Ειρήνη Στεριανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χωρισμό της!

Η Ειρήνη Στεριανού χώρισε με τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Μανόλη Κολλονέλο.

Μάλιστα, πληροφορίες ήθελαν τη δημοφιλή παίκτρια του GNTM να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ο πρώην της έχει βρει ήδη νέα αγαπημένη, την Mαρία Αλεξάνδρου, την οποία η Ειρήνη γνώριζε από πριν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του πρώην της Ειρήνης Στεριανού

Σήμερα το πρωί, η Ειρήνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» κι αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία κατάθλιψη και ότι ο χωρισμός ήρθε μετά από κοινή απόφαση.

«Χώρισα. Είχαμε κάποια προβλήματα στη σχέση μας. Θεωρώ ότι η σχέση μας είχε κάνει τον κύκλο της. Δεν ήμασταν καλά πριν από το καλοκαίρι. Θέλω να είναι καλά και δεν μου αρέσει να ακούω παραπληροφορήσεις από παντού. Ότι και καλά έχω κατάθλιψη, όπως βλέπετε γιατί να έχω κατάθλιψη ο χωρισμός ήταν από κοινή απόφαση.

Για τη νέα του σχέση δήλωσε τα εξής:

«Δεν με πείραξε καθόλου. Είμαι χαρούμενη γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είχα να προσφέρω κάτι παραπάνω σε αυτή τη σχέση και δεν θα τον έκανα χαρούμενο. Θέλω να είναι χαρούμενος ο άνθρωπος που έχω περάσει τόσα μαζί του και έχω αγαπήσει. Τη γνωρίζω τη νέα του σχέση, δεν είμαστε φίλες, έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα και να βγάλουμε φωτογραφίες».