Κάλια Ελευθερίου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Γιάννη Δρυμωνάκο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο Ladytimes και στον δημοσιογράφο Κλεάνθη Κλεάνθους η Κάλια Ελευθερίου. 

Η δημοφιλής social media influencer και παρουσιάστρια, μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον πρώην παίκτη του Survivor και συμπαρουσιαστή της στην εκπομπή του ΣΚΑΙ. «Οι Θαλοσσόλυκοι», Γιάννη Δρυμωνάκο.

Παράλληλα, μίλησε και για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από δυστύχημα όταν ήταν είκοσι ετών, αλλά και για το λόγο που θεωρεί ότι είναι ακόμα single.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

Γιατί πολλοί έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ήσασταν ζευγάρι με τον Γιάννη Δρυμωνάκο; 
Τα προσωπικά μου δεν τα βγάζω ποτέ στα social media. Με τον Δρυμωνάκο μπορεί να υπέθεσαν πολλοί ότι ήμασταν ζευγάρι γιατί ταιριάζαμε πολύ και σαν χαρακτήρες. Αλλά είμαστε φίλοι. Δεν υπήρξε ποτέ τίποτε παραπάνω. Με τον Αποστολάκη μάλλον δεν μπορούσαν να πουν κάτι τέτοιο, γιατί και σαν χαρακτήρας είναι πολύ πιο κλειστός, δεν ήταν εκδηλωτικός μαζί μου στα stories. Αλλά είναι ένα καταπληκτικό παιδί, ταπεινό και έξυπνο, μεγαλωμένος με αρχές.

Πιστεύεις ότι ένας άντρας που ενδιαφέρεται για σένα, μπορεί και να μην σε πλησιάσει, επειδή φοβάται αυτή την καθημερινή έκθεση στο Instagram; 
Ναι, πιστεύω ότι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που είμαι τα τελευταία χρόνια single. Επειδή ένας άντρας μπορεί να θεωρήσει ότι αν είμαι με την Κάλια σημαίνει ότι πρέπει να «φορτωθώ» και όλη αυτή την προβολή στα social media. Αυτά τα πράγματα όμως δεν πάνε πακέτο. Δεν ισχύει. Έχω τον έλεγχο του τι βγάζω προς τα έξω. Πέρασα πολύ άσχημες φάσεις ψυχολογικά και δύσκολες στιγμές και πραγματικά πληγώθηκα από έρωτες που με έκαναν να κλειστώ στο σπίτι και να κοιτώ με τις ώρες το ταβάνι. Δεν είδε ποτέ ο κόσμος όμως αυτές τις καταστάσεις μέσα στα social media. Οπότε, έτσι όπως δεν μπορεί να δει τις δύσκολές μου στιγμές, δεν θα δει και τον έρωτά μου, αν δεν είμαι σίγουρη. Όταν θα φτάσω σε αυτό το σημείο και νιώσω ότι είμαι με τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω.

Χρόνο να διαθέσεις για έναν έρωτα έχεις; 
Είμαι διατεθειμένη να θυσιάσω όσο χρόνο χρειάζεται για κάποιον που περνώ όμορφα μαζί του.

Μοιάζεις αρκετά αντισυμβατική και ανεξάρτητη. Είσαι από τις γυναίκες που ονειρεύονται να φορέσουν νυφικό και να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια; 
Είμαι πάρα πολύ παραδοσιακή γυναίκα και δεν το βγάζω προς τα έξω, γι’ αυτό και πιστεύω ότι προσελκύω τελικά τους λάθος ανθρώπους. Ναι ονειρεύομαι το νυφικό μου, την ημέρα του γάμου μου, το τραγούδι που θα χορέψω με τον άντρα της ζωή μου. Μπορεί να μοιάζω αντισυμβατική αλλά δεν είμαι τόσο. Μου αρέσει να μαγειρεύω και να περιποιούμαι τον σύντροφό μου. Είμαι η γυναίκα ρε παιδί μου που θα φέρει τις παντόφλες στον άντρα της και ας μην φαίνεται αυτό!

Πρόσφατα αποκάλυψες σε μία τηλεοπτική σου εμφάνιση ότι σε ηλικία 20 χρονών έχασες το σύντροφό σου σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Αυτό ήταν κάτι που σε στιγμάτισε; 
Ναι, τον Κώστα… Πληγώθηκα στο μέγιστο βαθμό τότε. Ένιωσα τον απόλυτο χωρισμό σε μία πολύ τρυφερή ηλικία και έγινα λίγο πιο ευαίσθητη. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που γνώρισα αυτό τον άνθρωπο, που τον αγάπησα και που με αγάπησε. Έζησα την πραγματική αγάπη μαζί του.

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ