Οι δύσκολες μέρες του μήνα: Ζήτω σε όσους μας ανέχονται!

Γεια χαρά και από εμάς! ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! 

Eίμαι στην ευχάριστη θέση όμως να σας πω ότι ναι, ήρθε και για μένα αυτή η “μαγική” περίοδος του μήνα.

Αυτές οι παράξενες μέρες που διανύουμε εμείς οι γυναίκες κάθε 28 μέρες περίπου. Αυτές οι ακόμα πιο παράξενες μέρες που πρέπει να περάσουν μαζί μας οι σύζυγοι, οι γκόμενοι, οι φίλοι, οι αδερφοί και οι πατεράδες παντού σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ζήτω οι γυναίκες και ζήτω σε όσους μας ανέχονται!

Αυτές λοιπόν οι μέρες που τρώμε σαν εγκυμονούσες και λιγουρευόμαστε τροφές που δεν θέλαμε καν να μυρίσουμε την προηγούμενη βδομάδα. Αυτές τις μέρες που από ευτυχισμένες και χαρούμενες προσωπικότητες μπορούμε να μετατραπούμε σε τέρατα ιδιοτροπίας σε χρόνο dt.

Αυτές τις “τρελές” μέρες που τα συναισθήματα μας μεταλλάσσονται με ταχύτητα φωτός. Από χαρά σε θυμό και πίσω σε νιρβάνα, ανά τακτά διαστήματα. Το γέλιο μετατρέπεται σε κλάμα και η ηρεμία σε πανικό αφήνοντας τους “θεατές” της παράστασης ,α.κ.α συντρόφους μας, σε πλήρη σύγχυση και αγωνία ευγνωμονώντας τον Θεό που δεν τους έκανε γυναίκες.

Και ναι συμβαίνει σε όλες μας. Το σώμα μεταβάλλεται. Οι ορμονικά επηρεασμένες συμπεριφορές δίνουν και παίρνουν. Τα ρούχα μοιάζουν να μην συνεργάζονται και οι πιτζάμες και ο καναπές φαίνεται να είναι η καλύτερη μας παρέα.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Συμβαίνει σε όλες μας και θα συμβαίνει για πάντα. Είναι αυτός ο μαγικός κύκλος που δίνει ζωή, που αναπαράγει το είδος μας. Είναι αυτή η μαγική διαδικασία που μόνο δέος θα έπρεπε να προκαλεί. Έτσι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε στην άκρη τον πανικό και το “φούσκωμα” και να δώσουμε χρόνο και ηρεμία σε αυτό το σώμα να λειτουργήσει όπως αυτό ξέρει καλύτερα.

Και συστήνω αρκετή ξεκούραση, καλό φαγητό και πολλή αγάπη. Απεριόριστη αγάπη και πολύ λιγότερη κριτική!

Σας φιλώ,

Μια κινούμενη μάζα από τρελαμένες ορμόνες.

*Ακολουθήστε τις The Beauty and the Body στη σελίδα τους σε Facebook και Instagram