Το ντύσιμο της Kate Middleton που ενόχλησε τη βασίλισσα Ελισάβετ! (pics)

Η δημοσιογράφος που ειδικεύεται στη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, αποκάλυψε πρόσφατα πόσο αυστηρή είναι η βασίλισσα Ελισάβετ απέναντι στην Kate Middleton, την οποία φαίνεται δε διστάζει να επιπλήττει ακόμη και γραπτώς. Σε αντίθεση με τη Meghan Markle, στην οποία δείχνει έως και σήμερα μεγάλη ελαστικότητα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Άσλεϊ Πίρσον, ο λόγος που είναι αυστηρή η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί της είναι το γεγονός ότι κάποια στιγμή θα γίνει βασίλισσα, αφού ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η Ελισάβετ είναι αυστηρή ακόμη και με το ντύσιμο της, μιας και η Δούκισσα του Cambridge οφείλει να τηρεί αυστηρούς κανόνες.

Και δεν είναι λίγες οι φορές που η βασίλισσα τής στέλνει σημειώματα για να την επιπλήξει για τις ενδυματολογικές επιλογές της. Οι παρατηρήσεις αφορούν, συνήθως, το λάθος μήκος στις φούστες της δούκισσας ή το λάθος χρώμα στα καλσόν που επιλέγει να φορέσει σε δημόσιες εμφανίσεις της.

«Η Kate Middleton έχει ένα διαφορετικό σύνολο κανόνων και περιορισμών επειδή πρόκειται να γίνει βασίλισσα. Αυτή και η Meghan δεν βρίσκονται στην ίδια πλευρά. Η Middleton οφείλει να φορά τις φούστες της σε συγκεκριμένο μήκος. Η βασίλισσα φημολογείται πως συχνά στέλνει σημειώματα, αν δεν της αρέσει το μήκος ή ένα συγκεκριμένο σύνολο ή συγκεκριμένα χρώματα καλσόν», δήλωσε σε συνέντευξή της η Πίρσον.

πληροφορίες από newsbeast.gr