Μαρία Καλάβρια – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στη Μύκονο!

Στη Μύκονο απολαμβάνουν τις διακοπές τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων έχοντας την παρέα φίλων. Ανάμεσα τους η Χριστίνα Παππά και η Κατερίνα Τοπούζογλου.

Το ζευγάρι είναι περίπου τρία χρόνια μαζί και δεν φαίνεται να είναι αρνητικοί σε έναν γάμο που θα σφραγίσει τον έρωτα τους.

«Τον γάμο τον έχω σκεφτεί. Επειδή σφίγγει ο κλοιός; Έχουμε σχέση τρία χρόνια. Η απάντηση της είναι αόριστη… Α δεν είναι; Οπότε εγώ να στοχεύσω σε αυτό το κομμάτι και του χρόνου μπορεί να είμαι παντρεμένος.

Το γάμο δεν τον φοβάμαι. Θα το έκανα μόνο και μόνο για τη γυναίκα. Άσχετο από το παραδοσιακός. Νομίζω ότι οι γυναίκες το έχετε λίγο πιο πολύ στο κεφάλι σας από ότι εμείς. Σας αρέσει η προετοιμασία, το σκέφτεστε διαφορετικά, λίγο πιο ρομαντικά. Πιο εύκολα νιώθω το παιδί, παρά το γάμο. Αυτό το ξέρεις ότι είναι κάτι που το θέλω και μου αρέσει. Κι όταν έχεις και έναν σωστό άνθρωπο που θα είναι καλή μάνα, κι αυτό δεν το γνωρίζεις τις περισσότερες φορές, αλλά τουλάχιστον να συμπίπτουν οι ιδέες για το πως μεγαλώνει ένα παιδί, να παίρνετε κοινές αποφάσεις», είχε πει πρόσφατα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όταν η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε σχετικά με αυτό.

Οι δυο τους πάντως δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Στις φωτογραφίες από πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου όπου τους «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές του ζευγαριού, με την Μαρία Καλάβρια να βρίσκει μεγαλύτερη άνεση ξαπλώνοντας πάνω στον αγαπημένο της Δημήτρη…

 

 

Faysbook.gr