Γάμος-έκπληξη στην showbiz! Παντρεύτηκαν μετά από 10 χρόνια σχέσης! (pics)

Όλοι πίστευαν εδώ και καιρό ότι ο Jeffrey Dean Morgan (“The Walking Dead”) και η επίσης ηθοποιός Hilarie Burton είναι παντρεμένοι και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Λάθος!

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, με την ευτυχισμένη νύφη να το ανακοινώνει μέσα από το instagram της.

«Το τελευταίο Σαββατοκύριακο ήταν το καλύτερο της ζωής μου. Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ. Οπόετε ανεχτείτε με την εβδομάδα που έρχεται όσο θα μιλάω για τους καταπληκτικούς ανθρώπους που μας χάρισαν αυτή τη μοναδική στιγμή. Αλλά πριν το κάνω αυτό, ο Jeff κι εγώ θέλουμε να το φωνάξουμε ότι ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ! Στην πραγματικότητα» έγραψε.

«Ζούμε ως σύζυγοι για μία δεκαετία. Έχουμε φτιάξει μία οικογένεια, μία φάρμα και μία κοινότητα. Επί χρόνια, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είχαμε παντρευτεί το 2014 ή το 2015 και πως έγω είχα ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν και είχα χωρίσει. Όλα είναι ψέματα. Αλλά ΕΜΕΙΣ γνωρίζουμε την αλήθεια μας. Έτσι μας φαινόταν χαζό να διορθώναμε κάτι.” “Από τη στιγμή που γνώρισα τον Jeffrey, έγινε ο σύζυγός μου. Αντί να δώσουμε όρκους, τους βιώσαμε. Για πάνω από 10 χρόνια. Στα καλά και τα άσχημα. Το να στεκόμαστε στον γάμο μας με τα παιδιά μας στο πλάι μας, γιορτάζοντας όλα όσα ζήσαμε, ήταν η απόλυτη ευδαιμονία. Σε αγαπώ Jeffrey » έγραψε κλείνοντας και σημείωσε πως όλα έγιναν όπως τα είχαν ονειρευτεί.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την δύο ετών George Virginia και τον 9 ετών Gus.

Δείτε τις φωτογραφίες: