Πρίγκιπας Harry: Μετά τη Meghan Markle, τώρα «σπάει» κι εκείνος το ίδιο βασιλικό πρωτόκολλο

Ποια απλή, καθημερινή κίνηση έκανε ο Δούκας του Sussex που το βασιλικό πρωτόκολλο απαγορεύει;

Όταν μιλάμε για τη βασιλική οικογένεια, ξέρουμε ότι αυτή έρχεται και με τα πρωτόκολλα που έχουν καθιερωθεί εδώ κι εκατοντάδες χρόνια. Όλα τα μέλη -και ειδικά η Βασίλισσα- είναι πολύ τυπικά στην εφαρμογή τους κι οποιαδήποτε παράβαση γίνεται κατευθείαν αντικείμενο συζήτησης στα Μέσα. Μέχρι που ήρθε η νέα γενιά των royals…

Οι εγγονοί της βασίλισσας Ελισάβετ και οι σύζυγοί τους φαίνεται να έχουν κάθε διάθεση να ξεφύγουν από τις παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας και δε διστάζουν να σπάνε τα πρωτόκολλα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα του πρίγκιπα Harry να σπάσει ένα από αυτά και, μάλιστα, το ίδιο που έσπασε κι η Meghan Markle.

Κάπως έτσι, ο Δούκας του Sussex παρευρέθηκε στα 5α γενέθλια των Invictus Games στο Guildhall στο Λονδίνο, όπου συνέβη η περίφημη παραβίαση.

Καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, έκανε την κίνηση κι έκλεισε την πόρτα πίσω του, γεγονός που έκανε και η Meghan στην πρώτη της solo εμφάνιση τον Σεπτέμβρη του 2018, όταν πήγε στη Royal Academy of Arts.

Μπορεί για εμάς αυτή η κίνηση να περάσει απαρατήρητη αν την κάνει κάποιος, όμως, για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτό δεν είναι κάτι που είθισται.

Queen.gr