Γίνε ξανά παιδί, παρέα με το παιδί σου… ανοίγοντας ένα “Surprise Happy Meal®”

Τι κι αν εσύ μεγάλωσες με την Ινδιάνα “Pocahontas” και το κοριτσάκι σου με την ξανθομαλλούσα “Frozen”, δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά ναι… σας χωρίζουν 4 ολόκληρα “Toy Story”.

Μην μου σουφρώνεις τα φρύδια, γιατί σου έχω καταπληκτικά νέα! Με ένα “Surprise Happy Meal”, η απόσταση όχι μόνο εκμηδενίζεται, αλλά γίνεται και μία απολαυστική διαδικασία ανακάλυψης εκπλήξεων! Μπορείς να γίνεις ξανά παιδί και να μοιραστείς, ακόμη και με το δικό σου παιδί, όλα όσα έκαναν ξεχωριστά τα δικά σου παιδικά χρόνια. Σου κίνησα την περιέργεια; Και πού είσαι ακόμα! Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ονομάζεται Happy Meal! Πρόκειται για ένα κόκκινο κουτάκι, που εδώ και 40 χρόνια κερδίζει μικρούς και μεγάλους, γεμίζει το στομάχι τους και… αντί για επιδόρπιο, κρύβει μία συναρπαστική έκπληξη!

Το ξέρεις, όμως, ότι τα παιδιά είναι λιγάκι πιο ανυπόμονα από σένα… Το πλατύ χαμόγελο που σχηματίζεται στο πρόσωπό τους, δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το νόστιμο περιεχόμενο. Σηκώνουν ψηλά τα μανίκια για να ανακαλύψουν το παιχνίδι που κρύβεται εντός της συσκευασίας και να το τοποθετήσουν, με καμάρι, δίπλα στους υπόλοιπους ήρωες της συλλογής τους!

Το Happy Meal σβήνει φέτος 40 κεράκια και το γιορτάζει, κυκλοφορώντας σε περιορισμένη έκδοση το “Surprise Happy Meal”, που θα περιέχει τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών. Όλα τα παιχνίδια θα βρίσκονται στα εστιατόρια McDonald’s™ από τις 7 Νοεμβρίου 2019 μέχρι εξαντλήσεως του στοκ.

#DidYouKnow

Η McDonald’s φροντίζει να προσθέτει διαρκώς νέες και ισορροπημένες επιλογές στο μενού της, ώστε κι εσύ να αισθάνεσαι καλά με τις διατροφικές επιλογές του παιδιού σου. Από το 2013 μέχρι και σήμερα, μέσω του Happy Meal, έχει σερβίρει πάνω από 6,4 δισεκατομμύρια φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα με λιπαρά χαμηλής περιεκτικότητας, καθώς και νερό, ανά το παγκόσμιο.