Είναι αυτό το νέο και πολύ σέξι διάσημο ζευγάρι; (pics)

Αν είναι αλήθεια, δηλώνουμε ενθουσιασμένοι!!!

Όπως αντιλήφθηκες, χθες διεξήχθησαν τα British Fashion Awards στα οποία έδωσαν το παρών πλήθος stars, με αποκορύφωμα τη βράβευση της Naomi Campbell ως fashion icon της χρονιάς. Μάλιστα, η γαζέλα της πασαρέλας, η οποία εξακολουθεί να κόβει την ανάσα με την ομορφιά της, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια και δεν δίστασε να δακρύσει επί σκηνής, δείχνοντάς μας και μία άλλη πλευρά του χαρακτήρα της.

Σε άλλα νέα βέβαια, και στα κάπως πιο πικάντικα, είχαμε και πολλά περίεργα τετ-α-τετ ανάμεσα σε celebrities οι οποίοι μέχρι χθες ουδεμία ερωτική σχέση είχαν.

Όπως οι δύο συγκεκριμένοι, οι οποίοι μάλιστα συνεργάζονται και σε ταινία, και οι οποίοι εμφανίστηκαν στο after party των βραβείων χεράκι-χεράκι.

Αυτή μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες αυτή τη στιγμή, και αυτός ηθοποιός, κούκλος με πατέρα ένα από τα… hot αρσενικά στο Hollywood  Σε ψήσαμε;

O Rafferty Law, ο οποίος είναι ίδιος ο πατέρας του, Jude Law, εμφανίστηκε με την… Rita Ora, η οποία μάλιστα λίγες μέρες πριν γιόρτασε τα 29α γενέθλιά της.

Ο 23χρονος ηθοποιός και μοντέλο, και η σέξι τραγουδίστρια γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας, Τwist, στην οποία ο Rafferty ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο!

Τα δυο τους εμφανίστηκαν χέρι χέρι, με τις φήμες να οργιάζουν! Λέτε;

queen.gr