Εβελίνα Σκίτσκο: Μίλησε για το χωρισμό με τον πατέρα του παιδιού της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε χτες η Εβελίνα Σκίτσκο. 

Η Κύπρια φιναλίστ του GNTM, μίλησε στην παρουσιάστρια για την απόφασή της να συμμετάσχει στο ριάλτι μόδας, για τη συνεργασία της με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και για τον χωρισμό της με τον πατέρα του παιδιού της.

Μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι χωρίσαμε δύο μήνες μετά τη γέννηση της μικρής. Το κάναμε για το καλό της μικρής, δεν ήμασταν πολύ καλά. Θεωρήσαμε ότι αυτό θα ήταν το πιο σωστό για να μεγαλώσει σε ένα κατάλληλο περιβάλλον η μικρή. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος, αλλά είχα τη μικρή δίπλα μου να μου δίνει πάρα πολλή δύναμη».

«Η αλήθεια είναι πως δουλεύω τα τελευταία 7 χρόνια στον χώρο, παρόλο που είμαι 20 χρονών, και έπρεπε να κάνω κάτι ώστε να μου δώσει τη δυνατότητα να φύγω έξω. Τα έχω κάνει όλα στην κύπρο. Ήθελα να πάω στην Ελλάδα, να φύγω στην Ευρώπη. Σκεφτόμουν να πάω μόνη μου σε κάποιο πρακτορείο, αλλά μετά είδα το GNTM και είπα να το κάνω έτσι»

«Ξεκίνησα με την Έλενα Χριστοπούλου που με έχει αναλάβει. Θα παραμείνω στην Κύπρο, εδώ θα ζω. Θα ταξιδεύω. Απλά θα λείπω λίγες μερούλες και μετά πάλι πίσω. Προς το παρόν, στο μέλλον δεν ξέρω».