Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα του Αγίου Βαλεντίνου

H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε είστε single, όλοι θέλετε να περάσετε μία ρομαντική μέρα στις 14 Φεβρουαρίου. Αλλά τι λένε τα άστρα; Εξαρτάται απ’ το ζώδιό σας.

Υπάρχουν μερικά τυχερά ζώδια που θα έχουν λίγο πιο ρομαντική μέρα, ίσως με λίγα πυροτεχνήματα, οπότε αν είστε απ’ αυτά, απολαύστε το και για τους υπόλοιπους!

Ταύρος

Απ’ όλα τα ζώδια, εσείς, Ταύροι, θα είστε οι πιο περιζήτητοι. Φέτος, η μέρα αυτή θα είναι μία καλή ευκαιρία για να απολαύσετε όλα όσα σας αρέσουν, γιατί τα ρομαντικά vibes θα είναι στα υψηλότερα επίπεδα. Ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σας και θα σας κάνει να είστε πιο αποφασιστικοί και να κατακτήσετε αυτά που θέλετε. Επικεντρωθείτε στο σκοπό σας και μην επαναπαυθείτε μέχρι να νιώσετε την απόλυτη απόλαυση.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον οίκο των σχέσεων, του γάμου και της δέσμευσης την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα νιώσετε την ανάγκη να είστε μαζί με κάποιον ξεχωριστό. Είτε αναζητάτε κάτι νέο, είτε είστε μαζί με κάποιον, θα θέλετε σίγουρα επαφή. Η τύχη είναι με το μέρος σας όλο το χρόνο, με τον Δια στο ζώδιό σας για το 2019, οπότε βγείτε εκεί έξω και ποτέ δε ξέρετε.

Αιγόκερως

Αφήστε τη λογική σας στο σπίτι, Αιγόκεροι, επειδή η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για εσάς θα είναι γεμάτη περιπέτεια. Θα νιώσετε έτοιμοι να “αρπάξετε την αγάπη”, ενώ η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας και θα σας γεμίσει μαγνητισμό. Θα νιώσετε πιο ρομαντικοί, παθιασμένοι και συναισθηματικοί από ποτέ – αλλά μη φοβηθείτε τα έντονα συναισθήματα! Ακολουθήστε το πάθος σας και θα κερδίσετε. Μην επαναπαυθείτε για κάτι απλά πραγματιστικό. Το Σύμπαν σας λέει να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

 

jenny.gr