Διάσημη τραγουδίστρια μας δείχνει πώς είναι το σώμα της χωρίς ρετούς (pic)

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φωτογραφίες διασήμων στο Instagram, στις οποίες δείχνουν τέλειες και αψεγάδιαστες, κάνοντας όλες εμάς, τις απλές καθημερινές γυναίκες να νιώθουμε κάπως… άσχημα για τα κιλάκια που πήραμε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Μην νιώθεις άσχημα, δεν κάνεις κάτι λάθος, αφού οι περισσότερες φωτογραφίες που βλέπουμε στα social media, επωνύμων και μη, έχουν περάσει από επεξεργασία στο Photoshop!

Η Demi Lovato θέλησε να μας δείξει (και μπράβο της) πώς είναι το σώμα της χωρίς ρετούς, εξ ου και πόζαρε με μπικίνι γράφοντας το εξής κείμενο:

“Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Μια φωτογραφία μου με μπικίνι χωρίς επεξεργασία. Και μαντέψτε, είναι η κυτταρίτιδα! Είμαι πραγματικά πολύ κουρασμένη να δέχομαι κριτική για το σώμα μου και να το επεξεργάζομαι (ναι, οι αλλες φωτογραφίες με μπικίνι είναι επεξεργασμένες – και σιχαίνομαι που το έκανα αλλά είναι η αλήθεια) ωστε οι άλλοι να σκέφτονται ότι είμαι η δική τους ιδέα για το τι είναι όμορφο, αλλά απλώς δεν είμαι εγώ. Αυτό είμαι εγώ.”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Συνέχισε εξηγώντας ότι δεν θέλει να περάσει το νέο κεφάλαιο της ζωής της προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των άλλων και ότι θέλει να είναι αυθεντική και ειλικρινής με τον εαυτό της.

“Οπότε να μαι, χωρίς ντροπή, χωρίς φόβο και περήφανη για ένα σώμα που έχει περάσει πολλά και θα συνεχίσει να με εντυπωσιάζει όταν καλώς εχόντων των πραγμάτων γεννήσω μια μέρα”, συνέχισε. “είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να επιστρέφω στη δουλειά χωρίς να πιέζω τον εαυτό μου με ένα ασφυκτικό πλάνο προπόνησης και χωρίς να στερώ από τον εαυτό μου μια πραγματική τούρτα γενεθλίων και να επιλέγω καρπούζι και σαντιγί με κεράκια επειδή φοβάμαι την πραγματική τούρτα και γίνομαι μίζερη με ακραίες δίαιτες”.

Πιο κάτω οι λήψεις που έχουν περάσει από επεξεργασία Photoshop: