Οι γυναίκες που έχουν αυτό το ζώδιο είναι οι καλύτερες στο κρεβάτι!

Θεωρείται κατά κοινή ομολογία το πιο ερωτικό από τα 12 ζώδια. Είναι η γυναίκα που θα σε βγάλει νοκ άουτ στο κρεβάτι! 

Ακόμα κι αν δεν καταφέρει να γοητεύσει το πρόσωπο που την ενδιαφέρει με την πρώτη ματιά, η γυναίκα Σκορπιός δεν θα το βάλει κάτω. Θα προσεγγίσει το «θύμα» της με όλους τους πιθανούς τρόπους και είναι σχεδόν αδύνατο να μην το κατακτήσει.

Ακόμα κι αν δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη, η Σκορπίνα μαγνητίζει χωρίς να προκαλεί. Είναι απίστευτα σέξι, ακόμα κι αν φορά το παλιό της τζιν, ενώ φημίζεται για το, κατά κανόνα, σφιχτό της κορμί.

Διαθέτοντας φοβερή αυτοπεποίθηση, η Σκορπιός δεν διστάζει να κάνει την πρώτη κίνηση για να κερδίσει τον άνδρα που θέλει. Και εκείνος δύσκολα θα αντισταθεί στο βαθύ της βλέμμα, τις ερεθιστικές κινήσεις της, το ανατριχιαστικό της άγγιγμα.

Το σεξ με την γυναίκα Σκορπιό είναι συναισθηματική υπόθεση. Στην αρχή θα κινηθεί αργά, όμως σταδιακά θα εντείνει το πάθος της. Θέλει να έχει το πάνω χέρι. Να νιώθει αφέντρα. Μην της στερήσετε αυτόν τον ρόλο γιατί μπορεί να εξαφανιστεί.

Οι Σκορπίνες δίνουν ρέστα στο κρεβάτι. Είναι… θανατηφόρες γυναίκες. Τουλάχιστον αν δεν αντέξετε μέχρι το τέλος της ερωτικής πράξης μαζί τους, θα… φύγετε ευτυχισμένοι!