Ανακοινώθηκε το κεντρικό θέμα του Met Gala 2020!

Είναι ίσως το μεγαλύτερο fashion event του πλανήτη.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, της μουσικής, της τέχνης και της showbiz, παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί που στήνεται έξω από το Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, φορώντας πανάκριβα εντυπωσιακά ρούχα και κοσμήματα.

Ο λόγος φυσικά για το Met Gala!

Πριν από λίγες ώρες, ανακοινώθηκε το κεντρικό θέμα της λαμπερής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2020, το οποίο θα έχει τίτλο «About Time: Fashion and Duration».

H έκθεση, που σηματοδοτεί την 150η επέτειο του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, αντλεί έμπνευση από την φιλοσοφική ανάλυση που ανέπτυξε ο Γάλλος φιλόσοφος Henri Bergson για τον χρόνο που συσσωρεύεται και παραμένει αδιαίρετος υπό το πρίσμα των γραπτών της Virginia Woolf. Θα κάνει μία αναδρομή στην ιστορία των γυναικείων ενδυμάτων από το 1870 μέχρι σήμερα εξερευνώντας την κοινή πορεία της μόδας με τον χρόνο.

Όπως πάντα το Met Gala θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου και ανάμεσα στους φετινούς οικοδεσπότες θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, η Emma Stone, η Meryl Streep και ο συνθέτης Lin-Manuel Miranda.