MC MEDIA NETWORK

Wednesday, November 25, 2020

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Νοέμβριο

Τι φέρνει σε όλα τα ζώδια ο νέος μήνας;

Με τι κέφια έρχεται ο Νοέμβριος; Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις από τη Χρύσα Συκά.

ΚΡΙΟΣ

Το βλέμμα σου στρέφεται προς τους άλλους, αφού ο Ερμής, ως τις 10, και η Αφροδίτη, ως τις 21, βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο. Έχεις ανάγκη να ανανεωθείς και είσαι δεκτική σε όσους σε περιτριγυρίζουν. Έχεις πρωτότυπες ιδέες και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Τόλμα να καινοτομήσεις και να εξελιχθείς παρ’ όλες τις δυσκολίες. Με τον Ήλιο, ως τις 21, δε βλέπεις καθαρά, δυσκολεύεσαι να φτάσεις στο βάθος των πραγμάτων. Δες τα λάθη σου. Η σύνοδος Δία/Πλούτωνα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου αν φερθείς με ωριμότητα και όχι επιπόλαια. Μια αδυναμία μπορεί να νιώσεις με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου ως τις 13. Με τον Ερμή, από τις 11, αλλά και τη νέα Σελήνη στις 15, θα καταφέρεις να χειριστείς αποτελεσματικά κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά.

Τip: Προσοχή στις ιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τελείωνε με παλιές υποθέσεις και στρέψε το βλέμμα σου στην καινοτομία. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε κάνει ανεξάρτητη. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου δε θα συνεχιστεί για πολύ. Μη χάνεις το χρόνο σου, βγες έξω από τα σύνορα. Μην αμελείς επίσης τον Ερμή, ως τις 10, και την Αφροδίτη, ως τις 21, ασχολήσου με διάφορες συνεργασίες, οι εργασιακές σχέσεις ευνοούνται. Η σχέση σου με τους άλλους είναι εξαιρετική αυτόν το μήνα. Ασχολήσου με νέα πράγματα, νέα σχέδια, νέα αντικείμενα. Σερφάρεις επάνω σε ένα κύμα αλλαγής. Ο Δίας και ο Πλούτωνας προετοιμάζουν την επαγγελματική σου επιτυχία. Είναι σημαντικό, μέχρι τέλος της χρονιάς, να είσαι ρεαλίστρια και να μην υπερβαίνεις τα όρια. Η σχέση σου μπορεί να περάσει από σαράντα κύματα προς το τέλος του μήνα.

Tip: Μεταμόρφωσε, καινοτόμησε, ανανέωσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλες οι σχέσεις σου αυτόν το μήνα έρχονται στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη, ως τις 21, κάνει το διάστημα αυτό ευχάριστο και τρυφερό. Ο διάλογος ευνοείται και σου επιτρέπει να ενισχύσεις σημαντικές συναισθηματικές σχέσεις. Μπορείς να εκφράσεις με ειλικρίνεια όσα αισθάνεσαι. Φίλοι, δουλειά, οικογένεια επωφελούνται από την καλή σου διάθεση. Ξεχειλίζεις από χαρά και έχεις ανάγκη να μοιραστείς πράγματα με τον καθένα. Όλα φαίνονται να σου χαμογελούν, έχεις τύχη. Προσοχή με τον Ερμή, από τις 11, το πάθος στο λόγο, απόφυγε τις συγκρούσεις, την ειρωνεία, την κριτική προς τους άλλους. Ο Άρης, από τις 14, σου δίνει την ενέργεια να αντιμετωπίσεις ομαδικές δραστηριότητες. Χρειάζεσαι τους άλλους για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

Τip: Σκέψου πριν κινηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη, από τις 14, σου δίνεται η ευκαιρία να απελευθερωθείς από αντιθέσεις που σε ρίχνουν εδώ και καιρό. Είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά, νιώθεις ικανή να μετακινήσεις βουνά. Ο Ήλιος, ως τις 21, ενισχύει την αίσθηση της σιγουριάς και της εμπιστοσύνης, ντοπάρει επίσης τη δημιουργικότητά σου. Μπορείς πλέον να προσαρμοστείς σε κάθε κατάσταση. Προχωράς σε βαθιές αλλαγές. Είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις μπροστά και προς τη σωστή κατεύθυνση ή να θέσεις υπαρξιακά ζητήματα. Μη βιάζεσαι. Εκτίμησε τον εαυτό σου και τις μικρές χαρές της καθημερινότητας. Όλα έρχονται στην ώρα τους γι’ αυτόν που ξέρει να περιμένει, μείνε ήρεμη. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, θα ασχοληθείς με το σπίτι ή με μια παλιά γνωριμία που θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

Τip: Μπορείς να προοδεύσεις και να σταθεροποιηθείς.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Άρη, ως τις 13, είσαι σε φάση αδράνειας. Από τις 14, είσαι έτοιμη για υπερβάσεις, πρόσεχε την τάση σου να τα βλέπεις όλα άσπρα ή μαύρα. Δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ασταθής. Κάνε υπομονή και απόφυγε τον παρορμητισμό. Με τον Ερμή, ως τις 10, μιλάς περισσότερο απ’ όσο ακούς. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων, δες τη σωστή κατεύθυνση των στόχων σου. Ο Ουρανός σε καλεί σε αλλαγές στην καριέρα, αλλά κυριαρχούν το στρες και η κούραση για μικρά καθημερινά πράγματα. Βρες την ισορροπία. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, ασχολήσου με τα κοντινά σου ή με νεαρά πρόσωπα. Κάποιες συγκρούσεις στη δουλειά δε σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Βρίσκεσαι σε δίλημμα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια.

Tip: Μπορείς να λάμψεις ή να διασκορπιστείς, έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σχέδιά σου πετυχαίνουν χάρη στην επιμονή σου. Φρόντισε να αναλύσεις πρακτικά ζητήματα και να σχεδιάσεις σχολαστικά τη δράση σου. Είναι καλή στιγμή για να ξεπεράσεις τα όριά σου και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς να αποθαρρύνεσαι. Ο Ερμής σε στηρίζει και ευνοεί το διάλογο. Μπορείς να γίνεις ανεξάρτητη σε πολλούς τομείς, θα επωφεληθείς και οικονομικά ή από κοντινά σου πρόσωπα, μπορείς να περιμένεις καλές εκπλήξεις και καλά αποτελέσματα, αρκεί να μη βιάζεσαι. Έχεις πρωτότυπες και εφαρμόσιμες ιδέες. Πρόσεχε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα. Με την Αφροδίτη, από τις 21, έρχεσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Ένα ρομαντικό γεύμα ή μια βραδιά τετ-α-τετ είναι αρκετά για να ξαναβρεθεί η οικειότητα με το ταίρι σου.

Tip: Πήγαινε μια εκδρομή.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου ως τις 21 και σου δίνει μια εσωτερική ηρεμία. Οι σχέσεις σου ευνοούνται, καθώς μπορείς να χειριστείς τις λέξεις γλυκά, με τακτ. Επαγγελματικά, ξέρεις να πείθεις βρίσκοντας τις κατάλληλες λέξεις για να λάβεις όσα θέλεις. Προχωράς γρήγορα και με πάθος. Προσοχή, καθώς η αντίθεσή της με τον Άρη μπορεί να φέρει γκρίνια, ζήλια, χωρισμό. Μη μένεις παθητική, προχώρα ακόμα και σε συγκρούσεις για να τελειώνεις μια και καλή με προβληματικές καταστάσεις. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Οικονομικά, προσπάθησε να είσαι συνεπής σε πληρωμές λογαριασμών με τη νέα Σελήνη. Προς το τέλος του μήνα βάλε μια τάξη στο σπίτι σου και λύσε εκκρεμή χρόνια προβλήματα. Ανανεώσου.

Τip: Είσαι πολύ δυναμική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ως τις 21, πολλαπλασιάζεις τα σχέδιά σου, τις ιδέες σου, λάμπεις και μαγνητίζεις. Έχεις ανάγκη να επιβληθείς περισσότερο σε διάφορους τομείς της ζωής σου και να ακουστείς. Έχεις ανάγκη να πλησιάσεις άλλους για να κερδίσεις από τη δύναμη της παρουσίας τους. Ο Ερμής, ως τις 10, σε σπρώχνει σε ενδοσκόπηση και σε σκέψη. Η γοητεία σου κυριεύει όσους σε πλησιάζουν. Δε δυσκολεύεσαι να λάβεις ό,τι θέλεις, ένα χαμόγελο, όμορφα λόγια… Από τις 11 περνά στο ζώδιό σου και θα πρέπει να προσέξεις τις εντάσεις με συναδέλφους. Από τη μια πλευρά, έχεις ανάγκη την ελευθερία για να ανθίσεις, από την άλλη, αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα των αποκτημάτων σου. Η σεληνιακή έκλειψη ευνοεί τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά.

Tip: Άκου το ένστικτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέψη, ωρίμανση σχεδίων, απολογισμός είναι οι λέξεις του μήνα. Μπορείς να στηριχθείς στην Αφροδίτη, ως τις 21, στον Ήλιο και στον Δία. Είναι τέλεια στιγμή για να τελειώσεις με ένα παρελθόν που σε ρίχνει και να στραφείς σε ένα νέο, πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα. Μπορείς να συμμετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες. Από τις 22, θα επιδιώκεις τη μοναξιά και μπορεί να ζητήσεις περισσότερο χώρο ή χρόνο από το ταίρι σου. Ο Άρης, από τα μέσα του μήνα, σου δίνει ενέργεια, ενθουσιασμό, κίνητρα για να οδηγήσεις τα σχέδιά σου. Έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση. Μη βιάζεσαι, μην παίρνεις ξαφνικές αποφάσεις, άσε τα πράγματα να ωριμάσουν και θα βγεις οικονομικά ωφελημένη. Η προσωπική σου ζωή είναι αρμονική, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές.

Tip: Με υπομονή, όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προτεραιότητά σου είναι η δουλειά. Σιγά σιγά καταφέρνεις να έχεις μια καλύτερη οπτική των σχεδίων σου, των αναγκών σου. Έρχονται εξελίξεις και αλλαγές. Έχεις πλέον την ικανότητα να προσαρμόζεσαι πιο εύκολα στα γεγονότα. Κάνεις καλύτερες επιλογές, που ανταποκρίνονται περισσότερο στις επιθυμίες σου. Αυτός ο μήνας σε καλεί στην ανανέωση. Ονειρεύεσαι την ελευθερία αλλά και την ασφάλεια. Με τον Ερμή, από τις 11, λες όσα σκέφτεσαι. Προσπάθησε να βρεις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος φεύγει σε λίγο από το ζώδιό σου και σε οδηγεί στην απόφαση να αλλάξεις σελίδα ζωής. Ο Άρης, από τα μέσα του μήνα, φέρνει συγκρούσεις. Έχεις δυσκολίες επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές.

Tip: Φίλοι σε βοηθούν να ξεμπερδέψεις από δύσκολες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή, ως τις 10, η επικοινωνία είναι ευχάριστη. Από τις 11, ευνοεί τις συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα, ενώ θα έχεις εύνοια και από ανώτερα στην ιεραρχία της δουλειάς σου πρόσωπα. Η ήρεμη επικοινωνία και οι επαφές είναι το ατού του μήνα. Ο Άρης, από τα μέσα του μήνα, σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να καταφέρεις όσα επιχειρείς. Μη βιαστείς, όμως, να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, θα μπορούσε ίσως να ανακάμψει η ερωτική σου ζωή, αφού η τρυφερότητα κυριαρχεί, όμως η αντίθεσή της με τον Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις ικανές να διαλύσουν μια σχέση. Σχεδίασε και βάλε βάσεις αυτόν το μήνα. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε βοηθούν να αλλάξεις σε βάθος σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Tip: Μην ξοδεύεις άδικα την ενέργειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτόν το μήνα μπορείς να ενισχύσεις τη σχέση σου και να ανακτήσεις την εικόνα σου απέναντι σε οικεία πρόσωπα. Βγαίνεις από την παθητικότητα και παίρνεις τα ηνία δείχνοντας στους άλλους ότι είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε στρέφει προς τον εαυτό σου, κάνεις το λογαριασμό σου και ξέρεις πού βαδίζεις. Με τον Ερμή, από τις 11, τα σχέδιά σου παίρνουν μπρος. Μπορεί να ξεκινήσεις μια σχέση στοργής. Τα οικονομικά σου αποτελούν ένα αγκάθι για τις σχέσεις σου. Ο Δίας και ο Πλούτωνας μεταμορφώνουν τις καταστάσεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Είσαι δυνατή και κρατάς μια σταθερή πορεία. Φιλικά πρόσωπα και ομάδες βρίσκονται στο πλευρό σου. Η έκλειψη στις 30 μπορεί να σε βρει λίγο αμήχανη.

Tip: Βγες και διασκέδασε.

 

Τι φέρνει σε όλα τα ζώδια ο νέος μήνας;

Με τι κέφια έρχεται ο Νοέμβριος; Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις από τη Χρύσα Συκά.

ΚΡΙΟΣ

Το βλέμμα σου στρέφεται προς τους άλλους, αφού ο Ερμής, ως τις 10, και η Αφροδίτη, ως τις 21, βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο. Έχεις ανάγκη να ανανεωθείς και είσαι δεκτική σε όσους σε περιτριγυρίζουν. Έχεις πρωτότυπες ιδέες και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Τόλμα να καινοτομήσεις και να εξελιχθείς παρ’ όλες τις δυσκολίες. Με τον Ήλιο, ως τις 21, δε βλέπεις καθαρά, δυσκολεύεσαι να φτάσεις στο βάθος των πραγμάτων. Δες τα λάθη σου. Η σύνοδος Δία/Πλούτωνα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου αν φερθείς με ωριμότητα και όχι επιπόλαια. Μια αδυναμία μπορεί να νιώσεις με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου ως τις 13. Με τον Ερμή, από τις 11, αλλά και τη νέα Σελήνη στις 15, θα καταφέρεις να χειριστείς αποτελεσματικά κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά.

Τip: Προσοχή στις ιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τελείωνε με παλιές υποθέσεις και στρέψε το βλέμμα σου στην καινοτομία. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε κάνει ανεξάρτητη. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου δε θα συνεχιστεί για πολύ. Μη χάνεις το χρόνο σου, βγες έξω από τα σύνορα. Μην αμελείς επίσης τον Ερμή, ως τις 10, και την Αφροδίτη, ως τις 21, ασχολήσου με διάφορες συνεργασίες, οι εργασιακές σχέσεις ευνοούνται. Η σχέση σου με τους άλλους είναι εξαιρετική αυτόν το μήνα. Ασχολήσου με νέα πράγματα, νέα σχέδια, νέα αντικείμενα. Σερφάρεις επάνω σε ένα κύμα αλλαγής. Ο Δίας και ο Πλούτωνας προετοιμάζουν την επαγγελματική σου επιτυχία. Είναι σημαντικό, μέχρι τέλος της χρονιάς, να είσαι ρεαλίστρια και να μην υπερβαίνεις τα όρια. Η σχέση σου μπορεί να περάσει από σαράντα κύματα προς το τέλος του μήνα.

Tip: Μεταμόρφωσε, καινοτόμησε, ανανέωσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλες οι σχέσεις σου αυτόν το μήνα έρχονται στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη, ως τις 21, κάνει το διάστημα αυτό ευχάριστο και τρυφερό. Ο διάλογος ευνοείται και σου επιτρέπει να ενισχύσεις σημαντικές συναισθηματικές σχέσεις. Μπορείς να εκφράσεις με ειλικρίνεια όσα αισθάνεσαι. Φίλοι, δουλειά, οικογένεια επωφελούνται από την καλή σου διάθεση. Ξεχειλίζεις από χαρά και έχεις ανάγκη να μοιραστείς πράγματα με τον καθένα. Όλα φαίνονται να σου χαμογελούν, έχεις τύχη. Προσοχή με τον Ερμή, από τις 11, το πάθος στο λόγο, απόφυγε τις συγκρούσεις, την ειρωνεία, την κριτική προς τους άλλους. Ο Άρης, από τις 14, σου δίνει την ενέργεια να αντιμετωπίσεις ομαδικές δραστηριότητες. Χρειάζεσαι τους άλλους για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

Τip: Σκέψου πριν κινηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη, από τις 14, σου δίνεται η ευκαιρία να απελευθερωθείς από αντιθέσεις που σε ρίχνουν εδώ και καιρό. Είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά, νιώθεις ικανή να μετακινήσεις βουνά. Ο Ήλιος, ως τις 21, ενισχύει την αίσθηση της σιγουριάς και της εμπιστοσύνης, ντοπάρει επίσης τη δημιουργικότητά σου. Μπορείς πλέον να προσαρμοστείς σε κάθε κατάσταση. Προχωράς σε βαθιές αλλαγές. Είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις μπροστά και προς τη σωστή κατεύθυνση ή να θέσεις υπαρξιακά ζητήματα. Μη βιάζεσαι. Εκτίμησε τον εαυτό σου και τις μικρές χαρές της καθημερινότητας. Όλα έρχονται στην ώρα τους γι’ αυτόν που ξέρει να περιμένει, μείνε ήρεμη. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, θα ασχοληθείς με το σπίτι ή με μια παλιά γνωριμία που θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

Τip: Μπορείς να προοδεύσεις και να σταθεροποιηθείς.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Άρη, ως τις 13, είσαι σε φάση αδράνειας. Από τις 14, είσαι έτοιμη για υπερβάσεις, πρόσεχε την τάση σου να τα βλέπεις όλα άσπρα ή μαύρα. Δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ασταθής. Κάνε υπομονή και απόφυγε τον παρορμητισμό. Με τον Ερμή, ως τις 10, μιλάς περισσότερο απ’ όσο ακούς. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων, δες τη σωστή κατεύθυνση των στόχων σου. Ο Ουρανός σε καλεί σε αλλαγές στην καριέρα, αλλά κυριαρχούν το στρες και η κούραση για μικρά καθημερινά πράγματα. Βρες την ισορροπία. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, ασχολήσου με τα κοντινά σου ή με νεαρά πρόσωπα. Κάποιες συγκρούσεις στη δουλειά δε σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Βρίσκεσαι σε δίλημμα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια.

Tip: Μπορείς να λάμψεις ή να διασκορπιστείς, έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σχέδιά σου πετυχαίνουν χάρη στην επιμονή σου. Φρόντισε να αναλύσεις πρακτικά ζητήματα και να σχεδιάσεις σχολαστικά τη δράση σου. Είναι καλή στιγμή για να ξεπεράσεις τα όριά σου και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς να αποθαρρύνεσαι. Ο Ερμής σε στηρίζει και ευνοεί το διάλογο. Μπορείς να γίνεις ανεξάρτητη σε πολλούς τομείς, θα επωφεληθείς και οικονομικά ή από κοντινά σου πρόσωπα, μπορείς να περιμένεις καλές εκπλήξεις και καλά αποτελέσματα, αρκεί να μη βιάζεσαι. Έχεις πρωτότυπες και εφαρμόσιμες ιδέες. Πρόσεχε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα. Με την Αφροδίτη, από τις 21, έρχεσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Ένα ρομαντικό γεύμα ή μια βραδιά τετ-α-τετ είναι αρκετά για να ξαναβρεθεί η οικειότητα με το ταίρι σου.

Tip: Πήγαινε μια εκδρομή.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου ως τις 21 και σου δίνει μια εσωτερική ηρεμία. Οι σχέσεις σου ευνοούνται, καθώς μπορείς να χειριστείς τις λέξεις γλυκά, με τακτ. Επαγγελματικά, ξέρεις να πείθεις βρίσκοντας τις κατάλληλες λέξεις για να λάβεις όσα θέλεις. Προχωράς γρήγορα και με πάθος. Προσοχή, καθώς η αντίθεσή της με τον Άρη μπορεί να φέρει γκρίνια, ζήλια, χωρισμό. Μη μένεις παθητική, προχώρα ακόμα και σε συγκρούσεις για να τελειώνεις μια και καλή με προβληματικές καταστάσεις. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Οικονομικά, προσπάθησε να είσαι συνεπής σε πληρωμές λογαριασμών με τη νέα Σελήνη. Προς το τέλος του μήνα βάλε μια τάξη στο σπίτι σου και λύσε εκκρεμή χρόνια προβλήματα. Ανανεώσου.

Τip: Είσαι πολύ δυναμική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ως τις 21, πολλαπλασιάζεις τα σχέδιά σου, τις ιδέες σου, λάμπεις και μαγνητίζεις. Έχεις ανάγκη να επιβληθείς περισσότερο σε διάφορους τομείς της ζωής σου και να ακουστείς. Έχεις ανάγκη να πλησιάσεις άλλους για να κερδίσεις από τη δύναμη της παρουσίας τους. Ο Ερμής, ως τις 10, σε σπρώχνει σε ενδοσκόπηση και σε σκέψη. Η γοητεία σου κυριεύει όσους σε πλησιάζουν. Δε δυσκολεύεσαι να λάβεις ό,τι θέλεις, ένα χαμόγελο, όμορφα λόγια… Από τις 11 περνά στο ζώδιό σου και θα πρέπει να προσέξεις τις εντάσεις με συναδέλφους. Από τη μια πλευρά, έχεις ανάγκη την ελευθερία για να ανθίσεις, από την άλλη, αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα των αποκτημάτων σου. Η σεληνιακή έκλειψη ευνοεί τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά.

Tip: Άκου το ένστικτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέψη, ωρίμανση σχεδίων, απολογισμός είναι οι λέξεις του μήνα. Μπορείς να στηριχθείς στην Αφροδίτη, ως τις 21, στον Ήλιο και στον Δία. Είναι τέλεια στιγμή για να τελειώσεις με ένα παρελθόν που σε ρίχνει και να στραφείς σε ένα νέο, πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα. Μπορείς να συμμετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες. Από τις 22, θα επιδιώκεις τη μοναξιά και μπορεί να ζητήσεις περισσότερο χώρο ή χρόνο από το ταίρι σου. Ο Άρης, από τα μέσα του μήνα, σου δίνει ενέργεια, ενθουσιασμό, κίνητρα για να οδηγήσεις τα σχέδιά σου. Έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση. Μη βιάζεσαι, μην παίρνεις ξαφνικές αποφάσεις, άσε τα πράγματα να ωριμάσουν και θα βγεις οικονομικά ωφελημένη. Η προσωπική σου ζωή είναι αρμονική, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές.

Tip: Με υπομονή, όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προτεραιότητά σου είναι η δουλειά. Σιγά σιγά καταφέρνεις να έχεις μια καλύτερη οπτική των σχεδίων σου, των αναγκών σου. Έρχονται εξελίξεις και αλλαγές. Έχεις πλέον την ικανότητα να προσαρμόζεσαι πιο εύκολα στα γεγονότα. Κάνεις καλύτερες επιλογές, που ανταποκρίνονται περισσότερο στις επιθυμίες σου. Αυτός ο μήνας σε καλεί στην ανανέωση. Ονειρεύεσαι την ελευθερία αλλά και την ασφάλεια. Με τον Ερμή, από τις 11, λες όσα σκέφτεσαι. Προσπάθησε να βρεις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος φεύγει σε λίγο από το ζώδιό σου και σε οδηγεί στην απόφαση να αλλάξεις σελίδα ζωής. Ο Άρης, από τα μέσα του μήνα, φέρνει συγκρούσεις. Έχεις δυσκολίες επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές.

Tip: Φίλοι σε βοηθούν να ξεμπερδέψεις από δύσκολες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή, ως τις 10, η επικοινωνία είναι ευχάριστη. Από τις 11, ευνοεί τις συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα, ενώ θα έχεις εύνοια και από ανώτερα στην ιεραρχία της δουλειάς σου πρόσωπα. Η ήρεμη επικοινωνία και οι επαφές είναι το ατού του μήνα. Ο Άρης, από τα μέσα του μήνα, σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να καταφέρεις όσα επιχειρείς. Μη βιαστείς, όμως, να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, θα μπορούσε ίσως να ανακάμψει η ερωτική σου ζωή, αφού η τρυφερότητα κυριαρχεί, όμως η αντίθεσή της με τον Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις ικανές να διαλύσουν μια σχέση. Σχεδίασε και βάλε βάσεις αυτόν το μήνα. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε βοηθούν να αλλάξεις σε βάθος σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Tip: Μην ξοδεύεις άδικα την ενέργειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτόν το μήνα μπορείς να ενισχύσεις τη σχέση σου και να ανακτήσεις την εικόνα σου απέναντι σε οικεία πρόσωπα. Βγαίνεις από την παθητικότητα και παίρνεις τα ηνία δείχνοντας στους άλλους ότι είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε στρέφει προς τον εαυτό σου, κάνεις το λογαριασμό σου και ξέρεις πού βαδίζεις. Με τον Ερμή, από τις 11, τα σχέδιά σου παίρνουν μπρος. Μπορεί να ξεκινήσεις μια σχέση στοργής. Τα οικονομικά σου αποτελούν ένα αγκάθι για τις σχέσεις σου. Ο Δίας και ο Πλούτωνας μεταμορφώνουν τις καταστάσεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Είσαι δυνατή και κρατάς μια σταθερή πορεία. Φιλικά πρόσωπα και ομάδες βρίσκονται στο πλευρό σου. Η έκλειψη στις 30 μπορεί να σε βρει λίγο αμήχανη.

Tip: Βγες και διασκέδασε.

 

Τι φέρνει σε όλα τα ζώδια ο νέος μήνας;

Με τι κέφια έρχεται ο Νοέμβριος; Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις από τη Χρύσα Συκά.

ΚΡΙΟΣ

Το βλέμμα σου στρέφεται προς τους άλλους, αφού ο Ερμής, ως τις 10, και η Αφροδίτη, ως τις 21, βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο. Έχεις ανάγκη να ανανεωθείς και είσαι δεκτική σε όσους σε περιτριγυρίζουν. Έχεις πρωτότυπες ιδέες και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Τόλμα να καινοτομήσεις και να εξελιχθείς παρ’ όλες τις δυσκολίες. Με τον Ήλιο, ως τις 21, δε βλέπεις καθαρά, δυσκολεύεσαι να φτάσεις στο βάθος των πραγμάτων. Δες τα λάθη σου. Η σύνοδος Δία/Πλούτωνα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου αν φερθείς με ωριμότητα και όχι επιπόλαια. Μια αδυναμία μπορεί να νιώσεις με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου ως τις 13. Με τον Ερμή, από τις 11, αλλά και τη νέα Σελήνη στις 15, θα καταφέρεις να χειριστείς αποτελεσματικά κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά.

Τip: Προσοχή στις ιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τελείωνε με παλιές υποθέσεις και στρέψε το βλέμμα σου στην καινοτομία. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε κάνει ανεξάρτητη. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου δε θα συνεχιστεί για πολύ. Μη χάνεις το χρόνο σου, βγες έξω από τα σύνορα. Μην αμελείς επίσης τον Ερμή, ως τις 10, και την Αφροδίτη, ως τις 21, ασχολήσου με διάφορες συνεργασίες, οι εργασιακές σχέσεις ευνοούνται. Η σχέση σου με τους άλλους είναι εξαιρετική αυτόν το μήνα. Ασχολήσου με νέα πράγματα, νέα σχέδια, νέα αντικείμενα. Σερφάρεις επάνω σε ένα κύμα αλλαγής. Ο Δίας και ο Πλούτωνας προετοιμάζουν την επαγγελματική σου επιτυχία. Είναι σημαντικό, μέχρι τέλος της χρονιάς, να είσαι ρεαλίστρια και να μην υπερβαίνεις τα όρια. Η σχέση σου μπορεί να περάσει από σαράντα κύματα προς το τέλος του μήνα.

Tip: Μεταμόρφωσε, καινοτόμησε, ανανέωσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλες οι σχέσεις σου αυτόν το μήνα έρχονται στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη, ως τις 21, κάνει το διάστημα αυτό ευχάριστο και τρυφερό. Ο διάλογος ευνοείται και σου επιτρέπει να ενισχύσεις σημαντικές συναισθηματικές σχέσεις. Μπορείς να εκφράσεις με ειλικρίνεια όσα αισθάνεσαι. Φίλοι, δουλειά, οικογένεια επωφελούνται από την καλή σου διάθεση. Ξεχειλίζεις από χαρά και έχεις ανάγκη να μοιραστείς πράγματα με τον καθένα. Όλα φαίνονται να σου χαμογελούν, έχεις τύχη. Προσοχή με τον Ερμή, από τις 11, το πάθος στο λόγο, απόφυγε τις συγκρούσεις, την ειρωνεία, την κριτική προς τους άλλους. Ο Άρης, από τις 14, σου δίνει την ενέργεια να αντιμετωπίσεις ομαδικές δραστηριότητες. Χρειάζεσαι τους άλλους για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

Τip: Σκέψου πριν κινηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη, από τις 14, σου δίνεται η ευκαιρία να απελευθερωθείς από αντιθέσεις που σε ρίχνουν εδώ και καιρό. Είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά, νιώθεις ικανή να μετακινήσεις βουνά. Ο Ήλιος, ως τις 21, ενισχύει την αίσθηση της σιγουριάς και της εμπιστοσύνης, ντοπάρει επίσης τη δημιουργικότητά σου. Μπορείς πλέον να προσαρμοστείς σε κάθε κατάσταση. Προχωράς σε βαθιές αλλαγές. Είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις μπροστά και προς τη σωστή κατεύθυνση ή να θέσεις υπαρξιακά ζητήματα. Μη βιάζεσαι. Εκτίμησε τον εαυτό σου και τις μικρές χαρές της καθημερινότητας. Όλα έρχονται στην ώρα τους γι’ αυτόν που ξέρει να περιμένει, μείνε ήρεμη. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, θα ασχοληθείς με το σπίτι ή με μια παλιά γνωριμία που θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

Τip: Μπορείς να προοδεύσεις και να σταθεροποιηθείς.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Άρη, ως τις 13, είσαι σε φάση αδράνειας. Από τις 14, είσαι έτοιμη για υπερβάσεις, πρόσεχε την τάση σου να τα βλέπεις όλα άσπρα ή μαύρα. Δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ασταθής. Κάνε υπομονή και απόφυγε τον παρορμητισμό. Με τον Ερμή, ως τις 10, μιλάς περισσότερο απ’ όσο ακούς. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων, δες τη σωστή κατεύθυνση των στόχων σου. Ο Ουρανός σε καλεί σε αλλαγές στην καριέρα, αλλά κυριαρχούν το στρες και η κούραση για μικρά καθημερινά πράγματα. Βρες την ισορροπία. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, ασχολήσου με τα κοντινά σου ή με νεαρά πρόσωπα. Κάποιες συγκρούσεις στη δουλειά δε σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Βρίσκεσαι σε δίλημμα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια.

Tip: Μπορείς να λάμψεις ή να διασκορπιστείς, έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σχέδιά σου πετυχαίνουν χάρη στην επιμονή σου. Φρόντισε να αναλύσεις πρακτικά ζητήματα και να σχεδιάσεις σχολαστικά τη δράση σου. Είναι καλή στιγμή για να ξεπεράσεις τα όριά σου και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς να αποθαρρύνεσαι. Ο Ερμής σε στηρίζει και ευνοεί το διάλογο. Μπορείς να γίνεις ανεξάρτητη σε πολλούς τομείς, θα επωφεληθείς και οικονομικά ή από κοντινά σου πρόσωπα, μπορείς να περιμένεις καλές εκπλήξεις και καλά αποτελέσματα, αρκεί να μη βιάζεσαι. Έχεις πρωτότυπες και εφαρμόσιμες ιδέες. Πρόσεχε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα. Με την Αφροδίτη, από τις 21, έρχεσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Ένα ρομαντικό γεύμα ή μια βραδιά τετ-α-τετ είναι αρκετά για να ξαναβρεθεί η οικειότητα με το ταίρι σου.

Tip: Πήγαινε μια εκδρομή.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου ως τις 21 και σου δίνει μια εσωτερική ηρεμία. Οι σχέσεις σου ευνοούνται, καθώς μπορείς να χειριστείς τις λέξεις γλυκά, με τακτ. Επαγγελματικά, ξέρεις να πείθεις βρίσκοντας τις κατάλληλες λέξεις για να λάβεις όσα θέλεις. Προχωράς γρήγορα και με πάθος. Προσοχή, καθώς η αντίθεσή της με τον Άρη μπορεί να φέρει γκρίνια, ζήλια, χωρισμό. Μη μένεις παθητική, προχώρα ακόμα και σε συγκρούσεις για να τελειώνεις μια και καλή με προβληματικές καταστάσεις. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Οικονομικά, προσπάθησε να είσαι συνεπής σε πληρωμές λογαριασμών με τη νέα Σελήνη. Προς το τέλος του μήνα βάλε μια τάξη στο σπίτι σου και λύσε εκκρεμή χρόνια προβλήματα. Ανανεώσου.

Τip: Είσαι πολύ δυναμική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ως τις 21, πολλαπλασιάζεις τα σχέδιά σου, τις ιδέες σου, λάμπεις και μαγνητίζεις. Έχεις ανάγκη να επιβληθείς περισσότερο σε διάφορους τομείς της ζωής σου και να ακουστείς. Έχεις ανάγκη να πλησιάσεις άλλους για να κερδίσεις από τη δύναμη της παρουσίας τους. Ο Ερμής, ως τις 10, σε σπρώχνει σε ενδοσκόπηση και σε σκέψη. Η γοητεία σου κυριεύει όσους σε πλησιάζουν. Δε δυσκολεύεσαι να λάβεις ό,τι θέλεις, ένα χαμόγελο, όμορφα λόγια… Από τις 11 περνά στο ζώδιό σου και θα πρέπει να προσέξεις τις εντάσεις με συναδέλφους. Από τη μια πλευρά, έχεις ανάγκη την ελευθερία για να ανθίσεις, από την άλλη, αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα των αποκτημάτων σου. Η σεληνιακή έκλειψη ευνοεί τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά.

Tip: Άκου το ένστικτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέψη, ωρίμανση σχεδίων, απολογισμός είναι οι λέξεις του μήνα. Μπορείς να στηριχθείς στην Αφροδίτη, ως τις 21, στον Ήλιο και στον Δία. Είναι τέλεια στιγμή για να τελειώσεις με ένα παρελθόν που σε ρίχνει και να στραφείς σε ένα νέο, πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα. Μπορείς να συμμετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες. Από τις 22, θα επιδιώκεις τη μοναξιά και μπορεί να ζητήσεις περισσότερο χώρο ή χρόνο από το ταίρι σου. Ο Άρης, από τα μέσα του μήνα, σου δίνει ενέργεια, ενθουσιασμό, κίνητρα για να οδηγήσεις τα σχέδιά σου. Έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση. Μη βιάζεσαι, μην παίρνεις ξαφνικές αποφάσεις, άσε τα πράγματα να ωριμάσουν και θα βγεις οικονομικά ωφελημένη. Η προσωπική σου ζωή είναι αρμονική, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές.

Tip: Με υπομονή, όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προτεραιότητά σου είναι η δουλειά. Σιγά σιγά καταφέρνεις να έχεις μια καλύτερη οπτική των σχεδίων σου, των αναγκών σου. Έρχονται εξελίξεις και αλλαγές. Έχεις πλέον την ικανότητα να προσαρμόζεσαι πιο εύκολα στα γεγονότα. Κάνεις καλύτερες επιλογές, που ανταποκρίνονται περισσότερο στις επιθυμίες σου. Αυτός ο μήνας σε καλεί στην ανανέωση. Ονειρεύεσαι την ελευθερία αλλά και την ασφάλεια. Με τον Ερμή, από τις 11, λες όσα σκέφτεσαι. Προσπάθησε να βρεις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος φεύγει σε λίγο από το ζώδιό σου και σε οδηγεί στην απόφαση να αλλάξεις σελίδα ζωής. Ο Άρης, από τα μέσα του μήνα, φέρνει συγκρούσεις. Έχεις δυσκολίες επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές.

Tip: Φίλοι σε βοηθούν να ξεμπερδέψεις από δύσκολες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή, ως τις 10, η επικοινωνία είναι ευχάριστη. Από τις 11, ευνοεί τις συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα, ενώ θα έχεις εύνοια και από ανώτερα στην ιεραρχία της δουλειάς σου πρόσωπα. Η ήρεμη επικοινωνία και οι επαφές είναι το ατού του μήνα. Ο Άρης, από τα μέσα του μήνα, σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να καταφέρεις όσα επιχειρείς. Μη βιαστείς, όμως, να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, θα μπορούσε ίσως να ανακάμψει η ερωτική σου ζωή, αφού η τρυφερότητα κυριαρχεί, όμως η αντίθεσή της με τον Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις ικανές να διαλύσουν μια σχέση. Σχεδίασε και βάλε βάσεις αυτόν το μήνα. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε βοηθούν να αλλάξεις σε βάθος σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Tip: Μην ξοδεύεις άδικα την ενέργειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτόν το μήνα μπορείς να ενισχύσεις τη σχέση σου και να ανακτήσεις την εικόνα σου απέναντι σε οικεία πρόσωπα. Βγαίνεις από την παθητικότητα και παίρνεις τα ηνία δείχνοντας στους άλλους ότι είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε στρέφει προς τον εαυτό σου, κάνεις το λογαριασμό σου και ξέρεις πού βαδίζεις. Με τον Ερμή, από τις 11, τα σχέδιά σου παίρνουν μπρος. Μπορεί να ξεκινήσεις μια σχέση στοργής. Τα οικονομικά σου αποτελούν ένα αγκάθι για τις σχέσεις σου. Ο Δίας και ο Πλούτωνας μεταμορφώνουν τις καταστάσεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Είσαι δυνατή και κρατάς μια σταθερή πορεία. Φιλικά πρόσωπα και ομάδες βρίσκονται στο πλευρό σου. Η έκλειψη στις 30 μπορεί να σε βρει λίγο αμήχανη.

Tip: Βγες και διασκέδασε.

 

Mommy’s Journal: Είναι ο θηλασμός αυτός που θα με κάνει καλή και ξεχωριστή μαμά;

Η Άντρεα Νικολάου Παναγή μας μιλά για τη δική της εμπειρία θηλασμού Πέρασαν κιόλας 3 μήνες… 3 μήνες που κάθε λεπτό γεμίζει με στιγμές ευτυχίας, κούρασης,...

Έλενα Τσαγκρινού: Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision 2021 Τα ονόματα της Ελένης Φουρέιρα, της Καλομοίρας, της Κατερίνας Στικούδη και της...

Το Αγόρι στη Γέφυρα: Μια καλογυρισμένη ταινία μας μεταφέρει στην Κύπρο του 1988

«Το Αγόρι στη Γέφυρα», η βραβευμένη ταινία του Πέτρου Χαραλάμπους θα σε κάνει να δεις το κυπριακό σινεμά, με... άλλο μάτι! Δε λέω, ωραίες οι...

Βίκυ Καγιά: Με φόρεμα Κύπριων σχεδιαστών στο GNTM

Έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά με το look της η Βίκυ Καγιά Η Βίκυ Καγιά μας εντυπωσιάζει πάντα με τις ενδυματολογικές της επιλογές...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Τα...

Άννα Βίσση: Το συγκινητικό μήνυμα στη Σοφία Καρβέλα

Έτσι ευχήθηκε η Άννα Βίσση στην μονάκριβή της κόρη Τα γενέθλιά της είχε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου η Σοφία Καρβέλα. Η σχεδιάστρια μόδας έγινε 37 ετών...

Βάσω Πέτρου: Οι ευχές του συντρόφου της για τα γενέθλιά της (video)

Full in love Τα γενέθλιά της έχει σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου η Βάσω Πέτρου. Από νωρίς το πρωί, η δημοφιλής γυμνάστρια, μοντέλο και social media influencer...

Gigi Hadid: Ποζάρει με την κορούλα της και μας δείχνει το στολισμένο της σπίτι

Διανύει την πιο όμορφή της φάση η Gigi Hadid Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Gigi Hadid. Το διάσημο top model έφερε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο...

Αυτή είναι η huge τάση στα χριστουγεννιάτικα δέντρα! (pics)

Θα σε ξαφνιάσει το νέο trend στα χριστουγεννιάτικα δέντρα! Το lockdown σε Λεμεσό και Πάφο, αλλά και τα περιοριστικά μέτρα σε ολόκληρη τη χώρα, φαίνεται...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Τα...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Τα...

Το νέο… trend για μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι

Το Νο1 τρικ για μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι Η διάρκεια στο σεξ είναι το παν. Φυσικά, είναι ένα άγχος που δεν το έχουν μόνο οι άνδρες,...

Κορωνοϊός: Τι γίνεται με τα one night stands;

Τι γίνεται με τα one night stands; Αν πιστεύατε ότι το dating και το ευκαιριακό σεξ ήταν αγχωτικά πριν τον κορωνοϊό, σκεφτείτε τώρα όλους τους...

Gigi Hadid: Ποζάρει με την κορούλα της και μας δείχνει το στολισμένο της σπίτι

Διανύει την πιο όμορφή της φάση η Gigi Hadid Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Gigi Hadid. Το διάσημο top model έφερε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Τα...

Το νέο… trend για μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι

Το Νο1 τρικ για μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι Η διάρκεια στο σεξ είναι το παν. Φυσικά, είναι ένα άγχος που δεν το έχουν μόνο οι άνδρες,...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Mommy’s Journal: Είναι ο θηλασμός αυτός που θα με κάνει καλή και ξεχωριστή μαμά;

Η Άντρεα Νικολάου Παναγή μας μιλά για τη δική της εμπειρία θηλασμού Πέρασαν κιόλας 3 μήνες… 3 μήνες που κάθε λεπτό γεμίζει με στιγμές ευτυχίας, κούρασης,...

Lifestyle

Advertorials