Στο ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο για τη στήριξη του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης

Την περασμένη Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, για μία ακόμη χρονιά, το ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο για τη στήριξη του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, η οποία διαχρονικά στηρίζει το θεσμό.

Η ιδέα της εκδήλωσης και η αξιέπαινη πρωτοβουλία γεννήθηκε από τον κ. Gaies Khrais, Γενικό Διευθυντή Επιχειρήσεων της εταιρείας MetaQuotes Software.

Η εκδήλωση είναι πλέον θεσμός και συνδυάζεται συμβολικά με τους εορτασμούς των γενεθλίων του πρωτότοκου γιου του κ. Khrais, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στο γεγονός.

Το Μεσογειακό Concept με έντονο το ελληνικό χρώμα, ρεμπέτικα ακούσματα και την συμμετοχή του καλλιτέχνη Αλέξανδρου Νότα, καθώς και την άρτια διοργάνωση δημιούργησε και επιμελήθηκε η Κλεοπάτρα Σολομωνίδου της εταιρείας Event Masters και η έμπειρη της Ομάδα.

Οι εισφορές ύψους πενήντα τριών χιλιάδων & εξακοσίων δέκα ευρώ (€53.610,00), θα στηρίξουν για μια ακόμη φορά φοιτητές, για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των σπουδών τους, μέσω του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

 

Μαρία Βασιώτου, Κλεοπάτρα Σολομωνίδου

 

Η οικογένεια Khrais και το προεδρικό ζεύγος

 

Μαρία Βασιώτου Marcel Khrais Νίκος Χριστοδουλίδης

 

Γιώργος & Έλενα Κουμανταρή Τζίνα & Άριστος Κυριακίδη Gaies & Marcel Khrais

 

Γιάννης Μισιρλής Marcel Khrais Renad Khrais Gaies Khrais Ινώ Μισιρλή

 

Enad Khrais Marcel Khrais Kiril Zymarin Gaies & Renad Khrais

 

Έμιλυ Γιολίτη Marcel & Renad Khrais Χρύσανθος Τσουρούλλης Gaies Khrais

 

Αντρέας Γεωργίου Άντρη Αναστασιάδη Gaies Khrais

 

Γιάννης Λούτσιος Άντρη Αναστασιάδη Gaies Khrais

 

Αλεξανδρος Νώτας