Την Παρασκευή το τελευταίο άντιο στην 9χρονη Μαρία…

Το τελευταίο άντιο σε ένα αγγελούδι…

Το άψυχο κορμάκι της μικρής Μαρίας θα οδηγηθεί την Παρασκευή στην τελευταία του κατοικία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 2 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

15 τραύματα στο άψυχο κορμάκι της 9χρονης…

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νεκροψία κατέδειξε ότι ο θάνατος της 9χρονης οφείλεται σε «εσωτερική αιμορραγία – αιμορραγικό σοκ προκληθείσα από νύσσον και τέμνον όργανο».

Στο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκαν 4 τραύματα τα οποία έπληξαν ζωτικά όργανα και άλλα 11 πιο επιπόλαια τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Δεδομένο θεωρείται ότι ο 13χρονος αδελφοκτόνος αν και παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη μικρή αδελφή του πάνω στον καβγά, λόγω της ηλικίας του θεωρείται ποινικά ανεύθυνος και δε μπορεί να δικαστεί για την υπόθεση, ενώ υπενθυμίζεται ότι εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Το χρονικό του φόνου

Το φονικό τοποθετείται χρονικά γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης. Εκείνη την ώρα ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά. Η μητέρα δεν διέμενε μαζί τους καθώς έχει χωρίσει με τον πατέρα των παιδιών. Τα παιδιά έμεναν συχνά μόνα στο σπίτι και έπαιζαν στους δρόμους, όπως αναφέρουν γείτονες. Ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μικρή συχνά γυρνούσε ολομόναχη στους δρόμους της γειτονιάς. Όμως η σημερινή μέρα είχε τραγική κατάληξη…

Με την επιστροφή του στο σπίτι ο πατέρας είδε τον 13χρονο γιο του στη βεράντα. Και τη μικρή του σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι. Αδυνατώντας να πιστέψει ότι ήταν νεκρή, την έβγαλε έξω προσπαθώντας να τη συνεφέρει, φωνάζοντας παράλληλα για βοήθεια γείτονες, που είδαν την μικρή μαχαιρωμένη. Συγκεκριμένα φώναζε «βοήθεια» σε σπαστά ελληνικά και έτρεχε στη γειτονιά μη γνωρίζοντας τι να κάνει, συγκλονισμένος από το θάνατο του παιδιού του.

Καλείται ασθενοφόρο και η μικρή μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώνεται ο θάνατος της μικρής. Πρόκειται για οικογένεια Ρουμάνων Ρομά.

 

cyprustimes.com