Θα αποκτήσω ποτέ τα «τέλεια» οπίσθια;

Σήμερα θα σου μιλήσω για την πίσω όψη. Κοινώς τον πισινό. Που κάποιοι παραπονιούνται επειδή είναι “flat” και κάποιοι άλλοι επειδή είναι υπερβολικά “τσουπωτός”.

Στην πραγματικότητα αυτός ο “flat” ή “τσουπωτός” πισινός φαίνεται διαφορετικός όχι μόνο αν χάσεις ή βάλεις 2.5 kg ούτε αν κάνεις 500 squats κάθε μέρα. Μπορεί πολύ απλά να φαίνεται διαφορετικός ανάλογα με τον φωτισμό, με τον τρόπο που στέκεσαι ή ακόμα και με τα ρούχα που φοράς. ΑΛΛΑΖΕΙ.

Για το ότι αλλάζει τόσο εύκολα δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι ούτε να μιλάς άσχημα στον εαυτό σου. Keep it in mind, αλλάζει!!! Μπορεί σήμερα να μην σου αρέσει, αύριο να σου αρέσει και από Δευτέρα ξανά τα ίδια. Άσε που κάτι που εσύ θεωρείς άσχημο πάνω σου, η κοπέλα που πέρασες από μπροστά της σήμερα και δεν την πρόσεξες καν, μπορεί να το ζήλεψε. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αυτό που έχεις εσύ, αυτή δεν το έχει.

Έτσι είμαστε. Θέλουμε κάτι που δεν έχουμε, παλεύουμε να το αποκτήσουμε και ξεχνάμε να ζούμε με αυτά που έχουμε και να είμαστε happy.

Το χειρότερο όμως είναι τα αισθήματα που μας προκαλεί όλο αυτό. Οι ΤΥΨΕΙΣ για το γλυκό που έφαγες, οι ΕΝΟΧΕΣ για την δίαιτα που τελικά δεν ακολούθησες και η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ για το size σου. Αλήθεια τωρα; Για κάτι που μπορεί να ΑΛΛΑΞΕΙ τόσο εύκολα;

 

*Ακολουθήστε τις The Beauty and the Body στη σελίδα τους σε Facebook και Instagram