Τίτλοι τέλους! Χώρισαν μετά από 7 μήνες γάμου! (pics)

Τίτλοι τέλους!

Ο εκπρόσωπος της Miley Cyrus επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, Liam Hemsworth, μετά από επτά μήνες γάμου, σε μία επίσημη δήλωση στο E!News το Σαββατοκύριακο που πέρασε: “Ο Liam και η Miley συμφώνησαν να χωρίσουν αυτή τη στιγμή”.

Η Cyrus και ο Hemsworth είχαν μία on-and-off σχέση μετά τη συνεργασία τους στην ταινία The Last Song.

Παντρεύτηκαν στο σπίτι τους στο Franklin του Tennessee τον Δεκέμβριο του 2018. Ωστόσο, για τώρα, η Cyrus και ο Hemsworth αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σε ένα νέο Instagram post, η Cyrus φαίνεται να αναφέρεται στον πρόσφατο χωρισμό της, γράφοντας: “Μην πολεμάς την εξέλιξη γιατί δεν θα νικήσεις ποτέ. Όπως το βουνό στο οποίο στέκομαι στην κορυφή του, το οποίο βρισκόταν κάποτε κάτω από το νερό, συνδεδεμένο με την Αφρική, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Οι Δολομίτες δεν δημιουργήθηκαν εν μία νυκτί, η ομορφιά αυτή χρειάστηκε εκατομμύρια χρόνια για να δημιουργηθεί. Ο μπαμπάς μου μου έλεγε πάντα ‘Η φύση δε βιάζεται ποτέ, είναι πάντα στην ώρα της’… γεμίζει την καρδιά μου με γαλήνη και ελπίδα ξέροντας πως είναι αλήθεια. Μου έμαθαν να σέβομαι τον πλανήτη και τη διαδικασία του και έχω δεσμευτεί να κάνω το ίδιο και με εμένα…”

View this post on Instagram

Life’s a climb… but the view is great.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on