MC MEDIA NETWORK

Thursday, October 1, 2020

Πανσέληνος & Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται στις 10/1, 21:21 ώρα Κύπρου, στις 20° του Καρκίνου.

Η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Κρόνου είναι ισχυρή, οπότε κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις αποτελούν μονόδρομο, ενώ δεν αποκλείονται και δυσάρεστα γεγονότα που θα σημαδέψουν ζωές.

Επιπλέον, ζητήματα οικογενειακά, του σπιτιού ή επαγγελματικά θα τεθούν επί τάπητος για να τέσσερα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως, που ανήκουν στο τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, ενώ οικονομικά και ερωτικά θα ταλαιπωρηθούν Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν γεννηθεί πάνω κάτω στις 20 μοίρες του ζωδίου τους. Επίσης, ισχυρή θα είναι η επίδραση σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες και στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνο.

Ας δούμε πώς η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Καρκίνο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Κριός

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 4ο οίκο σου, τα οικογενειακά θέματα θα συσσωρευτούν, οπότε ξεκινά μια περίοδος σημαντικών αποφάσεων και κινήσεων. Μπορεί να φτάσεις σε σημείο αγανάκτησης και να παραιτηθείς από κάθε προσπάθεια επίλυσης διαφόρων προβλημάτων ή να κάνεις πίσω, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και να μην φορτώνεσαι εσύ τα πάντα. Το κόστος, επίσης, θα είναι και συναισθηματικό, αν δεις ότι δεν εκτιμάται η προσφορά σου, γι’ αυτό θα επισπευτούν οι διαδικασίες. Επιπλέον, θα υπάρχουν εξελίξεις και με το σπίτι σου, που θα σε ταλαιπωρήσουν ή ένα ακίνητο και δεν αποκλείεται να τραβολογιέσαι για αρκετό χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεμπλέξεις ή να είναι η αιτία που θα έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου.

Ταύρος

Η Πανσέληνος-Έκλειψη σε θέλει σε κίνηση για να κλείσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν έχεις την πολυτέλεια να τα αναβάλλεις. Ίσως σε πιάσει μια ανασφάλεια για το επαγγελματικό σου μέλλον, οπότε να αρχίσεις να ερευνάς προοπτικές ή να κάνεις συζητήσεις για να βολιδοσκοπήσεις το κλίμα. Ανεπάρκεια ενδεχομένως να νιώσεις και για το γνωστικό σου επίπεδο και να ψαχτείς στο πώς θα το εμπλουτίσεις για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο και οικονομικά στο άμεσο μέλλον. Από την άλλη, οι σχέσεις σου με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος θα περάσουν κρίση κι ίσως φτάσεις στο σημείο να διακόψεις κάποιες επαφές ή να αναγκαστείς να δώσεις ή να ζητήσεις εξηγήσεις. Μια στενόχωρη εξέλιξη που θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου ή είδηση είναι επίσης πιθανή.

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 2ο οίκο σου, τόσο στα ερωτικά όσο και τα οικονομικά σου καλείσαι κυρίως να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να σταματήσεις τις επιπολαιότητες μια και καλή, αν θέλεις να υπάρξει βελτίωση. Το να έχεις μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό και το συναίσθημα της στιγμής, αδιαφορώντας ή ξεχνώντας το μετά και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη ζωή ή την τσέπη σου οποιαδήποτε ενέργεια ή επιλογή σου, δεν είναι προς το συμφέρον σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ήδη να πληρώνεις τις συνέπειες παρελθοντικών απερίσκεπτων κινήσεων. Σίγουρα η τύχη σε βοηθά και πολλές φορές τη βγάζεις καθαρή, όμως αυτό δεν αρκεί γιατί παραμένεις στάσιμος/η και δεν πας ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι προσωπικές σου ανάγκες και όλα όσα θέλεις να πετύχεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο θα έρθουν στην αναδειχτούν και μάλιστα στον μέγιστο βαθμό και πια οφείλεις να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τα ικανοποιήσεις. Επειδή δε σου λείπει η υπομονή έχεις αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να βάλεις όρια και στους άλλους, είτε είναι ο/η σύντροφός σου είτε συνεργάτης σου, να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί. Συναισθηματικά θα έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν αποκλείεται να χάνεις την ψυχραιμία σου σε τυχόν λάθη ή να αισθάνεσαι αδυναμία, ανεπάρκεια, ενοχές και τύψεις, για λάθη του παρελθόντος ή ορισμένες συμπεριφορές να σε στενοχωρήσου. Επίσης, μπορεί να είναι καταλυτική για την ερωτική σου κατάσταση με έναν οριστικό χωρισμό ή μια σχέση ζωής.

Λέων

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στο 12ο ηλιακό σου οίκο, η ψυχολογική σου κατάσταση δε θα είναι η καλύτερη, αφού είναι πιθανό να δέχεσαι «συναισθηματικές επιθέσεις» από τη μια και από την άλλη να προσπαθείς να βρεις λύσεις με τη λογική σου. Το πιο πιθανό είναι κάποιες αντιδράσεις σου να αγγίζουν την υπερβολή και να αντιδράς παρορμητικά ή να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις, που όμως δε θα σου βγαίνουν. Από την άλλη, κάποια γεγονότα που θα φανερωθούν ή μυστικά που θα μάθεις κι αφορούν τη δουλειά ή κατάσταση του πρόσφατου παρελθόντος σου, ενδεχομένως να σε στενοχωρήσουν ή να σε κάνουν να απομονωθείς για ένα διάστημα, να τα δεις πιο ψύχραιμα, προκειμένου να τα διαχειριστείς καλύτερα αλλά και να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 11ο οίκο σου, αντιλαμβάνεσαι ότι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις πρέπει να περάσουν σε άλλη βάση, ώστε κι εσύ να νιώθεις καλύτερα. Το να βάλεις όρια στην ανεκτικότητά σου και γίνεις πιο σαφής και ειλικρινής απέναντι σε φίλους και γνωστούς, βοηθά στο να αποκτήσεις πιο ουσιαστικές και αληθές επαφές. Όμως, είναι πιθανό να βλέπεις μόνο τα λάθη των άλλων κι όχι τα δικά σου και αν ανοίξεις αυτό το μέτωπο να είσαι προετοιμασμένος/η να ακούσεις και τα παράπονα ή την κριτική τους και να κατηγορηθείς για ένα σωρό πράγματα που ούτε καν είχες συνειδητοποιήσει, κάτι που μαθηματικά θα οδηγήσει στη ρήξη. Ούτε και στα ερωτικά σου αναμένονται θετικές εξελίξεις, αντίθετα, πιο πιθανός φαίνεται ένας χωρισμός, παρά μια καινούργια κατάσταση.

Ζυγός

Η Πανσέληνος-Έκλειψη, που γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε φέρνει μπροστά σε μια πραγματικότητα που δε σου αρέσει, καθώς θα σου αποδείξει ότι η ζωή ούτε εύκολη είναι, ούτε όλα πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλεις. Σε καλεί να δείξεις συνέπεια και σοβαρότητα και να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου στο ακέραιο, όπως και να κλείσεις οριστικά ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου, όπου αναμένονται αρκετές εντάσεις και εξελίξεις που θα σε ξεπεράσουν. Όσο, δε, αμφισβητείς ανοιχτά τα κίνητρα ή τις ενέργειες ενός ανωτέρου σου ή του αφεντικού σου, τόσο πιο πιθανό είναι να έρθει η οριστική ρήξη. Δεν αποκλείεται να φτάσεις κάποια στιγμή στο «αμήν» και να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις. Δεν είναι πάντως η ιδανική περίοδος να αυτονομηθείς ή να φύγεις, αφού θα ταλαιπωρηθείς αρκετά μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα νομικά ή γραφειοκρατικά που θα ανακύψουν ή έρχονται από τα παλιά. Αρκετό τρέξιμο και ταλαιπωρία σε περιμένουν, ενώ εκεί που πας να κλείσεις ένα μέτωπο θα ανοίγει ένα άλλο, κάτι που συχνά θα σου δημιουργεί αγανάκτηση. Σπουδές, ταξίδια και επαφές μπαίνουν στο πλάνο και ενδεχομένως να κάνεις συζητήσεις για μια δουλειά ή να εξετάσεις εξονυχιστικά μια πρόταση που αφορά στο εξωτερικό ή εκτός της πόλης που ζεις, η οποία δεν υπόσχεται μεν άμεσα οικονομική ή κοινωνική άνοδο, αλλά σταθερότητα και σταδιακή εξέλιξη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ό,τι κι αν αποφασίσεις, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σου.

Τοξότης

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως στα οικονομικά σου και σου χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου, για να παρέμβεις δραστικά, όταν και όποτε χρειαστεί, ώστε να αντιμετωπίσεις διάφορα ζητήματα που θα ανακύψουν με εφορία, τράπεζες ή ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και να καλύψεις άμεσα ανάγκες σου, αφήνοντας στην άκρη τα θέλω σου, αφού ο λογαριασμός δε βγαίνει. Από την άλλη και στα ερωτικά σου θα σε κάνει, μέσα από ένα γεγονός, όχι και τόσο ευχάριστο, να δεις πόσο μάταιη είναι η άστατη ζωή σου, δημιουργώντας σου ενοχές και καλώντας σε να αλλάξεις μυαλά και να κάνεις σωστότερες επιλογές για να μην καταλήξεις μόνος/η.

Αιγόκερως

Σημαντικές εξελίξεις φέρνει η Πανσέληνος-Έκλειψη στον άξονά σου, στον Καρκίνο, αναφορικά με τις σχέσεις σου, όπου το να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα γίνεται πλέον μονόδρομος και ή θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις προκειμένου να διατηρηθούν, αν αυτό είναι που θέλεις, ή θα πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εννοείται ότι καμία απόφαση δε θα είναι εύκολη και ό,τι κάνεις τώρα θα «σημαδέψει» και τους επόμενους 6 μήνες, γι’ αυτό, παρά την συναισθηματική σου φόρτιση, δεν πρέπει να κάνεις αψυχολόγητες κινήσεις. Αν όμως βλέπεις ότι δεν πάει άλλο πια, τότε το να κρατάς ανθρώπους δίπλα σου, γνωρίζοντας κατά βάθος ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί, ίσα-ίσα που μάλλον θα γίνει χειρότερη θα αποδειχθεί μεγάλο λάθος. Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μεγάλη στροφή και αλλάξεις τα κριτήριά σου ή μετανιώσεις για μια σου επιλογή, για την οποία μέχρι τώρα αμφιταλαντευόσουν.

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 6ο οίκο σου, οι εξελίξεις στην εργασία σου θα είναι αρκετές και μεγάλης σημασίας για τη συνέχεια. Ενδεχομένως να αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα, μιας και δε θα υπάρχουν και πολλοί πρόθυμοι για να το κάνουν. Από την άλλη, κομπασμοί και αλαζονικές συμπεριφορές κόβονται μαχαίρι και θα χρειαστεί να σηκώσεις τα μανίκια σου και να κάνεις και «βρώμικη» δουλειά. Πιθανές είναι κι οι ανακατατάξεις στο υπαλληλικό σου προσωπικό, όπως και το να διώξεις άτομα που δε τιμάνε το μεροκάματό τους. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια αυστηρή διατροφή, λόγω θεμάτων υγείας ή από μόνος/η σου, γιατί το έχεις παρακάνει με καταχρήσεις ή για να αποκτήσεις καλύτερη φυσική κατάσταση.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος-Έκλειψη γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τα ερωτικά σου. Ενδεχομένως να αποχωρήσεις από μια ομάδα, λόγω έντονης διαφωνίας ή μια φιλία σου να φτάσει στο τέλος της. Από την άλλη, το ότι θέλεις να κάνεις μια σταθερή σχέση που να αντέχει στο χρόνο, θα μετρήσει πολύ όσον αφορά στα κριτήρια και τις επιλογές σου, οπότε αν κάποιο άτομο δεν ταιριάζει στα «πλάνα» σου θα το εγκαταλείψεις και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Ίσως όμως να φτάσεις στο χωρισμό εξ αιτίας της δικής του συμπεριφοράς. Δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να περιορίσεις εξόδους και διασκεδάσεις εξ αιτίας διαφόρων υποχρεώσεών σου, ενώ αν έχεις παιδιά, θα σε παιδέψουν.

 

astrology.gr

Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται στις 10/1, 21:21 ώρα Κύπρου, στις 20° του Καρκίνου.

Η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Κρόνου είναι ισχυρή, οπότε κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις αποτελούν μονόδρομο, ενώ δεν αποκλείονται και δυσάρεστα γεγονότα που θα σημαδέψουν ζωές.

Επιπλέον, ζητήματα οικογενειακά, του σπιτιού ή επαγγελματικά θα τεθούν επί τάπητος για να τέσσερα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως, που ανήκουν στο τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, ενώ οικονομικά και ερωτικά θα ταλαιπωρηθούν Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν γεννηθεί πάνω κάτω στις 20 μοίρες του ζωδίου τους. Επίσης, ισχυρή θα είναι η επίδραση σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες και στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνο.

Ας δούμε πώς η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Καρκίνο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Κριός

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 4ο οίκο σου, τα οικογενειακά θέματα θα συσσωρευτούν, οπότε ξεκινά μια περίοδος σημαντικών αποφάσεων και κινήσεων. Μπορεί να φτάσεις σε σημείο αγανάκτησης και να παραιτηθείς από κάθε προσπάθεια επίλυσης διαφόρων προβλημάτων ή να κάνεις πίσω, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και να μην φορτώνεσαι εσύ τα πάντα. Το κόστος, επίσης, θα είναι και συναισθηματικό, αν δεις ότι δεν εκτιμάται η προσφορά σου, γι’ αυτό θα επισπευτούν οι διαδικασίες. Επιπλέον, θα υπάρχουν εξελίξεις και με το σπίτι σου, που θα σε ταλαιπωρήσουν ή ένα ακίνητο και δεν αποκλείεται να τραβολογιέσαι για αρκετό χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεμπλέξεις ή να είναι η αιτία που θα έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου.

Ταύρος

Η Πανσέληνος-Έκλειψη σε θέλει σε κίνηση για να κλείσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν έχεις την πολυτέλεια να τα αναβάλλεις. Ίσως σε πιάσει μια ανασφάλεια για το επαγγελματικό σου μέλλον, οπότε να αρχίσεις να ερευνάς προοπτικές ή να κάνεις συζητήσεις για να βολιδοσκοπήσεις το κλίμα. Ανεπάρκεια ενδεχομένως να νιώσεις και για το γνωστικό σου επίπεδο και να ψαχτείς στο πώς θα το εμπλουτίσεις για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο και οικονομικά στο άμεσο μέλλον. Από την άλλη, οι σχέσεις σου με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος θα περάσουν κρίση κι ίσως φτάσεις στο σημείο να διακόψεις κάποιες επαφές ή να αναγκαστείς να δώσεις ή να ζητήσεις εξηγήσεις. Μια στενόχωρη εξέλιξη που θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου ή είδηση είναι επίσης πιθανή.

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 2ο οίκο σου, τόσο στα ερωτικά όσο και τα οικονομικά σου καλείσαι κυρίως να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να σταματήσεις τις επιπολαιότητες μια και καλή, αν θέλεις να υπάρξει βελτίωση. Το να έχεις μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό και το συναίσθημα της στιγμής, αδιαφορώντας ή ξεχνώντας το μετά και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη ζωή ή την τσέπη σου οποιαδήποτε ενέργεια ή επιλογή σου, δεν είναι προς το συμφέρον σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ήδη να πληρώνεις τις συνέπειες παρελθοντικών απερίσκεπτων κινήσεων. Σίγουρα η τύχη σε βοηθά και πολλές φορές τη βγάζεις καθαρή, όμως αυτό δεν αρκεί γιατί παραμένεις στάσιμος/η και δεν πας ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι προσωπικές σου ανάγκες και όλα όσα θέλεις να πετύχεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο θα έρθουν στην αναδειχτούν και μάλιστα στον μέγιστο βαθμό και πια οφείλεις να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τα ικανοποιήσεις. Επειδή δε σου λείπει η υπομονή έχεις αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να βάλεις όρια και στους άλλους, είτε είναι ο/η σύντροφός σου είτε συνεργάτης σου, να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί. Συναισθηματικά θα έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν αποκλείεται να χάνεις την ψυχραιμία σου σε τυχόν λάθη ή να αισθάνεσαι αδυναμία, ανεπάρκεια, ενοχές και τύψεις, για λάθη του παρελθόντος ή ορισμένες συμπεριφορές να σε στενοχωρήσου. Επίσης, μπορεί να είναι καταλυτική για την ερωτική σου κατάσταση με έναν οριστικό χωρισμό ή μια σχέση ζωής.

Λέων

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στο 12ο ηλιακό σου οίκο, η ψυχολογική σου κατάσταση δε θα είναι η καλύτερη, αφού είναι πιθανό να δέχεσαι «συναισθηματικές επιθέσεις» από τη μια και από την άλλη να προσπαθείς να βρεις λύσεις με τη λογική σου. Το πιο πιθανό είναι κάποιες αντιδράσεις σου να αγγίζουν την υπερβολή και να αντιδράς παρορμητικά ή να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις, που όμως δε θα σου βγαίνουν. Από την άλλη, κάποια γεγονότα που θα φανερωθούν ή μυστικά που θα μάθεις κι αφορούν τη δουλειά ή κατάσταση του πρόσφατου παρελθόντος σου, ενδεχομένως να σε στενοχωρήσουν ή να σε κάνουν να απομονωθείς για ένα διάστημα, να τα δεις πιο ψύχραιμα, προκειμένου να τα διαχειριστείς καλύτερα αλλά και να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 11ο οίκο σου, αντιλαμβάνεσαι ότι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις πρέπει να περάσουν σε άλλη βάση, ώστε κι εσύ να νιώθεις καλύτερα. Το να βάλεις όρια στην ανεκτικότητά σου και γίνεις πιο σαφής και ειλικρινής απέναντι σε φίλους και γνωστούς, βοηθά στο να αποκτήσεις πιο ουσιαστικές και αληθές επαφές. Όμως, είναι πιθανό να βλέπεις μόνο τα λάθη των άλλων κι όχι τα δικά σου και αν ανοίξεις αυτό το μέτωπο να είσαι προετοιμασμένος/η να ακούσεις και τα παράπονα ή την κριτική τους και να κατηγορηθείς για ένα σωρό πράγματα που ούτε καν είχες συνειδητοποιήσει, κάτι που μαθηματικά θα οδηγήσει στη ρήξη. Ούτε και στα ερωτικά σου αναμένονται θετικές εξελίξεις, αντίθετα, πιο πιθανός φαίνεται ένας χωρισμός, παρά μια καινούργια κατάσταση.

Ζυγός

Η Πανσέληνος-Έκλειψη, που γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε φέρνει μπροστά σε μια πραγματικότητα που δε σου αρέσει, καθώς θα σου αποδείξει ότι η ζωή ούτε εύκολη είναι, ούτε όλα πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλεις. Σε καλεί να δείξεις συνέπεια και σοβαρότητα και να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου στο ακέραιο, όπως και να κλείσεις οριστικά ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου, όπου αναμένονται αρκετές εντάσεις και εξελίξεις που θα σε ξεπεράσουν. Όσο, δε, αμφισβητείς ανοιχτά τα κίνητρα ή τις ενέργειες ενός ανωτέρου σου ή του αφεντικού σου, τόσο πιο πιθανό είναι να έρθει η οριστική ρήξη. Δεν αποκλείεται να φτάσεις κάποια στιγμή στο «αμήν» και να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις. Δεν είναι πάντως η ιδανική περίοδος να αυτονομηθείς ή να φύγεις, αφού θα ταλαιπωρηθείς αρκετά μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα νομικά ή γραφειοκρατικά που θα ανακύψουν ή έρχονται από τα παλιά. Αρκετό τρέξιμο και ταλαιπωρία σε περιμένουν, ενώ εκεί που πας να κλείσεις ένα μέτωπο θα ανοίγει ένα άλλο, κάτι που συχνά θα σου δημιουργεί αγανάκτηση. Σπουδές, ταξίδια και επαφές μπαίνουν στο πλάνο και ενδεχομένως να κάνεις συζητήσεις για μια δουλειά ή να εξετάσεις εξονυχιστικά μια πρόταση που αφορά στο εξωτερικό ή εκτός της πόλης που ζεις, η οποία δεν υπόσχεται μεν άμεσα οικονομική ή κοινωνική άνοδο, αλλά σταθερότητα και σταδιακή εξέλιξη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ό,τι κι αν αποφασίσεις, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σου.

Τοξότης

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως στα οικονομικά σου και σου χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου, για να παρέμβεις δραστικά, όταν και όποτε χρειαστεί, ώστε να αντιμετωπίσεις διάφορα ζητήματα που θα ανακύψουν με εφορία, τράπεζες ή ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και να καλύψεις άμεσα ανάγκες σου, αφήνοντας στην άκρη τα θέλω σου, αφού ο λογαριασμός δε βγαίνει. Από την άλλη και στα ερωτικά σου θα σε κάνει, μέσα από ένα γεγονός, όχι και τόσο ευχάριστο, να δεις πόσο μάταιη είναι η άστατη ζωή σου, δημιουργώντας σου ενοχές και καλώντας σε να αλλάξεις μυαλά και να κάνεις σωστότερες επιλογές για να μην καταλήξεις μόνος/η.

Αιγόκερως

Σημαντικές εξελίξεις φέρνει η Πανσέληνος-Έκλειψη στον άξονά σου, στον Καρκίνο, αναφορικά με τις σχέσεις σου, όπου το να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα γίνεται πλέον μονόδρομος και ή θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις προκειμένου να διατηρηθούν, αν αυτό είναι που θέλεις, ή θα πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εννοείται ότι καμία απόφαση δε θα είναι εύκολη και ό,τι κάνεις τώρα θα «σημαδέψει» και τους επόμενους 6 μήνες, γι’ αυτό, παρά την συναισθηματική σου φόρτιση, δεν πρέπει να κάνεις αψυχολόγητες κινήσεις. Αν όμως βλέπεις ότι δεν πάει άλλο πια, τότε το να κρατάς ανθρώπους δίπλα σου, γνωρίζοντας κατά βάθος ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί, ίσα-ίσα που μάλλον θα γίνει χειρότερη θα αποδειχθεί μεγάλο λάθος. Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μεγάλη στροφή και αλλάξεις τα κριτήριά σου ή μετανιώσεις για μια σου επιλογή, για την οποία μέχρι τώρα αμφιταλαντευόσουν.

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 6ο οίκο σου, οι εξελίξεις στην εργασία σου θα είναι αρκετές και μεγάλης σημασίας για τη συνέχεια. Ενδεχομένως να αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα, μιας και δε θα υπάρχουν και πολλοί πρόθυμοι για να το κάνουν. Από την άλλη, κομπασμοί και αλαζονικές συμπεριφορές κόβονται μαχαίρι και θα χρειαστεί να σηκώσεις τα μανίκια σου και να κάνεις και «βρώμικη» δουλειά. Πιθανές είναι κι οι ανακατατάξεις στο υπαλληλικό σου προσωπικό, όπως και το να διώξεις άτομα που δε τιμάνε το μεροκάματό τους. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια αυστηρή διατροφή, λόγω θεμάτων υγείας ή από μόνος/η σου, γιατί το έχεις παρακάνει με καταχρήσεις ή για να αποκτήσεις καλύτερη φυσική κατάσταση.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος-Έκλειψη γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τα ερωτικά σου. Ενδεχομένως να αποχωρήσεις από μια ομάδα, λόγω έντονης διαφωνίας ή μια φιλία σου να φτάσει στο τέλος της. Από την άλλη, το ότι θέλεις να κάνεις μια σταθερή σχέση που να αντέχει στο χρόνο, θα μετρήσει πολύ όσον αφορά στα κριτήρια και τις επιλογές σου, οπότε αν κάποιο άτομο δεν ταιριάζει στα «πλάνα» σου θα το εγκαταλείψεις και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Ίσως όμως να φτάσεις στο χωρισμό εξ αιτίας της δικής του συμπεριφοράς. Δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να περιορίσεις εξόδους και διασκεδάσεις εξ αιτίας διαφόρων υποχρεώσεών σου, ενώ αν έχεις παιδιά, θα σε παιδέψουν.

 

astrology.gr

Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται στις 10/1, 21:21 ώρα Κύπρου, στις 20° του Καρκίνου.

Η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Κρόνου είναι ισχυρή, οπότε κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις αποτελούν μονόδρομο, ενώ δεν αποκλείονται και δυσάρεστα γεγονότα που θα σημαδέψουν ζωές.

Επιπλέον, ζητήματα οικογενειακά, του σπιτιού ή επαγγελματικά θα τεθούν επί τάπητος για να τέσσερα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως, που ανήκουν στο τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, ενώ οικονομικά και ερωτικά θα ταλαιπωρηθούν Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν γεννηθεί πάνω κάτω στις 20 μοίρες του ζωδίου τους. Επίσης, ισχυρή θα είναι η επίδραση σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες και στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνο.

Ας δούμε πώς η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Καρκίνο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Κριός

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 4ο οίκο σου, τα οικογενειακά θέματα θα συσσωρευτούν, οπότε ξεκινά μια περίοδος σημαντικών αποφάσεων και κινήσεων. Μπορεί να φτάσεις σε σημείο αγανάκτησης και να παραιτηθείς από κάθε προσπάθεια επίλυσης διαφόρων προβλημάτων ή να κάνεις πίσω, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και να μην φορτώνεσαι εσύ τα πάντα. Το κόστος, επίσης, θα είναι και συναισθηματικό, αν δεις ότι δεν εκτιμάται η προσφορά σου, γι’ αυτό θα επισπευτούν οι διαδικασίες. Επιπλέον, θα υπάρχουν εξελίξεις και με το σπίτι σου, που θα σε ταλαιπωρήσουν ή ένα ακίνητο και δεν αποκλείεται να τραβολογιέσαι για αρκετό χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεμπλέξεις ή να είναι η αιτία που θα έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου.

Ταύρος

Η Πανσέληνος-Έκλειψη σε θέλει σε κίνηση για να κλείσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν έχεις την πολυτέλεια να τα αναβάλλεις. Ίσως σε πιάσει μια ανασφάλεια για το επαγγελματικό σου μέλλον, οπότε να αρχίσεις να ερευνάς προοπτικές ή να κάνεις συζητήσεις για να βολιδοσκοπήσεις το κλίμα. Ανεπάρκεια ενδεχομένως να νιώσεις και για το γνωστικό σου επίπεδο και να ψαχτείς στο πώς θα το εμπλουτίσεις για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο και οικονομικά στο άμεσο μέλλον. Από την άλλη, οι σχέσεις σου με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος θα περάσουν κρίση κι ίσως φτάσεις στο σημείο να διακόψεις κάποιες επαφές ή να αναγκαστείς να δώσεις ή να ζητήσεις εξηγήσεις. Μια στενόχωρη εξέλιξη που θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου ή είδηση είναι επίσης πιθανή.

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 2ο οίκο σου, τόσο στα ερωτικά όσο και τα οικονομικά σου καλείσαι κυρίως να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να σταματήσεις τις επιπολαιότητες μια και καλή, αν θέλεις να υπάρξει βελτίωση. Το να έχεις μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό και το συναίσθημα της στιγμής, αδιαφορώντας ή ξεχνώντας το μετά και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη ζωή ή την τσέπη σου οποιαδήποτε ενέργεια ή επιλογή σου, δεν είναι προς το συμφέρον σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ήδη να πληρώνεις τις συνέπειες παρελθοντικών απερίσκεπτων κινήσεων. Σίγουρα η τύχη σε βοηθά και πολλές φορές τη βγάζεις καθαρή, όμως αυτό δεν αρκεί γιατί παραμένεις στάσιμος/η και δεν πας ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι προσωπικές σου ανάγκες και όλα όσα θέλεις να πετύχεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο θα έρθουν στην αναδειχτούν και μάλιστα στον μέγιστο βαθμό και πια οφείλεις να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τα ικανοποιήσεις. Επειδή δε σου λείπει η υπομονή έχεις αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να βάλεις όρια και στους άλλους, είτε είναι ο/η σύντροφός σου είτε συνεργάτης σου, να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί. Συναισθηματικά θα έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν αποκλείεται να χάνεις την ψυχραιμία σου σε τυχόν λάθη ή να αισθάνεσαι αδυναμία, ανεπάρκεια, ενοχές και τύψεις, για λάθη του παρελθόντος ή ορισμένες συμπεριφορές να σε στενοχωρήσου. Επίσης, μπορεί να είναι καταλυτική για την ερωτική σου κατάσταση με έναν οριστικό χωρισμό ή μια σχέση ζωής.

Λέων

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στο 12ο ηλιακό σου οίκο, η ψυχολογική σου κατάσταση δε θα είναι η καλύτερη, αφού είναι πιθανό να δέχεσαι «συναισθηματικές επιθέσεις» από τη μια και από την άλλη να προσπαθείς να βρεις λύσεις με τη λογική σου. Το πιο πιθανό είναι κάποιες αντιδράσεις σου να αγγίζουν την υπερβολή και να αντιδράς παρορμητικά ή να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις, που όμως δε θα σου βγαίνουν. Από την άλλη, κάποια γεγονότα που θα φανερωθούν ή μυστικά που θα μάθεις κι αφορούν τη δουλειά ή κατάσταση του πρόσφατου παρελθόντος σου, ενδεχομένως να σε στενοχωρήσουν ή να σε κάνουν να απομονωθείς για ένα διάστημα, να τα δεις πιο ψύχραιμα, προκειμένου να τα διαχειριστείς καλύτερα αλλά και να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 11ο οίκο σου, αντιλαμβάνεσαι ότι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις πρέπει να περάσουν σε άλλη βάση, ώστε κι εσύ να νιώθεις καλύτερα. Το να βάλεις όρια στην ανεκτικότητά σου και γίνεις πιο σαφής και ειλικρινής απέναντι σε φίλους και γνωστούς, βοηθά στο να αποκτήσεις πιο ουσιαστικές και αληθές επαφές. Όμως, είναι πιθανό να βλέπεις μόνο τα λάθη των άλλων κι όχι τα δικά σου και αν ανοίξεις αυτό το μέτωπο να είσαι προετοιμασμένος/η να ακούσεις και τα παράπονα ή την κριτική τους και να κατηγορηθείς για ένα σωρό πράγματα που ούτε καν είχες συνειδητοποιήσει, κάτι που μαθηματικά θα οδηγήσει στη ρήξη. Ούτε και στα ερωτικά σου αναμένονται θετικές εξελίξεις, αντίθετα, πιο πιθανός φαίνεται ένας χωρισμός, παρά μια καινούργια κατάσταση.

Ζυγός

Η Πανσέληνος-Έκλειψη, που γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε φέρνει μπροστά σε μια πραγματικότητα που δε σου αρέσει, καθώς θα σου αποδείξει ότι η ζωή ούτε εύκολη είναι, ούτε όλα πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλεις. Σε καλεί να δείξεις συνέπεια και σοβαρότητα και να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου στο ακέραιο, όπως και να κλείσεις οριστικά ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου, όπου αναμένονται αρκετές εντάσεις και εξελίξεις που θα σε ξεπεράσουν. Όσο, δε, αμφισβητείς ανοιχτά τα κίνητρα ή τις ενέργειες ενός ανωτέρου σου ή του αφεντικού σου, τόσο πιο πιθανό είναι να έρθει η οριστική ρήξη. Δεν αποκλείεται να φτάσεις κάποια στιγμή στο «αμήν» και να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις. Δεν είναι πάντως η ιδανική περίοδος να αυτονομηθείς ή να φύγεις, αφού θα ταλαιπωρηθείς αρκετά μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα νομικά ή γραφειοκρατικά που θα ανακύψουν ή έρχονται από τα παλιά. Αρκετό τρέξιμο και ταλαιπωρία σε περιμένουν, ενώ εκεί που πας να κλείσεις ένα μέτωπο θα ανοίγει ένα άλλο, κάτι που συχνά θα σου δημιουργεί αγανάκτηση. Σπουδές, ταξίδια και επαφές μπαίνουν στο πλάνο και ενδεχομένως να κάνεις συζητήσεις για μια δουλειά ή να εξετάσεις εξονυχιστικά μια πρόταση που αφορά στο εξωτερικό ή εκτός της πόλης που ζεις, η οποία δεν υπόσχεται μεν άμεσα οικονομική ή κοινωνική άνοδο, αλλά σταθερότητα και σταδιακή εξέλιξη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ό,τι κι αν αποφασίσεις, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σου.

Τοξότης

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως στα οικονομικά σου και σου χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου, για να παρέμβεις δραστικά, όταν και όποτε χρειαστεί, ώστε να αντιμετωπίσεις διάφορα ζητήματα που θα ανακύψουν με εφορία, τράπεζες ή ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και να καλύψεις άμεσα ανάγκες σου, αφήνοντας στην άκρη τα θέλω σου, αφού ο λογαριασμός δε βγαίνει. Από την άλλη και στα ερωτικά σου θα σε κάνει, μέσα από ένα γεγονός, όχι και τόσο ευχάριστο, να δεις πόσο μάταιη είναι η άστατη ζωή σου, δημιουργώντας σου ενοχές και καλώντας σε να αλλάξεις μυαλά και να κάνεις σωστότερες επιλογές για να μην καταλήξεις μόνος/η.

Αιγόκερως

Σημαντικές εξελίξεις φέρνει η Πανσέληνος-Έκλειψη στον άξονά σου, στον Καρκίνο, αναφορικά με τις σχέσεις σου, όπου το να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα γίνεται πλέον μονόδρομος και ή θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις προκειμένου να διατηρηθούν, αν αυτό είναι που θέλεις, ή θα πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εννοείται ότι καμία απόφαση δε θα είναι εύκολη και ό,τι κάνεις τώρα θα «σημαδέψει» και τους επόμενους 6 μήνες, γι’ αυτό, παρά την συναισθηματική σου φόρτιση, δεν πρέπει να κάνεις αψυχολόγητες κινήσεις. Αν όμως βλέπεις ότι δεν πάει άλλο πια, τότε το να κρατάς ανθρώπους δίπλα σου, γνωρίζοντας κατά βάθος ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί, ίσα-ίσα που μάλλον θα γίνει χειρότερη θα αποδειχθεί μεγάλο λάθος. Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μεγάλη στροφή και αλλάξεις τα κριτήριά σου ή μετανιώσεις για μια σου επιλογή, για την οποία μέχρι τώρα αμφιταλαντευόσουν.

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 6ο οίκο σου, οι εξελίξεις στην εργασία σου θα είναι αρκετές και μεγάλης σημασίας για τη συνέχεια. Ενδεχομένως να αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα, μιας και δε θα υπάρχουν και πολλοί πρόθυμοι για να το κάνουν. Από την άλλη, κομπασμοί και αλαζονικές συμπεριφορές κόβονται μαχαίρι και θα χρειαστεί να σηκώσεις τα μανίκια σου και να κάνεις και «βρώμικη» δουλειά. Πιθανές είναι κι οι ανακατατάξεις στο υπαλληλικό σου προσωπικό, όπως και το να διώξεις άτομα που δε τιμάνε το μεροκάματό τους. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια αυστηρή διατροφή, λόγω θεμάτων υγείας ή από μόνος/η σου, γιατί το έχεις παρακάνει με καταχρήσεις ή για να αποκτήσεις καλύτερη φυσική κατάσταση.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος-Έκλειψη γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τα ερωτικά σου. Ενδεχομένως να αποχωρήσεις από μια ομάδα, λόγω έντονης διαφωνίας ή μια φιλία σου να φτάσει στο τέλος της. Από την άλλη, το ότι θέλεις να κάνεις μια σταθερή σχέση που να αντέχει στο χρόνο, θα μετρήσει πολύ όσον αφορά στα κριτήρια και τις επιλογές σου, οπότε αν κάποιο άτομο δεν ταιριάζει στα «πλάνα» σου θα το εγκαταλείψεις και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Ίσως όμως να φτάσεις στο χωρισμό εξ αιτίας της δικής του συμπεριφοράς. Δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να περιορίσεις εξόδους και διασκεδάσεις εξ αιτίας διαφόρων υποχρεώσεών σου, ενώ αν έχεις παιδιά, θα σε παιδέψουν.

 

astrology.gr

Άντρεα Νικολάου: Πρώτη βόλτα με τη μικρούλα της μετά τον τοκετό

Η Άντρεα Νικολάου έκανε την πρώτη βόλτα με το νεογέννητο κοριτσάκι της Στις 7 Σεπτεμβρίου η Άντρεα Νικολάου και ο Κωνσταντίνος Παναγή έγιναν για πρώτη...

GNTM 3: Ποιο μοντέλο αποχώρησε πρώτο;

Αυτό είναι το μοντέλο που είδε πρώτο την πόρτα της εξόδου Μετά την ολοκλήρωση της γυμνής φωτογράφισης, αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν για πρώτη φορά στο...

Πώς να κάνεις το απόλυτο spa μαλλιών στο σπίτι

Ένα spa μαλλιών στην άνεση του σπιτιού μας είναι η τέλεια λύση για τα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά μας Αν κάτι καλό μας έμεινε από...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 30/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για σας για σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια: Τα...

Νεκτάριος Α.: Οι αγαπημένες του φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου του

Ο Νεκτάριος μας έδειξε τις αγαπημένες του φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού Νίκου Το απόγευμα του Σαββάτου (26/9), ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα...

Έτσι διατηρεί τη σιλουέτα της η Χριστιάνα

Η όμορφη σιλουέτα της Χριστιάνας Αριστοτέλους Η Χριστιάνα Αριστοτέλους το τελευταίο διάστημα προσέχει πολύ τη διατροφή της και το σώμα της. Μάλιστα, την περίοδο της καραντίνας...

Κάλια Ελευθερίου: Η γυμνή εμφάνισή της στο GNTM 3 (video)

Η Κάλια Ελευθερίου στο... GNTM! Στα «βαθιά» έπεσαν οι 20 διαγωνιζόμενοι του Greece's Next Top Model, από την πρώτη κιόλας δοκιμασία. Τα μοντέλα, έπρεπε να ξεπεράσουν...

ΙΚΕΑ: Nέες φθινοπωρινές αφίξεις (pics)

Πάνω από 2.000 νέα προϊόντα σας περιμένουν στην ΙΚΕΑ για να ανανεώσετε το σπίτι και τη διάθεσή σας! Οι εποχές μπορεί να αλλάζουν, αλλά η...

Οι καλύτεροι σύμμαχοι για έναν ξεκούραστο ύπνο

Ο καλός και ποιοτικός ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Η ΙΚΕΑ πιστεύει στη δύναμη του ύπνου, γι’ αυτό...

Ζώδια: Ποιοι θα έχουν έναν δύσκολο Οκτώβριο;

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον μήνα Οκτώβριο Μπαίνουμε στην καρδιά του φθινοπώρου και σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε και για τον χειμώνα, που από...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 30/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για σας για σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια: Τα...

Τεστ: Σε θέλει ή περνά το χρόνο του μαζί σου;

Κάνε το τεστ Είναι αυτές οι φορές που αναρωτιέσαι αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Είτε γιατί η σχέση είναι καινούρια είτε γιατί κάτι σε προβληματίζει. Ο...

Κουίζ: Πόσο πολύ ζηλεύεις την σχέση σου;

Κουίζ Πόσο εύκολα γίνεσαι «πράσινη» από τη ζήλια σου; Απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις και δες αν το ζιζάνιο της ζήλιας σε έχει προσβάλει «θανάσιμα»! Έρευνα:...

ΙΚΕΑ: Nέες φθινοπωρινές αφίξεις (pics)

Πάνω από 2.000 νέα προϊόντα σας περιμένουν στην ΙΚΕΑ για να ανανεώσετε το σπίτι και τη διάθεσή σας! Οι εποχές μπορεί να αλλάζουν, αλλά η...

Ζώδια: Ποιοι θα έχουν έναν δύσκολο Οκτώβριο;

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον μήνα Οκτώβριο Μπαίνουμε στην καρδιά του φθινοπώρου και σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε και για τον χειμώνα, που από...

Τεστ: Σε θέλει ή περνά το χρόνο του μαζί σου;

Κάνε το τεστ Είναι αυτές οι φορές που αναρωτιέσαι αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Είτε γιατί η σχέση είναι καινούρια είτε γιατί κάτι σε προβληματίζει. Ο...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Τα Beauty Line στηρίζουν και φέτος το πολύτιμο έργο της Europa Donna

Με την ευκαιρία του παγκόσμιου μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, τα Beauty Line ενισχύουν την προσπάθειά τους να ενθαρρύνουν και να εμπνέουν...

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της

Bride to be η Ελεωνόρα Ζουγανέλη Στις αρχές του περασμένου Ιούλη, έγινε γνωστό ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ζευγάρι με τον Σπύρο Δημητρίου. Πρόκειται για γνωστό...

Advertorials