυστερεί να πετύχεις τα σχέδια που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις τι λες για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, γιατί θα φτάσει η σχέση στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου. Και απόφυγε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα γίνουν πολλές ευχάριστες αλλαγές στην ζωή σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο γνωριμίες που μπορεί να έχουν ένα δυναμικό υπόβαθρο, το οποίο είναι αρκετό για να μπορέσει να σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα μπορέσει να λύσει πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις θα δεχτείς στον χώρο της εργασίας σου. Καλό θα είναι πριν απαντήσεις να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Πρέπει να αντιληφθείς ότι πρέπει να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να κοιτάξεις τον τομέα της οικογενειακής σου ζωής, αφού με κάποια θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις τελευταία έχεις λίγο μπερδευτεί και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις κάποιο θέμα που μπορεί να αντιμετωπίζει άτομο της οικογένειας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφο σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου σε κάνει πολύ γρήγορο και τις ιδέες σου δεν θα μπορούν εύκολα να τις επεξεργαστούν οι γύρω σου. Μην ξεφύγεις από τους στόχους που έχεις βάλει. Να ξέρεις ότι είσαι μπροστά σε μία περίοδο που θα εδραιώσεις τον εαυτό σου σε μία καλύτερη κατάσταση. Θέματα που θέλεις να λύσεις θα το κάνεις με πολύ μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη μέχρι στο ζώδιο σου φωνάζει ότι κινήσου άμεσα γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η περίοδος είναι πολύ καλή για εσένα αγαπημένε Σκορπιέ και οι πλανήτες σου δίνουν ότι καλύτερο έχουν. Πρέπει σήμερα να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι μήπως η πραγματικότητα γίνει πολύ σκληρή μαζί σου και σε αναγκάσει να αλλάξεις λίγο την πορεία σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και να ξέρεις ότι η επιτυχία όπως πάντα θα είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και έχεις βάλει σχέδια που έχεις αρχίσει και τα υλοποιείς. Σήμερα μία απόφαση που μπορεί να πάρουν τρίτα άτομα για εσένα μπορεί να σου προκαλέσει αναταραχές και να σε φέρει μπροστά σε νέα δεδομένα. Δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτε από όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Κάνε τα σχέδια σου και δεν έχεις να ανησυχήσεις για τίποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν την σχέση σου γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι αρκετά προετοιμασμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον Άρη που είναι στον Ζυγό σε ευνοεί και οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές. Μία σειρά από αλλαγές, φαίνεται ότι θα ανακατέψουν την ζωή σου. Επιπλέον, μπορείς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το πανέξυπνο μυαλό σου για να προτείνεις κάποιες σκέψεις σου στους άλλους που θα σου φέρουν την επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα (σε ευνοεί και ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό) θα σε χαρακτηρίζει η έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν και κάποια ζητήματα με τα άτομα του περιβάλλοντος σου που πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις για να μπορέσεις και εσύ να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα πρέπει να διορθώνεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό κάνει πολύ καλή την επικοινωνία σου. Να έχεις προετοιμαστεί γιατί θα υπάρξουν αρκετά σημαντικά γεγονότα σε κοινωνικό επίπεδο. Πιθανών να δημιουργηθούν κάποια θέματα στα πλαίσια των όποιων συζητήσεων κάνεις. Μην σε προβληματίσει τίποτε γιατί η πλανητική περίοδος είναι πολύ θετική για εσένα αγαπημένε Ιχθύ που σε οδηγεί κατευθείαν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

 

oroskopos.gr

Σήμερα το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα δίνει μία ώθηση σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου, να εξομαλύνουν σχέσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού αλλά και να κλείσουν παλαιές πληγές!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς σήμερα μπορεί να σε προβληματίσουν και να αναζητήσεις τον τρόπο να βρεις λύσεις για να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου και πάλι. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου δίνει τόσο ενεργητικότητα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα θέματα σου μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου καλό είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον περίγυρό σου και ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί ώστε οι ιδέες που θα έχεις να σε οδηγήσουν σε επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, θα δεχτείς μία ξαφνική πρόταση η οποία ζητά από εσένα γρήγορη απάντηση φρόντισε να κινηθείς με το σωστό τρόπο για να έχεις τα ποθητά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός και είσαι πραγματικά σε ετοιμότητα να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπεις σε πολλά ερωτηματικά. Καλείσαι να διαχειριστείς τα διφορούμενα μηνύματα που λαμβάνεις και να ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Δεν μασάς τα λόγια σου και για άλλη μια φορά σήμερα θα πεις τις απόψεις σου και θα μπορέσεις να αφοπλίσεις όλους αυτούς που προσπαθούν να σε μπερδέψουν ή να βάλουν κάποια εμπόδια στα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις λάθη στο χώρο της εργασίας σου. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό μερικές φορές σου φέρνει εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι δεν σε χωράει ο τόπος. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βρεθείς σε επικοινωνίες που δεν είναι καθόλου εύκολο να τις ψυχολογήσεις, αφού με αυτούς που θα μιλάς δυστυχώς δεν έχουν καταλήξει στο τι θέλουν. Αυτό είναι κάτι που σε καθυστερεί να πετύχεις τα σχέδια που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις τι λες για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, γιατί θα φτάσει η σχέση στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου. Και απόφυγε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα γίνουν πολλές ευχάριστες αλλαγές στην ζωή σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο γνωριμίες που μπορεί να έχουν ένα δυναμικό υπόβαθρο, το οποίο είναι αρκετό για να μπορέσει να σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα μπορέσει να λύσει πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις θα δεχτείς στον χώρο της εργασίας σου. Καλό θα είναι πριν απαντήσεις να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Πρέπει να αντιληφθείς ότι πρέπει να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να κοιτάξεις τον τομέα της οικογενειακής σου ζωής, αφού με κάποια θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις τελευταία έχεις λίγο μπερδευτεί και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις κάποιο θέμα που μπορεί να αντιμετωπίζει άτομο της οικογένειας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφο σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου σε κάνει πολύ γρήγορο και τις ιδέες σου δεν θα μπορούν εύκολα να τις επεξεργαστούν οι γύρω σου. Μην ξεφύγεις από τους στόχους που έχεις βάλει. Να ξέρεις ότι είσαι μπροστά σε μία περίοδο που θα εδραιώσεις τον εαυτό σου σε μία καλύτερη κατάσταση. Θέματα που θέλεις να λύσεις θα το κάνεις με πολύ μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη μέχρι στο ζώδιο σου φωνάζει ότι κινήσου άμεσα γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η περίοδος είναι πολύ καλή για εσένα αγαπημένε Σκορπιέ και οι πλανήτες σου δίνουν ότι καλύτερο έχουν. Πρέπει σήμερα να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι μήπως η πραγματικότητα γίνει πολύ σκληρή μαζί σου και σε αναγκάσει να αλλάξεις λίγο την πορεία σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και να ξέρεις ότι η επιτυχία όπως πάντα θα είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και έχεις βάλει σχέδια που έχεις αρχίσει και τα υλοποιείς. Σήμερα μία απόφαση που μπορεί να πάρουν τρίτα άτομα για εσένα μπορεί να σου προκαλέσει αναταραχές και να σε φέρει μπροστά σε νέα δεδομένα. Δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτε από όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Κάνε τα σχέδια σου και δεν έχεις να ανησυχήσεις για τίποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν την σχέση σου γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι αρκετά προετοιμασμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον Άρη που είναι στον Ζυγό σε ευνοεί και οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές. Μία σειρά από αλλαγές, φαίνεται ότι θα ανακατέψουν την ζωή σου. Επιπλέον, μπορείς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το πανέξυπνο μυαλό σου για να προτείνεις κάποιες σκέψεις σου στους άλλους που θα σου φέρουν την επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα (σε ευνοεί και ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό) θα σε χαρακτηρίζει η έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν και κάποια ζητήματα με τα άτομα του περιβάλλοντος σου που πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις για να μπορέσεις και εσύ να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα πρέπει να διορθώνεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό κάνει πολύ καλή την επικοινωνία σου. Να έχεις προετοιμαστεί γιατί θα υπάρξουν αρκετά σημαντικά γεγονότα σε κοινωνικό επίπεδο. Πιθανών να δημιουργηθούν κάποια θέματα στα πλαίσια των όποιων συζητήσεων κάνεις. Μην σε προβληματίσει τίποτε γιατί η πλανητική περίοδος είναι πολύ θετική για εσένα αγαπημένε Ιχθύ που σε οδηγεί κατευθείαν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

 

oroskopos.gr

Σήμερα το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα δίνει μία ώθηση σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου, να εξομαλύνουν σχέσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού αλλά και να κλείσουν παλαιές πληγές!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς σήμερα μπορεί να σε προβληματίσουν και να αναζητήσεις τον τρόπο να βρεις λύσεις για να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου και πάλι. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου δίνει τόσο ενεργητικότητα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα θέματα σου μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου καλό είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον περίγυρό σου και ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί ώστε οι ιδέες που θα έχεις να σε οδηγήσουν σε επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, θα δεχτείς μία ξαφνική πρόταση η οποία ζητά από εσένα γρήγορη απάντηση φρόντισε να κινηθείς με το σωστό τρόπο για να έχεις τα ποθητά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός και είσαι πραγματικά σε ετοιμότητα να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπεις σε πολλά ερωτηματικά. Καλείσαι να διαχειριστείς τα διφορούμενα μηνύματα που λαμβάνεις και να ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Δεν μασάς τα λόγια σου και για άλλη μια φορά σήμερα θα πεις τις απόψεις σου και θα μπορέσεις να αφοπλίσεις όλους αυτούς που προσπαθούν να σε μπερδέψουν ή να βάλουν κάποια εμπόδια στα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις λάθη στο χώρο της εργασίας σου. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό μερικές φορές σου φέρνει εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι δεν σε χωράει ο τόπος. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βρεθείς σε επικοινωνίες που δεν είναι καθόλου εύκολο να τις ψυχολογήσεις, αφού με αυτούς που θα μιλάς δυστυχώς δεν έχουν καταλήξει στο τι θέλουν. Αυτό είναι κάτι που σε καθυστερεί να πετύχεις τα σχέδια που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις τι λες για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, γιατί θα φτάσει η σχέση στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου. Και απόφυγε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα γίνουν πολλές ευχάριστες αλλαγές στην ζωή σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο γνωριμίες που μπορεί να έχουν ένα δυναμικό υπόβαθρο, το οποίο είναι αρκετό για να μπορέσει να σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα μπορέσει να λύσει πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις θα δεχτείς στον χώρο της εργασίας σου. Καλό θα είναι πριν απαντήσεις να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Πρέπει να αντιληφθείς ότι πρέπει να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να κοιτάξεις τον τομέα της οικογενειακής σου ζωής, αφού με κάποια θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις τελευταία έχεις λίγο μπερδευτεί και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις κάποιο θέμα που μπορεί να αντιμετωπίζει άτομο της οικογένειας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφο σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου σε κάνει πολύ γρήγορο και τις ιδέες σου δεν θα μπορούν εύκολα να τις επεξεργαστούν οι γύρω σου. Μην ξεφύγεις από τους στόχους που έχεις βάλει. Να ξέρεις ότι είσαι μπροστά σε μία περίοδο που θα εδραιώσεις τον εαυτό σου σε μία καλύτερη κατάσταση. Θέματα που θέλεις να λύσεις θα το κάνεις με πολύ μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη μέχρι στο ζώδιο σου φωνάζει ότι κινήσου άμεσα γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η περίοδος είναι πολύ καλή για εσένα αγαπημένε Σκορπιέ και οι πλανήτες σου δίνουν ότι καλύτερο έχουν. Πρέπει σήμερα να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι μήπως η πραγματικότητα γίνει πολύ σκληρή μαζί σου και σε αναγκάσει να αλλάξεις λίγο την πορεία σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και να ξέρεις ότι η επιτυχία όπως πάντα θα είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και έχεις βάλει σχέδια που έχεις αρχίσει και τα υλοποιείς. Σήμερα μία απόφαση που μπορεί να πάρουν τρίτα άτομα για εσένα μπορεί να σου προκαλέσει αναταραχές και να σε φέρει μπροστά σε νέα δεδομένα. Δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτε από όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Κάνε τα σχέδια σου και δεν έχεις να ανησυχήσεις για τίποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν την σχέση σου γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι αρκετά προετοιμασμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον Άρη που είναι στον Ζυγό σε ευνοεί και οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές. Μία σειρά από αλλαγές, φαίνεται ότι θα ανακατέψουν την ζωή σου. Επιπλέον, μπορείς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το πανέξυπνο μυαλό σου για να προτείνεις κάποιες σκέψεις σου στους άλλους που θα σου φέρουν την επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα (σε ευνοεί και ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό) θα σε χαρακτηρίζει η έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν και κάποια ζητήματα με τα άτομα του περιβάλλοντος σου που πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις για να μπορέσεις και εσύ να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα πρέπει να διορθώνεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό κάνει πολύ καλή την επικοινωνία σου. Να έχεις προετοιμαστεί γιατί θα υπάρξουν αρκετά σημαντικά γεγονότα σε κοινωνικό επίπεδο. Πιθανών να δημιουργηθούν κάποια θέματα στα πλαίσια των όποιων συζητήσεων κάνεις. Μην σε προβληματίσει τίποτε γιατί η πλανητική περίοδος είναι πολύ θετική για εσένα αγαπημένε Ιχθύ που σε οδηγεί κατευθείαν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

 

oroskopos.gr

Mommy’s Journal: Οικογένεια – Η μεγαλύτερη ευλογία όλων!

Μία λέξη, 10 γράμματα και όμως η σημασία της αγγίζει όλους μας! Οικογένεια μονογονεϊκή, πολύτεκνη, πυρηνική, πολυπολιτισμική. Υπάρχουν διαφόρων ειδών οικογένειες, η ουσία είναι όμως...

Κάτια Ταραμπανκό: Έγινε ξανθιά! (pics)

Νέο look για την Κάτια Ταραμπανκό Μετά την καραντίνα, η νεαρή καλλονή ένιωσε την ανάγκη να ανανεώσει την εμφάνισή της. Έτσι, η νικήτρια του GNTM 2...

Baby boom για αγαπημένο πρόσωπο του MasterChef! (pic)

Θα γίνει ξανά μπαμπάς! O Σωτήρης Κοντιζάς και η σύντροφός του είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το τρίτο τους παιδί σύμφωνα με το flash.gr. Όπως αναφέρει το...

5 Ελληνίδες παρουσιάστριες σου δείχνουν το αγαπημένο φόρεμα του καλοκαιριού (pics)

Είναι το αγαπημένο φόρεμα της σεζόν! Καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες της άνοιξης και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, τα φλοράλ σύνολα σκαρφαλώνουν και πάλι...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας από...

Νεανικό βλέμμα: Το μυστικό ομορφιάς της Jennifer Aniston στοιχίζει λιγότερο από 2 ευρώ!

Στα 50 της χρόνια η Jennifer Aniston παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της παγκόσμιας showbiz. Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η Αμερικανίδα...

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το αψεγάδιαστο σώμα της μετά από 2 εγκυμοσύνες

Η υπέροχη σιλουέτα της ηθοποιού Αναντίλεκτα η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία από τις πιο κομψές και όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η δημοφιλής ηθοποιός έχει καταφέρει...

Το Radisson Blu Hotel, Larnaca ανοίγει και πάλι τις πόρτες του!

Η διεύθυνση του Radisson Blu Hotel, Larnaca είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ξενοδοχείο θα επαναρχίσει τη λειτουργία του την Παρασκευή 5...

Έξυπνες λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης από την ΙΚΕΑ!

H οργάνωση ενός σπιτιού μοιάζει με «βουνό» αφού είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ωστόσο, είναι κάτι που χρειάζεται να κάνουμε τακτικά κατά τη διάρκεια του...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας από...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας από...

Αληθινή εξομολόγηση: «Ζηλεύω την κόρη μου επειδή είναι νέα και όμορφη…»

Ναι το ομολογώ ζηλεύω τη κόρη μου για τα νιάτα της και για την ομορφιά της! Ζηλεύω που είναι τόσο φρέσκια και ζωντανή και τους...

Νέα έρευνα: Αυτούς τους άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικούς οι γυναίκες!

Για να έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας πρέπει να είσαι… κακό παιδί Μπορεί ο έρωτας να ξεκινά με μια ματιά, η...

Το Radisson Blu Hotel, Larnaca ανοίγει και πάλι τις πόρτες του!

Η διεύθυνση του Radisson Blu Hotel, Larnaca είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ξενοδοχείο θα επαναρχίσει τη λειτουργία του την Παρασκευή 5...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας από...

Αληθινή εξομολόγηση: «Ζηλεύω την κόρη μου επειδή είναι νέα και όμορφη…»

Ναι το ομολογώ ζηλεύω τη κόρη μου για τα νιάτα της και για την ομορφιά της! Ζηλεύω που είναι τόσο φρέσκια και ζωντανή και τους...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Κύπρος: Γάμοι και την περίοδο της νηστείας των Χριστουγέννων. Οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου

Τέλεση γάμων και την περίοδο της νηστείας των Χριστουγέννων αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος Αποφάσεις για τις τελετές μυστηρίων έλαβε η Ιερά Σύνοδος, σε μια προσπάθεια...

Advertorials