Απίστευτος καβγάς μεταξύ Σταμάτη-Ρόκκου: «Αυτή την κομμώτρια που τη βρήκες και…»

Αφιέρωμα στον Στέλιο Ρόκκο έγινε στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και δίπλα στον καλλιτέχνη βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Σάσα Σταμάτη, η οποία περιέγραψε on air την απίθανη πρώτη συνάντηση τους, όταν χρειάστηκε να του πάρει συνέντευξη. Η δημοσιογράφος και ο τραγουδιστής τσακώθηκαν, ωστόσο μετά από καιρό η παραξέγηση που είχαν λύθηκε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε η Σάσα Σταμάτη: “Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Στέλιο Ρόκκο. Ήμουν ρεπόρτερ στο Πρωινό του Mega, με Φαίη και Γιώργο, και μου είχαν πει να πάω στη συνέντευξη τύπου του Ρόκκου με τον Ρέμο. Πάω, κάνω τον Ρέμο, όλα καλά κι όλα ωραία και κάποια στιγμή φτάνει η σειρά του κυρίου Ρόκκου. Εγώ γενικά δεν χρησιμοποιώ πληθυντικό στη ζωή μου, καθόλου. Όποιος κι αν είναι ο άλλος, θεωρώ ότι άλλα είναι τα πράγματα που δείχνουν σεβασμό.

Και αρχίζω και του μιλάω διαχυτικά, χύμα, σαν να τον ξέρω χρόνια. Στραβώνει κάπως, αρχίζει και δυσανασχετεί, συνεχίζω εγώ ακάθεκτη. Και τον ρωτάω για μια πρώην του. Πετάει τα μικρόφωνα, φεύγει, λέει “αυτή την κομμώτρια που τη βρήκες και τη φέρατε εδώ”. Και είμαι εγώ σε μια γωνία και με κοιτάνε όλοι τύπου… σήκω και φύγε από εδώ, μάζεψέ τα και φύγε. Κι εγώ έφυγα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρω1νό: