Βασίλισσα Ελισάβετ: Χαστούκισε δημοσίως τον ανιψιό της

Το αποκάλυψε ο Έλτον Τζον που ήταν παρών
Όσα περιγράφει στην αυτοβιογραφία του ο τραγουδιστής.

Τον περιγράφει το περιστατικό στο οποίο υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας ως εξής: ήταν καλεσμένος σ’ ένα πάρτι όπου ήταν παρούσα και η Βασίλισσα, η οποία είχε ζητήσει στον ανιψιό της Υποκόμη Λίνλεϊ, να προσέχει την αδελφή του, Λαίδη Σάρα Άρμστρονγκ-Τζόουνς, που αποχώρησε από το πάρτι γιατί ένιωσε αδιαθεσία. Όμως, ο Υποκόμης παράκουσε την εντολή της και αντί να συνοδεύσει την αδελφή του, έμεινε στο πάρτι κάτι που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι η Βασίλισσα.

Τον ανιψιό της, Ντέιβιντ Άρμστρονγκ-Τζόουνς ή αλλιώς Υποκόμη Λίνλεϊ, χαστούκισε δημοσίως η Βασίλισσα Ελισάβετ σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του σερ Έλτον Τζον, «Me».

Ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής περιγράφει το περιστατικό στο οποίο υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας ως εξής: ήταν καλεσμένος σ’ ένα πάρτι όπου ήταν παρούσα και η Βασίλισσα, η οποία είχε ζητήσει στον ανιψιό της Υποκόμη Λίνλεϊ, να προσέχει την αδελφή του, Λαίδη Σάρα Άρμστρονγκ-Τζόουνς, που αποχώρησε από το πάρτι γιατί ένιωσε αδιαθεσία. Όμως, ο Υποκόμης παράκουσε την εντολή της και αντί να συνοδεύσει την αδελφή του, έμεινε στο πάρτι κάτι που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι η Βασίλισσα.

«Αν και ο Λίνλεϊ προσπάθησε επανειλημμένα να την αποφύγει, η Βασίλισσα Ελισάβετ τον χαστούκισε στο πρόσωπο πέντε φορές λέγοντας του: «Μη -χαστούκι- με -χαστούκι- αμφισβητείς -χαστούκι- εγώ -χαστούκι- είμαι -χαστούκι- Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ», αναφέρει ο Έλτον Τζον στο βιβλίο της. Μετά απ’ αυτό, ο Λίνλεϊ ακολούθησε τις οδηγίες της.

Ο Έλτον Τζον περιγράφει κι άλλες ιστορίες από το Παλάτι στο βιβλίο του «Me».

Peoplegreece.com