Προδόθηκαν Ντάνος – Ντορέττα! Η δημόσια εμφάνιση που επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι!

Λέτε να ισχυεί;

Μια πολύ λαμπερή βραδιά χτες, αφού έγινε η πρεμιέρα του «Ζητείται Ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έκανε το κοινό να γελάει ασταμάτητα και ο Ψεύτης Αλέξης Γεωργούλης γοήτευσε τους πάντες! Όλο το θέατρο δε, συζήτησε για τις υποκριτικές του ικανότητες! Φυσικά, ιδιαίτερα αξιόλογο ήταν όλο το καστ με τους: Ναταλία Δραγούμη, Αποστολία Ζώη, Αργύρη Αγγέλου να δίνουν πραγματικό ρεσιτάλ!

Πάμε τώρα και στο ζουμί: Στο Παλλάς, ανάμεσα σε πολλούς επώνυμους, βρέθηκε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Το ζευγάρι (γιατί μετά τα χθεσινά είμαι σίγουρη ότι είναι μαζί) ήρθε χωριστά και με διαφορά αρκετής ώρας.
Η Ντορέττα φορούσε ένα συγκλονιστικό σατέν πουκάμισο και μαύρο παντελόνι και όλα τα φλας άστραψαν μόλις την είδαν! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με ένα πολύ κομψό μαύρο κοστούμι, χαμογελαστός και ευδιάθετος φωτογραφιζόταν με όποιον τον πλησίαζε, γεγονός που όλη η αίθουσα σχολίασε!

Η Ντορέττα λοιπόν, έκατσε στην τέταρτη σειρά και από την άλλη μεριά της πλατείας καθόταν ο Ντάνος. Μέχρι εδώ, όλα καλά…. θα μου πείτε και πού το μεμπτόν. ΑΛΛΑ… μόλις έσβησαν τα πρώτα φώτα, τσουπ! Βρέθηκε δίπλα της, έκατσε στο διπλανό ακριβώς κάθισμα, και ξεκίνησαν να μιλούν για αρκετή ώρα! Μάλιστα, ο Ντάνος της ψιθύριζε διάφορα στο αυτί και η Ντορέττα χαμογελούσε όλο νόημα…. Το τρυφερό ενσταντανέ διήρκησε αρκετή ώρα, μέχρι και που αρκετές Ντανίτσες τον πλησίασαν για δεύτερη σειρά φωτογραφιών!

Εκεί, το ζευγάρι προφανώς κατάλαβε ότι προδόθηκε και ο Ντάνος πήγε να καθίσει εκεί που αρχικά ήταν η θέση του! Ωστόσο, και κρατήστε αυτό που σας λέω, μόλις ήχησαν τα κουδουνάκια για διάλειμμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξαναπλησίασε τη Ντορέττα και βγήκα μαζί στο φουαγιέ όπου και παρέμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί η διακοπή της παράστασης!

Δείτε φωτογραφίες:

Youweekly.gr