Ζαχίρ: «Κανένας σαν κι εμένα δεν θα αντέξει 19 χρόνια μακριά από τους γονείς του» (video)

Οι δέκα καλύτεροι παίκτες του MasterChef θα ταξιδέψουν μέχρι τη Γαλλία για τη νέα τους ομαδική δοκιμασία.

Ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πώς σε αυτό το ταξίδι δεν μπορεί να πάει ο Ζαχίρ, αφού υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του. Ο σεφ και κριτής τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά προκειμένου ο διαγωνιζόμενος να ταξιδέψει με τους υπόλοιπους παίκτες.

Τελικά όμως όπως είδαμε στο τρέιλερ, ο Ζαχίρ δεν θα καταφέρει να πάει στην Γαλλία, με αποτέλεσμα στη θέση του να πάει ο Χαράλαμπος, ο οποίος αποχώρησε χτες από το ριάλιτι μαγειρικής!

MasterChef | Trailer EP 65

Το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, εντός και εκτός Ελλάδας! Συντονιστείτε αύριο στις 21:00 για το νέο επεισόδιο #MasterChefGR! Star Channel #StarChannelTv

Gepostet von MasterChef GR am Dienstag, 16. April 2019

«Μακάρι να γίνει αυτή η προσπάθεια από το MasterChef και το Star Channel, αλλά δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος. Να τον γνωρίζεις κάποιον από την τηλεόραση για να του δώσεις χαρτιά. Κανένας δεν θέλει να φύγει από την πατρίδα του. Όλοι οι άνθρωποι αγαπάνε την πατρίδα τους. Κανένας σαν κι εμένα δεν θα αντέξει 19 χρόνια μακριά από τους γονείς του» τόνισε ο Ζαχίρ.

«Όλο αυτό που γίνεται με τον Ζαχίρ είναι λυπηρό κατά τη γνώμη μου, και είναι και λίγο καθρέφτης της κοινωνίας μας. Ένας άνθρωπος που ζει στην Ελλάδα πάρα πολλά χρόνια, έχει εγκληματιστεί πλήρως, δουλεύει, μιλάει τη γλώσσα, είναι πρόσφυγας πολέμου, δεν μπορεί να ταξιδέψει στην υπόλοιπη Ευρώπη, που θεωρητικά, είναι ένα ενιαίο πράγμα» δήλωσε από τη μεριά του ο Μάνος, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες εξέφρασε την υποστήριξή του στον Αφγανό διαγωνιζόμενο.