Πασίγνωστη νεαρή τραγουδίστρια μπήκε σε ψυχιατρική κλινική!

Το καλοκαίρι του 2016, η Selena Gomez βίωσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς κατέρρευσε ψυχολογικά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ειδικό κέντρο.

Η Λατίνα σταρ, δεν έχει καταφέρει ακόμη να σταθεί στα πόδια της, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσω του TMZ, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική εξαιτίας σοβαρού νευρικού κλονισμού που υπέστη.

Η pop star τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν ήταν καλά στην υγεία της και κρίθικε απαραίτητη η νοσηλεία της για να λάβει τη σωστή θεραπεία και φροντίδα.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, όλα ξεκίνησαν στα τέλη του προηγούμενου μήνα, λόγω του ότι ήταν αρκετά μελαγχολική και είχε ανησυχητικά χαμηλό αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων. Η τραγουδίστρια πάσχει από λύκο και μάλιστα, προχώρησε σε μεταμόσχευση νεφρού -το 2017-, κάτι που αν δεν γινόταν, ενδεχομένως να της στοίχιζε τη ζωή της.

Όπως αναφέρεται στο TMZ, η οικογένεια της τη μετέφερε στο νοσοκομείο του «Cedars-Sinai» και πηγή αποκάλυψε: “Η Selena προσπαθεί πολύ σκληρά πρόσφατα να παραμείνει εστιασμένη και να μην αφήσει την ψυχική υγεία της να την επηρεάσει. Έχει γράψει νέα μουσική και μετακόμισε στο Orange County για να ξεφύγει από τη ρουτίνα και για να αλλάξει αέρα. Τελικά, με όλα τα προβλήματα υγείας που εμφανίστηκαν, η Selena άρχισε να αισθάνεται υπερβολικά συγκλονισμένη”.

faysbook.gr