Μέγκι vs Άννα: Αυτός είναι ο λόγος που τα δύο μοντέλα δεν λένε ούτε καλημέρα!

Το ότι η Μέγκι Ντρίο δεν θέλει ούτε ζωγραφιστή να βλέπει την Άννα Αμανατίδου το έχουμε καταλάβει καλά τους τελευταίους μήνες. 

Γιατί όμως; Τι συνέβη ανάμεσα στα δύο κορίτσια;

Σύμφωνα με το Ciao, η Μέγκι και η Άννα γνωρίστηκαν το 2014 στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Star Θεσσαλία, εκεί όπου η Άννα Αμανατίδου στέφθηκε Μις Θεσσαλία και την κορδέλα της έδωσε η Μις Κύπρος 2012, Τζώρτζια Γεωργίου.

Εκεί χτίστηκε αρχικά η φιλία μεταξύ των κοριτσιών, της Μέγκι και της Αννας, διότι όλα ξεκίνησαν φιλικά ανάμεσα τους πριν εξελιχθούν στην κόντρα του σήμερα. Και μάλιστα η Μέγκι φρόντισε, όπως η ίδια είπε, να δώσει και δουλειές στην Θεσσαλονικιά εστεμμένη, καθώς οι δύο τους έκαναν τότε πολλή παρέα.

Τι άλλαξε όμως και οι δύο άλλοτε κολλητές φίλες έγιναν αντίπαλες και βγήκε τόση έχθρα ανάμεσα τους;

Όλα άλλαξαν όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Ciao λίγο καιρό πριν οι δύο τους αποφασίσουν να μπουν στο παιχνίδι. Και η αιτία αυτής της μεγάλης αλλαγής στη σχέση τους ήταν ένας… έρωτας. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στη Θεσσαλονίκη η Μέγκι ήταν ερωτευμένη με έναν νεαρό και οι δύο τους έβγαιναν στην ίδια παρέα με την Αννα Αμανατίδου.

Όταν η Μέγκι χώρισε στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και μοιραζόταν τον πόνο της, μεταξύ άλλων και με τη φίλη της Άννα. Λίγο καιρό μετά όμως η Αννα Αμανατίδου, φέρεται να άρχισε να κυκλοφορεί με τον ίδιο νεαρό σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, κάτι που έκανε έξαλλη τη Μέγκι και τότε, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε η οριστική ρήξη και το τέλος αυτής της σύντομης φιλίας.

Η Μέγκι δεν συγχώρησε ποτέ τη φίλη της και όπως όλα δείχνουν δεν θα τη συγχωρήσει και ποτέ…

με πληροφορίες iefimerida.gr