Νεκτάριος Αλεξάνδρου-Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Σίγουρα θέλουμε και άλλο παιδί. Μπορεί και το 2019…»

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη έδωσαν ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο τεύχος Δεκεμβρίου της Madame Figaro.

Με αφορμή την ενεργή εμπλοκή τους στη στήριξη και ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσκοκομείου, οι δυο τους μίλησαν για τη γνωριμία, το γάμο τους, αλλά και για το αν σκοπεύουν σύντομα να μεγαλώσουν και άλλο την οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα είπαν τα εξής στην δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους:

Νεκτάριε πού γνωριστήκατε; 

Στην Ερμού στην Αθήνα. Ήμουν με τον κουμπάρο μας και εοτιμαζόμασταν να βγούμε έξω. Εκεί ήταν και η Κωνσταντίνα με τις φίλες της και… εντάξει.

Τι εντάξει;

Εντυπωσιάστηκα που την είδα. Ευτυχώς όμως που δεν σμίξαμε τότε, γιατί θα χωρίζαμε σε μία βδομάδα. Όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή, μετά από χρόνια, ήρθαμε πιο κοντά και καταλάβαμε ότι όντως υπήρχε… κάτι.

Άλλο παιδί θα θέλατε να κάνετε;

Νεκτάριος: Σίγουρα. Μπορεί και το 2019, πού ξερεις; Πάντα θέλαμε να κάνουμε κι άλλα παιδιά, όμως λέγαμε να μεγαλώσει λιγάκι η Αριάδνη.

Τα Χριστούγεννα πώς θα θέλατε να σας βρουν;

Νεκτάριος: Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα πάμε στο εξωτερικό, αλλά θα είμαστε για μια βδομάδα στο σπίτι στον Μονιάτη να ξεκουραζόμαστε, να τρώμε, να ψήνουμε, να παίζουμε…

Κωνσταντίνα: Να μη σβήνει ποτέ το τζάκι, να είμαστε με τις πιτζάμες και τις κουβέρτες όλη μέρα και να πίνουμε ζεστό καφέ. Αυτό, τίποτα άλλο.