Γι’ αυτό πρέπει να κάνεις συχνά πρωινό καυτό σεξ! – Σου δίνουμε 6 καλούς λόγους

Όχι, ότι χρειαζόταν να σε πείσουμε…

Προτιμάς τα φιλιά της σε όλο σου το σώμα ή τον ενοχλητικό ήχο του ρολογιού να γίνουν το ξυπνητήρι σου; Ρητορική ερώτηση, άστο.

Βάλε στο πρόγραμμα όσο πιο συχνά μπορείς το πρωινό σεξ που έχεις ξεχάσει πόσο αναζωογονητικό και απίστευτα καυτό μπορεί να είναι.

Σου δίνουμε 6 καλούς λόγους να ξυπνήσεις αύριο πουρνό πουρνό!

Γιατί είσαι σε… ετοιμότητα: Όλες γνωρίζουμε πόσο ψηλά βρίσκεται η λίμπιντο σου κατά την ανατολή του ηλίου! Χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο η σύντροφός σου έχεις διάθεση εφήβου και οι επιδόσεις σου -μιας και μόλις ξύπνησες- πιάνουν άλλα επίπεδα ερωτικής διέγερσης. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

Δεν θα χρειαστεί μετά να πας γυμναστήριο! Το σεξ είναι γυμναστική και οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν πως μια ώρα σεξ καίει περίπου όσο ένα χαλαρό τρέξιμο 30 λεπτών! Και δεν χρειάζεται καν να σηκωθείς από το κρεβάτι… 240 θερμίδες έκαψες εσύ, 180 η παρτενέρ σου!

Γιατί ούτως ή άλλως δε φοράτε ρούχα: Αυτό κάνει τη διαδικασία πιο γρήγορη και είναι ιδανικό για τα ξυπνήματα τις καθημερινές, που βιάζεστε και οι δύο.

Επιβεβαιώνει το πάθος σας: Δεν πρόκειται για μεθυσμένο σεξ. Δεν είναι ένα ακόμη μεταμεσονύκτιο σεξ. Είναι το σεξ που δείχνει πως το πρώτο πράγμα της ημέρας που θέλεις και θέλει να κάνετε είναι να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλον. Ανεκτίμητο!

Η πιο γλυκιά καλημέρα! Πες μου ποιος δε θέλει έναν οργασμό με το καλημέρα… κυριολεκτικά; Όλοι!
Είναι συναισθηματικά φορτισμένο: Σε κοιτάει, σε μυρίζει και σε αγγίζει μόλις ανοίξεις τα μάτια σου.

Είναι μια στιγμή που είναι αποκλειστικά για εσάς. Ακόμα και οι κοντινοί σου άνθρωποι δεν ξέρουν πως είσαι όταν ξυπνάς. Το ότι μοιράζεστε αυτή την εμπειρία φέρνει περισσότερη οικειότητα μεταξύ σας. Χωρίς ρούχα και οι δύο και με άπλετο φως στο δωμάτιο είναι το ιδανικό σκηνικό για κάθε άντρα!

onsports