Πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ βρίσκεται στη Λεμεσό για τη νέα του ταινία! (pics)

Η εταιρεία ALTADIUM GROUP είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της παραγωγής της νέας ταινίας δράσης “S.O.S. – Survive or Sacrifice”, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν χτες 10 Ιουνίου στην πόλη και τα περίχωρα της Λεμεσού.

H εταιρεία εξασφάλισε τη συμμετοχή ενός δυνατού και ταλαντούχου διεθνούς καστ, με ηθοποιούς από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο: τη Marianne Rosset, την Jeannine Kaspar, τον Zach Rose, την Christal Web και τον πολύ διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ William “Billy” Baldwin, μέλος της γνωστής οικογένειας ηθοποιών Baldwin (είναι αδερφός του Alec Baldwin και θείος του μοντέλου Hailey Baldwin-συζύγου του Justin Bieber).

Ο William Baldwin έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 70 κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Το έργο αυτό κατέστη δυνατό χάρη στην πρωτοβουλία του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) για την ανάπτυξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας στην Κύπρο. Η κίνηση αυτή κατάφερε να φέρει στην Κύπρο ομάδες παραγωγής και επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο.

Στόχος του έργου αυτού είναι όχι μόνο η παραγωγή μιας απολαυστικής ταινίας, αλλά και η ενίσχυση του προφίλ της Κύπρου στον κόσμο του κινηματογράφου.

Ο κ. Baldwin θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στη Λεμεσό.