Μαρίνα Φιλιππίδου: Η απίστευτη ομοιότητα με την αδερφή της που έχει σήμερα γενέθλια! (pic)

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η αδερφή της Μαρίνας Φιλιππίδου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να δίνει ένα ζεστό φιλί στην Κατερίνα Φιλιππίδου, στέλνοντάς της τις ευχές της.

Tέτοια ώρα γεννήθηκες πριν από μερικά (ελάχιστα🤪) χρόνια… Θυμάμαι ολοκάθαρα με πόση λαχτάρα σε περίμενα έξω από το χειρουργείο, μαζί με τον παπά και τη Χριστίνα, μικρό παιδάκι κι εγώ. Κι από τότε πάντα δίπλα σου, μαζί σου, ακόμα κι όταν μας χώριζαν χιλιόμετρα, ήμασταν ένα τηλεφώνημα απόσταση, για όλα! Να είσαι ευλογημένη άγγελε μου και να μας έχει ο Θεός καλά για να πορευόμαστε παρέα μέχρι τα πολύυυυ βαθιά γεράματα (όχι ότι θα γεράσουμε εμείς, κουβέντα να γίνεται🤨). Σ’ευχαριστώ που είσαι τα πάντα μου και που μας χάρισες την απόλυτη ευτυχία, φέρνοντας στον κόσμο τον υπεράγγελο Θεοχάρη❤️ «Να μ’αγκαλιάζεις για να σε αισθάνομαι, κι αν δεις να χάνομαι να μ’ανεβάζεις, να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι, να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ».
Χρόνια πολλά, υγιή, φωτεινά, λατρεία μου!!!!❤️❤️❤️ #myangel #happybirthday #godbless #mysister #myall #loveyoutothemoonandback

Δεν μπορείτε να πείτε… Μοιάζουν πολύ οι δύο αγαπημένες αδερφές!