MC MEDIA NETWORK

Friday, August 14, 2020

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6-12/7)

Τι λένε τ’ άστρα;

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια [06/07/2020 – 12/07/2020].

 Κριός
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο κυρίαρχος Κρόνος κάνουν σύνοδο στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα σας φανεί ευκολότερο απ’ όσο συνήθως να αφοσιωθείτε σε ένα εργασιακό έργο. Παράλληλα, έχετε τα μάτια σας στραμμένα στην επιβράβευση. Θα είστε πρόθυμοι να βάλετε την καρδιά στις λεπτομέρειες και τη μύτη σας στη διαδικασία για να την ολοκληρώσετε. Την ίδια ημέρα η Σελήνη περνά στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη από τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτό θα θέσει τις βάσεις για δημιουργική συνεργασία με συνεργάτες και φίλους. Στις 11 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον ευέλικτο Άρη στο ζώδιό σας. Θα νιώθετε ικανοί να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να διοχετεύσετε το πάθος σας στις προσπάθειες επίτευξης των στόχων σας.

Ταύρος
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Από εκεί σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στις αλληλεπιδράσεις με ανωτέρους ή ένα τρέχον πρότζεκτ. Σε κάθε περίπτωση ίσως πιαστείτε απροετοίμαστοι, που ως πλάσματα της συνήθειας θα είναι μια ενοχλητική έκπληξη. Προσπαθήστε να πάτε με ρεύμα, αξιοποιήστε την αλλαγή ως παραγωγικό έναυσμα που θα σας οδηγήσει στην αναγνώριση. Στις 12 Ιουλίου ο αγγελιοφόρος Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από τρεις εβδομάδες, μέσα στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Τώρα μπορείτε να εκφραστείτε πιο εύκολα στις καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και τις αλληλεπιδράσεις. Να αναμένετε πολλά μηνύματα, ηλεκτρονικά και μη… Πάρτε μια βαθιά αναπνοή ανακούφισης και θα αισθανθείτε άμεσα πιο ολοκληρωμένοι.

Δίδυμοι
Στις 6 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον κυρίαρχο Κρόνο στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας! Θα επιθυμείτε πλέον να δεσμευτείτε περισσότερο στις πιο στενές σας σχέσεις. Σκεφτείτε πώς θα βελτιώσετε την επικοινωνίας σας, γιατί κάθε συναισθηματική πρόκληση θα είναι ενοχλητική. Γι’ αυτό η προθυμία να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να ενισχύσετε τις επαφές σας, θα φέρει ικανοποίηση. Την ίδια ημέρα, η Σελήνη περνά στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Από εκεί θα σχηματίσει τρίγωνο με την ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αυτό θα ενισχύσει την κοινωνική σας αυτοπεποίθηση αλλά και τη διάθεση βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Εάν μοιραστείτε αυτή την επιθυμία με το άλλο σας μισό ή έναν αγαπημένο φίλο, θα βιώσετε γλυκές και αξέχαστες στιγμές!

Καρκίνος
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο κυρίαρχος Κρόνος κάνουν σύνοδο στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Αυτή θέτει τις βάσεις για να κάνετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις να ευδοκιμήσουν. Μήπως εκκρεμεί μια δύσκολη συζήτηση με έναν φίλο, συνάδελφο ή το άλλο σας μισό; Τώρα θα έχετε την ώθηση να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα! Στις 12 Ιουλίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στο ζώδιό σας. Μιας και θα παραμείνει έως τις 4 Αυγούστου, θα είναι πιο εύκολο να μοιραστείτε όσα σκέφτεστε και να διατυπώσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Καταλήξατε σε αυτούς τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, άρα πρέπει να είστε σε καλύτερη κατάσταση: Μπορεί ακόμη και να ηγηθείτε των μακροπρόθεσμων επαγγελματικών σχεδίων. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε φιλόδοξα βήματα προς την υλοποίηση δικών σας ονείρων! svg%3E

Λέων
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με φίλους, συναδέλφους ή το άλλο σας μισό, θα προωθήσετε μια ομαδική προσπάθεια. Ακόμα κι αν νιώθετε πιο ευαίσθητοι, θα είστε πιο εκφραστικοί και αποτελεσματικοί στην έκφραση όσων έχετε στην καρδιά σας! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Μέχρι τις 4 Αυγούστου θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας, για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά. Η περίοδος είναι γόνιμη για να ονειρευτείτε και να σκεφτείτε, να μαζέψετε πληροφορίες. Η διεργασία θα δείξει και την πρόοδό σας στην επίτευξη στόχων τις εβδομάδες και τους μήνες που έρχονται.

Παρθένος
Στις 10 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον πνευματιστικό Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Αυτή θα σας συντονίσει με τις ρομαντικές φαντασιώσεις και τις ονειροπολήσεις σας. Μην προσπαθήσετε να τις κρύψετε κάτω από το χαλί, για να παραμείνετε πιο πρακτικοί… Καλύτερα να αφήσετε το μυαλό να περιπλανηθεί, να παίξετε με τα όρια της φαντασία σας. Θα καταλήξετε να πάρετε περισσότερη ικανοποίηση από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις! Στις 12 Ιουλίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής που σας κυβερνά, επιστρέφει σε ορθή πορεία στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Μετά από τρεις εβδομάδες, ανοίγει δρόμο για να επικοινωνήσετε πιο αποτελεσματικά με συναδέλφους και φίλους. Επομένως, είναι καλή στιγμή για να μετάσχετε σε ομαδικές προσπάθειες.

Ζυγός
Στις 10 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινής ρουτίνας. Τώρα η φαντασία και η πνευματικότητά σας θα βοηθήσουν να συλλέξετε στοιχεία… Και αυτά θα βοηθήσουν να ενισχύσετε την ισορροπία στην επαγγελματική σας ζωή σε καθημερινή βάση. Εξίσου προωθητικές θα είναι η ενσυναίσθηση και η ευαισθησία σας. Βέβαια, μπορεί να μην κατανοείτε εύκολα πώς πραγματικά αισθάνονται όσοι συναντάται συχνά… Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας, μέχρι το τοπίο να γίνει πιο ξεκάθαρο: Από τις 12 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας – σε ορθή πορεία πλέον. Τώρα μπορείτε να κοιτάξετε μπροστά και να ξεκαθαρίσετε κάθε σύγχυση που ίσως προέκυψε με ανωτέρους ή σε επαγγελματικά πρότζεκτ!

Σκορπιός
Στις 10 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον πνευματικό Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Τώρα θα λαχταράτε τις ευχάριστες στιγμές χαράς με τους αγαπημένους σας. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί, επικοινωνήστε σε ένα πιο πνευματικό, μαγικό επίπεδο… Αυτή η διεργασία θα αποδειχθεί θεραπευτική και θα σας δώσει ικανοποίηση. Παράλληλα, διαφυλάξτε τον εαυτό σας από το να εκλαμβάνετε τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων ως δικά σας… Εστιάστε στο πώς νιώθετε εσείς, αρκεστείτε στο να δείξετε συμπόνια. Έτσι θα αποφύγετε κάθε άγχος και εξάντληση! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Μέχρι τις 4 Αυγούστου μπορείτε να στραφείτε σε θέματα γνώσεων και διεύρυνσης των οριζόντων σας: Παρακολουθήστε κάποιο διαδικτυακό μάθημα ή κάντε σχέδια για ταξίδια για το μέλλον! svg%3E

Τοξότης
Στις 11 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο ευέλικτος Άρης κάνουν σύνοδο στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα νιώσετε να γεμίζουν νεανική και παιχνιδιάρικη ενέργεια οι πιο στενές σας σχέσεις… Και η ανάληψη πρωτοβουλιών θα σας έρχεται φυσικά. Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Μέχρι τις 4 Αυγούστου θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε βαθύ επίπεδο, με το άλλο σας μισό ή τους αγαπημένους σας. Ακόμα και οι σημαντικές συζητήσεις θα κυλήσουν πιο εύκολα, σε σχέση με τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες. Αν έχετε κοινές δραστηριότητες, είναι καλή ευκαιρία να χειριστείτε τυχόν ασυνεννοησίες ή τεχνικά λάθη. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με τα συγκεκριμένα άτομα!

Αιγόκερως
Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Από εκεί θα σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον ευέλικτο Άρη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως προκύψει μια διαφωνία με τους αγαπημένους σας ή το άλλο σας μισό. Η σύγχυση και άλλοι πιεστικοί παράγοντες θα τροφοδοτούν την παροδική νευρικότητά σας… Γι’ αυτό θα δυσκολεύεστε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Πάρτε μια βαθιά ανάσα προκειμένου να ολοκληρώσετε όποια συζήτηση κατέληξε σε διαφωνία… Πρέπει να το κάνετε, για να μην υπάρξουν λέξεις και αντιδράσεις παρορμητικές! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Μέχρι τις Αυγούστου θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε κάθε δυσχέρεια που ίσως προέκυψε με το άλλο σας μισό, έναν φίλο ή συνάδελφο!

Υδροχόος
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως βρεθείτε απροετοίμαστοι μπροστά σε μια αλλαγή, από τους αγαπημένους σας ή το οικογενειακό περιβάλλον. Σίγουρα θα σας επηρεάσει συναισθηματικά η διαχείριση αυτής της απρόοπτης κατάστασης… Αλλά αν την αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά, έχετε κάτι να μάθετε από αυτήν! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας και της υγείας. Μετά από τρεις εβδομάδας που ήταν ανάδρομος, μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Και μέχρι τις 4 Αυγούστου, θα σας είναι πιο εύκολο να επιστρέψετε σε πορεία ευημερίας. Τώρα μπορείτε να διαλευκάνετε και τις όποιες παρεξηγήσει μπορεί να προέκυψαν με συναδέλφους σας!

Ιχθύες
Στις 9 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Μην εκπλαγείτε από την έμπνευση και τη σιγουριά που θα σας κατακλύσει. Αν αφεθείτε σε αυτή την καλλιτεχνική ενέργεια, θα ξεφύγετε από τη στιγμή και θα νιώσετε πραγματικά επιτυχημένοι! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στον 5ο οίκο σας. Μπορεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να προέκυψαν αποτυχίες ή καθυστερήσεις στο να εκφράσετε όσα έχετε στην καρδιά σας. Πλέον θα βρείτε νέους τρόπους για να γεμίσετε την καθημερινότητά σας με ψυχαγωγία, χαρά και καθαρή μαγεία!

Πηγή: astro-live.gr

Τι λένε τ’ άστρα;

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια [06/07/2020 – 12/07/2020].

 Κριός
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο κυρίαρχος Κρόνος κάνουν σύνοδο στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα σας φανεί ευκολότερο απ’ όσο συνήθως να αφοσιωθείτε σε ένα εργασιακό έργο. Παράλληλα, έχετε τα μάτια σας στραμμένα στην επιβράβευση. Θα είστε πρόθυμοι να βάλετε την καρδιά στις λεπτομέρειες και τη μύτη σας στη διαδικασία για να την ολοκληρώσετε. Την ίδια ημέρα η Σελήνη περνά στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη από τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτό θα θέσει τις βάσεις για δημιουργική συνεργασία με συνεργάτες και φίλους. Στις 11 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον ευέλικτο Άρη στο ζώδιό σας. Θα νιώθετε ικανοί να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να διοχετεύσετε το πάθος σας στις προσπάθειες επίτευξης των στόχων σας.

Ταύρος
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Από εκεί σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στις αλληλεπιδράσεις με ανωτέρους ή ένα τρέχον πρότζεκτ. Σε κάθε περίπτωση ίσως πιαστείτε απροετοίμαστοι, που ως πλάσματα της συνήθειας θα είναι μια ενοχλητική έκπληξη. Προσπαθήστε να πάτε με ρεύμα, αξιοποιήστε την αλλαγή ως παραγωγικό έναυσμα που θα σας οδηγήσει στην αναγνώριση. Στις 12 Ιουλίου ο αγγελιοφόρος Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από τρεις εβδομάδες, μέσα στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Τώρα μπορείτε να εκφραστείτε πιο εύκολα στις καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και τις αλληλεπιδράσεις. Να αναμένετε πολλά μηνύματα, ηλεκτρονικά και μη… Πάρτε μια βαθιά αναπνοή ανακούφισης και θα αισθανθείτε άμεσα πιο ολοκληρωμένοι.

Δίδυμοι
Στις 6 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον κυρίαρχο Κρόνο στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας! Θα επιθυμείτε πλέον να δεσμευτείτε περισσότερο στις πιο στενές σας σχέσεις. Σκεφτείτε πώς θα βελτιώσετε την επικοινωνίας σας, γιατί κάθε συναισθηματική πρόκληση θα είναι ενοχλητική. Γι’ αυτό η προθυμία να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να ενισχύσετε τις επαφές σας, θα φέρει ικανοποίηση. Την ίδια ημέρα, η Σελήνη περνά στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Από εκεί θα σχηματίσει τρίγωνο με την ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αυτό θα ενισχύσει την κοινωνική σας αυτοπεποίθηση αλλά και τη διάθεση βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Εάν μοιραστείτε αυτή την επιθυμία με το άλλο σας μισό ή έναν αγαπημένο φίλο, θα βιώσετε γλυκές και αξέχαστες στιγμές!

Καρκίνος
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο κυρίαρχος Κρόνος κάνουν σύνοδο στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Αυτή θέτει τις βάσεις για να κάνετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις να ευδοκιμήσουν. Μήπως εκκρεμεί μια δύσκολη συζήτηση με έναν φίλο, συνάδελφο ή το άλλο σας μισό; Τώρα θα έχετε την ώθηση να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα! Στις 12 Ιουλίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στο ζώδιό σας. Μιας και θα παραμείνει έως τις 4 Αυγούστου, θα είναι πιο εύκολο να μοιραστείτε όσα σκέφτεστε και να διατυπώσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Καταλήξατε σε αυτούς τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, άρα πρέπει να είστε σε καλύτερη κατάσταση: Μπορεί ακόμη και να ηγηθείτε των μακροπρόθεσμων επαγγελματικών σχεδίων. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε φιλόδοξα βήματα προς την υλοποίηση δικών σας ονείρων! svg%3E

Λέων
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με φίλους, συναδέλφους ή το άλλο σας μισό, θα προωθήσετε μια ομαδική προσπάθεια. Ακόμα κι αν νιώθετε πιο ευαίσθητοι, θα είστε πιο εκφραστικοί και αποτελεσματικοί στην έκφραση όσων έχετε στην καρδιά σας! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Μέχρι τις 4 Αυγούστου θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας, για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά. Η περίοδος είναι γόνιμη για να ονειρευτείτε και να σκεφτείτε, να μαζέψετε πληροφορίες. Η διεργασία θα δείξει και την πρόοδό σας στην επίτευξη στόχων τις εβδομάδες και τους μήνες που έρχονται.

Παρθένος
Στις 10 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον πνευματιστικό Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Αυτή θα σας συντονίσει με τις ρομαντικές φαντασιώσεις και τις ονειροπολήσεις σας. Μην προσπαθήσετε να τις κρύψετε κάτω από το χαλί, για να παραμείνετε πιο πρακτικοί… Καλύτερα να αφήσετε το μυαλό να περιπλανηθεί, να παίξετε με τα όρια της φαντασία σας. Θα καταλήξετε να πάρετε περισσότερη ικανοποίηση από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις! Στις 12 Ιουλίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής που σας κυβερνά, επιστρέφει σε ορθή πορεία στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Μετά από τρεις εβδομάδες, ανοίγει δρόμο για να επικοινωνήσετε πιο αποτελεσματικά με συναδέλφους και φίλους. Επομένως, είναι καλή στιγμή για να μετάσχετε σε ομαδικές προσπάθειες.

Ζυγός
Στις 10 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινής ρουτίνας. Τώρα η φαντασία και η πνευματικότητά σας θα βοηθήσουν να συλλέξετε στοιχεία… Και αυτά θα βοηθήσουν να ενισχύσετε την ισορροπία στην επαγγελματική σας ζωή σε καθημερινή βάση. Εξίσου προωθητικές θα είναι η ενσυναίσθηση και η ευαισθησία σας. Βέβαια, μπορεί να μην κατανοείτε εύκολα πώς πραγματικά αισθάνονται όσοι συναντάται συχνά… Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας, μέχρι το τοπίο να γίνει πιο ξεκάθαρο: Από τις 12 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας – σε ορθή πορεία πλέον. Τώρα μπορείτε να κοιτάξετε μπροστά και να ξεκαθαρίσετε κάθε σύγχυση που ίσως προέκυψε με ανωτέρους ή σε επαγγελματικά πρότζεκτ!

Σκορπιός
Στις 10 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον πνευματικό Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Τώρα θα λαχταράτε τις ευχάριστες στιγμές χαράς με τους αγαπημένους σας. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί, επικοινωνήστε σε ένα πιο πνευματικό, μαγικό επίπεδο… Αυτή η διεργασία θα αποδειχθεί θεραπευτική και θα σας δώσει ικανοποίηση. Παράλληλα, διαφυλάξτε τον εαυτό σας από το να εκλαμβάνετε τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων ως δικά σας… Εστιάστε στο πώς νιώθετε εσείς, αρκεστείτε στο να δείξετε συμπόνια. Έτσι θα αποφύγετε κάθε άγχος και εξάντληση! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Μέχρι τις 4 Αυγούστου μπορείτε να στραφείτε σε θέματα γνώσεων και διεύρυνσης των οριζόντων σας: Παρακολουθήστε κάποιο διαδικτυακό μάθημα ή κάντε σχέδια για ταξίδια για το μέλλον! svg%3E

Τοξότης
Στις 11 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο ευέλικτος Άρης κάνουν σύνοδο στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα νιώσετε να γεμίζουν νεανική και παιχνιδιάρικη ενέργεια οι πιο στενές σας σχέσεις… Και η ανάληψη πρωτοβουλιών θα σας έρχεται φυσικά. Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Μέχρι τις 4 Αυγούστου θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε βαθύ επίπεδο, με το άλλο σας μισό ή τους αγαπημένους σας. Ακόμα και οι σημαντικές συζητήσεις θα κυλήσουν πιο εύκολα, σε σχέση με τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες. Αν έχετε κοινές δραστηριότητες, είναι καλή ευκαιρία να χειριστείτε τυχόν ασυνεννοησίες ή τεχνικά λάθη. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με τα συγκεκριμένα άτομα!

Αιγόκερως
Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Από εκεί θα σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον ευέλικτο Άρη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως προκύψει μια διαφωνία με τους αγαπημένους σας ή το άλλο σας μισό. Η σύγχυση και άλλοι πιεστικοί παράγοντες θα τροφοδοτούν την παροδική νευρικότητά σας… Γι’ αυτό θα δυσκολεύεστε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Πάρτε μια βαθιά ανάσα προκειμένου να ολοκληρώσετε όποια συζήτηση κατέληξε σε διαφωνία… Πρέπει να το κάνετε, για να μην υπάρξουν λέξεις και αντιδράσεις παρορμητικές! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Μέχρι τις Αυγούστου θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε κάθε δυσχέρεια που ίσως προέκυψε με το άλλο σας μισό, έναν φίλο ή συνάδελφο!

Υδροχόος
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως βρεθείτε απροετοίμαστοι μπροστά σε μια αλλαγή, από τους αγαπημένους σας ή το οικογενειακό περιβάλλον. Σίγουρα θα σας επηρεάσει συναισθηματικά η διαχείριση αυτής της απρόοπτης κατάστασης… Αλλά αν την αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά, έχετε κάτι να μάθετε από αυτήν! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας και της υγείας. Μετά από τρεις εβδομάδας που ήταν ανάδρομος, μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Και μέχρι τις 4 Αυγούστου, θα σας είναι πιο εύκολο να επιστρέψετε σε πορεία ευημερίας. Τώρα μπορείτε να διαλευκάνετε και τις όποιες παρεξηγήσει μπορεί να προέκυψαν με συναδέλφους σας!

Ιχθύες
Στις 9 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Μην εκπλαγείτε από την έμπνευση και τη σιγουριά που θα σας κατακλύσει. Αν αφεθείτε σε αυτή την καλλιτεχνική ενέργεια, θα ξεφύγετε από τη στιγμή και θα νιώσετε πραγματικά επιτυχημένοι! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στον 5ο οίκο σας. Μπορεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να προέκυψαν αποτυχίες ή καθυστερήσεις στο να εκφράσετε όσα έχετε στην καρδιά σας. Πλέον θα βρείτε νέους τρόπους για να γεμίσετε την καθημερινότητά σας με ψυχαγωγία, χαρά και καθαρή μαγεία!

Πηγή: astro-live.gr

Τι λένε τ’ άστρα;

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια [06/07/2020 – 12/07/2020].

 Κριός
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο κυρίαρχος Κρόνος κάνουν σύνοδο στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα σας φανεί ευκολότερο απ’ όσο συνήθως να αφοσιωθείτε σε ένα εργασιακό έργο. Παράλληλα, έχετε τα μάτια σας στραμμένα στην επιβράβευση. Θα είστε πρόθυμοι να βάλετε την καρδιά στις λεπτομέρειες και τη μύτη σας στη διαδικασία για να την ολοκληρώσετε. Την ίδια ημέρα η Σελήνη περνά στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη από τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτό θα θέσει τις βάσεις για δημιουργική συνεργασία με συνεργάτες και φίλους. Στις 11 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον ευέλικτο Άρη στο ζώδιό σας. Θα νιώθετε ικανοί να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να διοχετεύσετε το πάθος σας στις προσπάθειες επίτευξης των στόχων σας.

Ταύρος
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Από εκεί σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στις αλληλεπιδράσεις με ανωτέρους ή ένα τρέχον πρότζεκτ. Σε κάθε περίπτωση ίσως πιαστείτε απροετοίμαστοι, που ως πλάσματα της συνήθειας θα είναι μια ενοχλητική έκπληξη. Προσπαθήστε να πάτε με ρεύμα, αξιοποιήστε την αλλαγή ως παραγωγικό έναυσμα που θα σας οδηγήσει στην αναγνώριση. Στις 12 Ιουλίου ο αγγελιοφόρος Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από τρεις εβδομάδες, μέσα στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Τώρα μπορείτε να εκφραστείτε πιο εύκολα στις καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και τις αλληλεπιδράσεις. Να αναμένετε πολλά μηνύματα, ηλεκτρονικά και μη… Πάρτε μια βαθιά αναπνοή ανακούφισης και θα αισθανθείτε άμεσα πιο ολοκληρωμένοι.

Δίδυμοι
Στις 6 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον κυρίαρχο Κρόνο στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας! Θα επιθυμείτε πλέον να δεσμευτείτε περισσότερο στις πιο στενές σας σχέσεις. Σκεφτείτε πώς θα βελτιώσετε την επικοινωνίας σας, γιατί κάθε συναισθηματική πρόκληση θα είναι ενοχλητική. Γι’ αυτό η προθυμία να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να ενισχύσετε τις επαφές σας, θα φέρει ικανοποίηση. Την ίδια ημέρα, η Σελήνη περνά στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Από εκεί θα σχηματίσει τρίγωνο με την ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αυτό θα ενισχύσει την κοινωνική σας αυτοπεποίθηση αλλά και τη διάθεση βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Εάν μοιραστείτε αυτή την επιθυμία με το άλλο σας μισό ή έναν αγαπημένο φίλο, θα βιώσετε γλυκές και αξέχαστες στιγμές!

Καρκίνος
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο κυρίαρχος Κρόνος κάνουν σύνοδο στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Αυτή θέτει τις βάσεις για να κάνετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις να ευδοκιμήσουν. Μήπως εκκρεμεί μια δύσκολη συζήτηση με έναν φίλο, συνάδελφο ή το άλλο σας μισό; Τώρα θα έχετε την ώθηση να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα! Στις 12 Ιουλίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στο ζώδιό σας. Μιας και θα παραμείνει έως τις 4 Αυγούστου, θα είναι πιο εύκολο να μοιραστείτε όσα σκέφτεστε και να διατυπώσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Καταλήξατε σε αυτούς τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, άρα πρέπει να είστε σε καλύτερη κατάσταση: Μπορεί ακόμη και να ηγηθείτε των μακροπρόθεσμων επαγγελματικών σχεδίων. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε φιλόδοξα βήματα προς την υλοποίηση δικών σας ονείρων! svg%3E

Λέων
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με φίλους, συναδέλφους ή το άλλο σας μισό, θα προωθήσετε μια ομαδική προσπάθεια. Ακόμα κι αν νιώθετε πιο ευαίσθητοι, θα είστε πιο εκφραστικοί και αποτελεσματικοί στην έκφραση όσων έχετε στην καρδιά σας! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Μέχρι τις 4 Αυγούστου θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας, για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά. Η περίοδος είναι γόνιμη για να ονειρευτείτε και να σκεφτείτε, να μαζέψετε πληροφορίες. Η διεργασία θα δείξει και την πρόοδό σας στην επίτευξη στόχων τις εβδομάδες και τους μήνες που έρχονται.

Παρθένος
Στις 10 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον πνευματιστικό Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Αυτή θα σας συντονίσει με τις ρομαντικές φαντασιώσεις και τις ονειροπολήσεις σας. Μην προσπαθήσετε να τις κρύψετε κάτω από το χαλί, για να παραμείνετε πιο πρακτικοί… Καλύτερα να αφήσετε το μυαλό να περιπλανηθεί, να παίξετε με τα όρια της φαντασία σας. Θα καταλήξετε να πάρετε περισσότερη ικανοποίηση από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις! Στις 12 Ιουλίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής που σας κυβερνά, επιστρέφει σε ορθή πορεία στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Μετά από τρεις εβδομάδες, ανοίγει δρόμο για να επικοινωνήσετε πιο αποτελεσματικά με συναδέλφους και φίλους. Επομένως, είναι καλή στιγμή για να μετάσχετε σε ομαδικές προσπάθειες.

Ζυγός
Στις 10 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινής ρουτίνας. Τώρα η φαντασία και η πνευματικότητά σας θα βοηθήσουν να συλλέξετε στοιχεία… Και αυτά θα βοηθήσουν να ενισχύσετε την ισορροπία στην επαγγελματική σας ζωή σε καθημερινή βάση. Εξίσου προωθητικές θα είναι η ενσυναίσθηση και η ευαισθησία σας. Βέβαια, μπορεί να μην κατανοείτε εύκολα πώς πραγματικά αισθάνονται όσοι συναντάται συχνά… Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας, μέχρι το τοπίο να γίνει πιο ξεκάθαρο: Από τις 12 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας – σε ορθή πορεία πλέον. Τώρα μπορείτε να κοιτάξετε μπροστά και να ξεκαθαρίσετε κάθε σύγχυση που ίσως προέκυψε με ανωτέρους ή σε επαγγελματικά πρότζεκτ!

Σκορπιός
Στις 10 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον πνευματικό Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Τώρα θα λαχταράτε τις ευχάριστες στιγμές χαράς με τους αγαπημένους σας. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί, επικοινωνήστε σε ένα πιο πνευματικό, μαγικό επίπεδο… Αυτή η διεργασία θα αποδειχθεί θεραπευτική και θα σας δώσει ικανοποίηση. Παράλληλα, διαφυλάξτε τον εαυτό σας από το να εκλαμβάνετε τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων ως δικά σας… Εστιάστε στο πώς νιώθετε εσείς, αρκεστείτε στο να δείξετε συμπόνια. Έτσι θα αποφύγετε κάθε άγχος και εξάντληση! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Μέχρι τις 4 Αυγούστου μπορείτε να στραφείτε σε θέματα γνώσεων και διεύρυνσης των οριζόντων σας: Παρακολουθήστε κάποιο διαδικτυακό μάθημα ή κάντε σχέδια για ταξίδια για το μέλλον! svg%3E

Τοξότης
Στις 11 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο ευέλικτος Άρης κάνουν σύνοδο στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα νιώσετε να γεμίζουν νεανική και παιχνιδιάρικη ενέργεια οι πιο στενές σας σχέσεις… Και η ανάληψη πρωτοβουλιών θα σας έρχεται φυσικά. Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Μέχρι τις 4 Αυγούστου θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε βαθύ επίπεδο, με το άλλο σας μισό ή τους αγαπημένους σας. Ακόμα και οι σημαντικές συζητήσεις θα κυλήσουν πιο εύκολα, σε σχέση με τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες. Αν έχετε κοινές δραστηριότητες, είναι καλή ευκαιρία να χειριστείτε τυχόν ασυνεννοησίες ή τεχνικά λάθη. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με τα συγκεκριμένα άτομα!

Αιγόκερως
Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Από εκεί θα σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον ευέλικτο Άρη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως προκύψει μια διαφωνία με τους αγαπημένους σας ή το άλλο σας μισό. Η σύγχυση και άλλοι πιεστικοί παράγοντες θα τροφοδοτούν την παροδική νευρικότητά σας… Γι’ αυτό θα δυσκολεύεστε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Πάρτε μια βαθιά ανάσα προκειμένου να ολοκληρώσετε όποια συζήτηση κατέληξε σε διαφωνία… Πρέπει να το κάνετε, για να μην υπάρξουν λέξεις και αντιδράσεις παρορμητικές! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Μέχρι τις Αυγούστου θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε κάθε δυσχέρεια που ίσως προέκυψε με το άλλο σας μισό, έναν φίλο ή συνάδελφο!

Υδροχόος
Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως βρεθείτε απροετοίμαστοι μπροστά σε μια αλλαγή, από τους αγαπημένους σας ή το οικογενειακό περιβάλλον. Σίγουρα θα σας επηρεάσει συναισθηματικά η διαχείριση αυτής της απρόοπτης κατάστασης… Αλλά αν την αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά, έχετε κάτι να μάθετε από αυτήν! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας και της υγείας. Μετά από τρεις εβδομάδας που ήταν ανάδρομος, μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Και μέχρι τις 4 Αυγούστου, θα σας είναι πιο εύκολο να επιστρέψετε σε πορεία ευημερίας. Τώρα μπορείτε να διαλευκάνετε και τις όποιες παρεξηγήσει μπορεί να προέκυψαν με συναδέλφους σας!

Ιχθύες
Στις 9 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Μην εκπλαγείτε από την έμπνευση και τη σιγουριά που θα σας κατακλύσει. Αν αφεθείτε σε αυτή την καλλιτεχνική ενέργεια, θα ξεφύγετε από τη στιγμή και θα νιώσετε πραγματικά επιτυχημένοι! Στις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στον 5ο οίκο σας. Μπορεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να προέκυψαν αποτυχίες ή καθυστερήσεις στο να εκφράσετε όσα έχετε στην καρδιά σας. Πλέον θα βρείτε νέους τρόπους για να γεμίσετε την καθημερινότητά σας με ψυχαγωγία, χαρά και καθαρή μαγεία!

Πηγή: astro-live.gr

Κι όμως, υπάρχει μια ζωή που πρέπει να ζήσετε χωρίς εμμονή στη ζυγαριά

Όπως θα δεις πιο κάτω απεικονίζεται η διαδικασία του ζυγίσματος. Όταν έφτιαχνα τη φωτογραφία θυμήθηκα πώς ήταν η σχέση μου με την ζυγαριά πριν μερικά...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Κάνει θαλάσσιο σκι στις διακοπές της! (video)

Το τόλμησε και αυτό! Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύπρο απολαμβάνει η Χριστιάνα Αριστοτέλους μαζί με τον Γιώργο Εφραίμ και τα 2 τους παιδιά. Η δημοφιλής...

Αυτό είναι το hair trend που κάνει δυναμικό comeback! (video)

Η περμανάντ μαλλιών είναι και πάλι στην μόδα! Τα χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα σγουρά μαλλιά αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις μαλλιών για την νέα σεζόν. Ψάξαμε...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020; Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τα...

Μαριλένη Σταύρου: «Η κοιλιά μου μεγαλώνει και είμαι χαρούμενη…»

Baby on board Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαριλένη Σταύρου. Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός και ο σύζυγός της Πέτρος, σε...

Άννα Βίσση: Μας δείχνει το μποστάνι στο σπίτι της στην Εκάλη! (pics/video)

Μποστάνι στην Εκάλη! Η Άννα Βίσση είναι πολύ δραστήρια στο Instagram, μιας και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο...

Arnold Schwarzenegger: Το διαζύγιο, το παιδί εκτός γάμου και ο ερχομός της πρώτης του εγγονής (pics/video)

Σε πελάγη ευτυχίας ο Χολιγουντιανός σταρ Ηθοποιός, παραγωγός ταινιών, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, πρώην πρωταθλητής στο bodybuilding και κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ο Arnold Schwarzenegger έχει προσθέσει εδώ...

Στην ΙΚΕΑ τον Αύγουστο θα βρεις #piopolla απ΄ όσα φαντάζεσαι!

Από ευφάνταστες παιδικές δημιουργίες, μέχρι νεανικές street- style συλλογές, οι επιλογές στην ΙΚΕΑ είναι αμέτρητες Μια επίσκεψη στο κατάστημα ΙΚΕΑ αυτόν τον Αύγουστο αρκεί, για να...

Άντρη Καραντώνη: Μας δείχνει τον υπέροχο κήπο του σπιτιού της στην Λάρνακα (pic)

Μας έδειξε τον καταπράσινο κήπο της Η Άντρη Καραντώνη διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της κυπριακής showbiz. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μετακόμισε στη νέα της...

Τα 3 ζώδια που θα σας απατήσουν και ούτε που θα το καταλάβετε

Όταν είναι κανείς σε σχέση, πάντα αγαπά τον άλλον - αλλά αυτό δε σημαίνει πως τον συμπαθεί και πάντα. Υπάρχουν μερικές στιγμές που η σχέση...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020; Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τα...

4 λόγοι που οι γυναίκες πονούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

Ποια αίτια κρύβονται πίσω από την επώδυνη σεξουαλική επαφή και πώς αντιμετωπίζονται Σχεδόν το 20% των γυναικών βιώνουν πόνο στον κόλπο κατά την σεξουαλική επαφή,...

Bad news: 3 ζώδια που θα γυρίσουν single από τις διακοπές του Αυγούστου!

Ετοιμάζεστε να φύγετε για τις κοινές σας διακοπές μαζί με το ταίρι σας; Πολύ ωραία ως εδώ. Σας ευχόμαστε να περάσετε καλά και προειδοποιούμε τους...

Στην ΙΚΕΑ τον Αύγουστο θα βρεις #piopolla απ΄ όσα φαντάζεσαι!

Από ευφάνταστες παιδικές δημιουργίες, μέχρι νεανικές street- style συλλογές, οι επιλογές στην ΙΚΕΑ είναι αμέτρητες Μια επίσκεψη στο κατάστημα ΙΚΕΑ αυτόν τον Αύγουστο αρκεί, για να...

Τα 3 ζώδια που θα σας απατήσουν και ούτε που θα το καταλάβετε

Όταν είναι κανείς σε σχέση, πάντα αγαπά τον άλλον - αλλά αυτό δε σημαίνει πως τον συμπαθεί και πάντα. Υπάρχουν μερικές στιγμές που η σχέση...

4 λόγοι που οι γυναίκες πονούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

Ποια αίτια κρύβονται πίσω από την επώδυνη σεξουαλική επαφή και πώς αντιμετωπίζονται Σχεδόν το 20% των γυναικών βιώνουν πόνο στον κόλπο κατά την σεξουαλική επαφή,...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Advertorials