Ο λόγος που η Irina Shayk αποφάσισε να «αφήσει» τον Bradley Cooper

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk δεν είναι πλέον ζευγάρι. 

Την είδηση επιβεβαίωσε στο περιοδικό People φίλος του ζευγαριού. Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Irina έφγυε από το σπίτι που ζούσαν μαζί και λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι έχουν χωρίσει.

Οι δυο τους έκαναν πολλές προσπάθειες για χάρη της δίχρονης κορούλας τους Lea De Seine, ωστόσο οι διαφορές τους ήταν αγεφύρωτες…

Ο Χολιγουντιανός σταρ και το διάσημο top model, γνωρίστηκαν το 2015 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Τον Μάρτιο του 2017, το πανέμορφο αγγελάκι της Victoria’s Secret έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Να σας θυμήσουμε ότι λίγο μετά τα Όσκαρ 2019, ο Bradley Cooper και η Irina Shayk είχαν έρθει στο επίκεντρο των tabloids εξαιτίας του υποτιθέμενου ερωτικού τριγώνου με την Lady Gaga.

Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι εκείνος που τη χώρισε ήταν ο Bradley.

Τελικά, η Irina ήταν αυτή που πήρε πρώτη την απόφαση, αφού είδε τη ζωή της να επαναλαβάνεται και αυτό επιβεβαίωσε και μια πηγή που μίλησε στο Entertainment Tonight. Το μοντέλο εγκατέλειψε το σπίτι τους στο Los Angeles.

Ένιωθε πως δεν βρισκόταν στα επίπεδα δέσμευσης που ήθελε ενώ οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν ατελείωτοι. Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι με το Bradley και αυτό που τους κρατούσε μαζί τελικά ήταν το παιδί τους, ενώ τελικά κατάλαβαν ότι μάλλον όλα μεταξύ τους έγιναν πολύ γρήγορα και δεν βρήκαν χρόνο να γνωριστούν όσο θα έπρεπε. Μάλιστα ήταν να χωρίσουν κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας «A Star is Born», αλλά τους συμβούλευσαν να μην το κάνουν γιατί θα της έκανε κακό.

Προσπάθησαν μετά τα Όσκαρ να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους αλλά τελικά τίποτα δεν πήγε καλά

. Εκείνη είχε μεγάλες προσδοκίες όταν γεννήθηκε το παιδί, όπως ας πούμε το να παντρευτούν και ήθελε περισσότερα από εκείνον, κάτι όμως που έβλεπε ότι δε γινόταν πραγματικότητα. Κάποια στιγμή λοιπόν απλά βαρέθηκε να προσπαθεί….

 

 

με πληροφορίες από marieclaire.gr