«Απατάω τον σύζυγό μου με έναν μικρότερο άντρα και δεν το μετανιώνω!»

Καλημέρα σας! Με λένε Αντιγόνη και εδώ και 1 χρόνο διατηρώ παράνομο δεσμό με έναν μικρότερο άντρα! Είμαι παντρεμένη και έχω 1 γιο 20 χρονών!

Το να δείχνει ενδιαφέρον για εσένα ένας τόσο μικρότερος άντρας είναι πολύ κολακευτικό και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη!

Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και ένα χρόνο διατηρώ παράλληλη σχέση με έναν άντρα 20 χρόνια μικρότερο μου.

Είμαι μια γυναίκα 45 ετών αρκετά γοητευτική και δυναμική, εκείνος είναι ένας άντρας 25 ετών, όμορφος και αρκετά ώριμος για την ηλικία του!

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν σκοπεύω να χωρίσω με τον άντρα μου και να διαλύσω την οικογένεια μου! Ξέρω πολύ καλά ότι η σχέση μου με τον νεαρό άντρα έχει ημερομηνία λήξης!

Όμως όσο κρατήσει αυτή η σχέση θέλω να την ζήσω στο 100%! Δεν μετανιώνω για τίποτα!

Η σχέση αυτή με έκανε να βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα, με έκανε να ζω την κάθε μέρα όλο και πιο έντονα!

Ακόμα και στο γάμο μου έκανε καλό! Ναι καλά ακούσατε! Πλέον είμαι αρκετά πιο ευδιάθετη, γυρνάω στο σπίτι γεμάτη ενέργεια!

Οι γκρίνιες και η μιζέριες έχουν σταματήσει να υπάρχουν και όλα πάνε καλά!

Φυσικά και είμαι πολύ προσεκτική, δεν θέλω να μάθουν τίποτα ο άντρας μου και το παιδί μου γιατί δεν θα μου το συγχωρέσουν ποτέ!

Βλέπεται ο γιος μου έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, οπότε θα τους χάσω και τους δυο σε περίπτωση που μαθευτεί το παραμικρό!

Η μόνη που ξέρει για την κρυφή μου σχέση είναι η κολλητή μου, η οποία με «καλύπτει» στον άντρα μου όταν βγαίνω με τον εραστή μου!

Η αλήθεια είναι πως αυτή η σχέση με έχει ανανεώσει αρκετά και δε θέλω να τελειώσει!

Δεν μετανιώνω που απατάω τον άντρα μου, έτσι και αλλιώς δεν σκοπεύω να τον χωρίσω και πλέον η σχέση μας πάει από το καλό στο καλύτερο!

 

Η επιστολή δημοσιεύτηκε στο efisecrets.gr