MC MEDIA NETWORK

Wednesday, April 8, 2020

Μένουμε σπίτι: Μπακαλιάρος σκορδαλιά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (video)

Μένουμε σπίτι και το ρίχνουμε στην μαγειρική

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι, αλλά σήμερα είναι 25η Μαρτίου και αρκετοί από εμάς έχουμε ήδη εξοπλιστεί με μπακαλιάρο και μερικές παραπάνω πατάτες για να κάνουμε την σκορδαλιά.

Η συνταγή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου είναι ό, τι πρέπει για να … τιμήσουμε την ημέρα.

Υλικά Συνταγής

2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

λίγο αλεύρι για το πανάρισμα

Για το κουρκούτι

260 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γλ. κοφτά μπέικινκ πάουντερ

3/4 κ.γλ. αλάτι

1/2 κ.γλ. ζάχαρη

330 ml μπύρα παγωμένη

30 ml ούζο

2 παγάκια

Για τη σκορδαλιά

6-7 πατάτες

4-5 σκελίδες σκόρδο

1/2 λεμόνι (χυμός)

3 κ.σ. ξίδι από κρασί

1 ½ φλ. ελαιόλαδο και σπορέλαιο ανάμεικτο

αλάτι

1 αυγό ημέρας βιολογικό (προαιρετικά)

Για τη χρωματιστή σκορδαλιά

λίγο ζουμί από παντζάρια

3 ώριμα αβοκάντο

Εκτέλεση

Για τον μπακαλιάρο σκορδαλιά, πρώτα θα ξαρμυρίσουμε το ψάρι. Δείτε πως ξαλμυρίζουμε σωστά το μπακαλιάρο και πολλά ακόμα μυστικά εδώ. Κόβουμε το ψάρι σε επιθυμητά κομμάτια (μερίδες) και το στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί.

Για το κουρκούτι

Σε ένα μπολ, βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή σύρμα. Προσθέτουμε την μπύρα και το ούζο και ανακατεύουμε με σύρμα το αραιό κουρκούτι. Στο τέλος ρίχνουμε τα δύο παγάκια. Βάζουμε το κουρκούτι για λίγο στο ψυγείο να γίνει δροσερό. Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο πρέπει να καλύπτει το φιλέτο του μπακαλιάρου μέχρι τη μέση του. Ανακατεύουμε καλά το κουρκούτι. Βουτάμε ένα κομμάτι ψάρι σε λίγο αλεύρι και το τινάζουμε καλά να φύγει το περιττό. Το βουτάμε στο κουρκούτι. Το κρατάμε λίγο πάνω από το μπολ, για να στραγγίσει το περιττό κουρκούτι. Το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.

Η θερμοκρασία του λαδιού πρέπει να είναι μέτρια προς δυνατή. Αφήνουμε να ροδίσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά και γυρίζουμε το φιλέτο μπακαλιάρου να τηγανιστεί και από την άλλη. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει το περιττό λάδι. Δεν τηγανίζουμε ταυτόχρονα πολλά κομμάτια ψάρι για να κρατάμε σταθερή την θερμοκρασία του λαδιού. Όταν βάζουμε πολλά κομμάτια, πέφτει η θερμοκρασία του, και αντί να τηγανίζεται και να κάνει κρούστα, σιγοβράζει στο λάδι.

Για τη σκορδαλιά

Για τη σκορδαλιά με πατάτα, καθαρίζουμε πρώτα, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε καρέ. Τις βράζουμε για περίπου 20 λεπτά, να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις λιώνουμε στο μίξερ. Πολτοποιούμε τις πατάτες όσο ακόμα είναι καυτές. Προσθέτουμε το αλάτι, το σκόρδο (σε όποια μορφή θέλουμε, ψητό, αλεσμένο σε λάδι, πελτές σκόρδου), το λεμόνι και το ξίδι. Με το μίξερ σε λειτουργία, λίγο λίγο, µε ροή κλωστής, προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Αν χρησιμοποιήσουμε το αυγό, το προσθέτουμε στο τέλος, όσο ακόμα η πατάτα είναι καυτή για να ψηθεί (συνεχίζοντας το χτύπημα). Η σκορδαλιά γίνεται κάτασπρη από το αυγό και αφράτη σαν μους. Μάθετε όλα τα μυστικά που χρειάζεται να ξέρετε για να γίνει η σκορδαλιά σας φανταστική εδώ.

Για τη χρωματιστή σκορδαλιά

Για να δώσουμε γεύσεις και χρώμα στη σκορδαλιά, μοιράζουμε σε 2 μπολ. Στο ένα προσθέτουμε ώριμο λιωμένο αβοκάντο, και στο άλλο ζουμί από τα παντζάρια. Ανακατεύουμε κάθε σκορδαλιά χωριστά, την κόκκινη με παντζάρι και την πράσινη με αβοκάντο. Η σκορδαλιά όταν είναι ζεστή είναι αρκετά ρευστή, γι’ αυτό τις παγώνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν. Εναλλακτικά μπορείτε να σερβίρετε τον μπακαλιάρο και με σκορδαλιά φτιαγμένη από ψωμί, καρύδια και αμύγδαλα.

Μένουμε σπίτι και το ρίχνουμε στην μαγειρική

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι, αλλά σήμερα είναι 25η Μαρτίου και αρκετοί από εμάς έχουμε ήδη εξοπλιστεί με μπακαλιάρο και μερικές παραπάνω πατάτες για να κάνουμε την σκορδαλιά.

Η συνταγή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου είναι ό, τι πρέπει για να … τιμήσουμε την ημέρα.

Υλικά Συνταγής

2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

λίγο αλεύρι για το πανάρισμα

Για το κουρκούτι

260 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γλ. κοφτά μπέικινκ πάουντερ

3/4 κ.γλ. αλάτι

1/2 κ.γλ. ζάχαρη

330 ml μπύρα παγωμένη

30 ml ούζο

2 παγάκια

Για τη σκορδαλιά

6-7 πατάτες

4-5 σκελίδες σκόρδο

1/2 λεμόνι (χυμός)

3 κ.σ. ξίδι από κρασί

1 ½ φλ. ελαιόλαδο και σπορέλαιο ανάμεικτο

αλάτι

1 αυγό ημέρας βιολογικό (προαιρετικά)

Για τη χρωματιστή σκορδαλιά

λίγο ζουμί από παντζάρια

3 ώριμα αβοκάντο

Εκτέλεση

Για τον μπακαλιάρο σκορδαλιά, πρώτα θα ξαρμυρίσουμε το ψάρι. Δείτε πως ξαλμυρίζουμε σωστά το μπακαλιάρο και πολλά ακόμα μυστικά εδώ. Κόβουμε το ψάρι σε επιθυμητά κομμάτια (μερίδες) και το στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί.

Για το κουρκούτι

Σε ένα μπολ, βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή σύρμα. Προσθέτουμε την μπύρα και το ούζο και ανακατεύουμε με σύρμα το αραιό κουρκούτι. Στο τέλος ρίχνουμε τα δύο παγάκια. Βάζουμε το κουρκούτι για λίγο στο ψυγείο να γίνει δροσερό. Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο πρέπει να καλύπτει το φιλέτο του μπακαλιάρου μέχρι τη μέση του. Ανακατεύουμε καλά το κουρκούτι. Βουτάμε ένα κομμάτι ψάρι σε λίγο αλεύρι και το τινάζουμε καλά να φύγει το περιττό. Το βουτάμε στο κουρκούτι. Το κρατάμε λίγο πάνω από το μπολ, για να στραγγίσει το περιττό κουρκούτι. Το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.

Η θερμοκρασία του λαδιού πρέπει να είναι μέτρια προς δυνατή. Αφήνουμε να ροδίσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά και γυρίζουμε το φιλέτο μπακαλιάρου να τηγανιστεί και από την άλλη. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει το περιττό λάδι. Δεν τηγανίζουμε ταυτόχρονα πολλά κομμάτια ψάρι για να κρατάμε σταθερή την θερμοκρασία του λαδιού. Όταν βάζουμε πολλά κομμάτια, πέφτει η θερμοκρασία του, και αντί να τηγανίζεται και να κάνει κρούστα, σιγοβράζει στο λάδι.

Για τη σκορδαλιά

Για τη σκορδαλιά με πατάτα, καθαρίζουμε πρώτα, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε καρέ. Τις βράζουμε για περίπου 20 λεπτά, να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις λιώνουμε στο μίξερ. Πολτοποιούμε τις πατάτες όσο ακόμα είναι καυτές. Προσθέτουμε το αλάτι, το σκόρδο (σε όποια μορφή θέλουμε, ψητό, αλεσμένο σε λάδι, πελτές σκόρδου), το λεμόνι και το ξίδι. Με το μίξερ σε λειτουργία, λίγο λίγο, µε ροή κλωστής, προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Αν χρησιμοποιήσουμε το αυγό, το προσθέτουμε στο τέλος, όσο ακόμα η πατάτα είναι καυτή για να ψηθεί (συνεχίζοντας το χτύπημα). Η σκορδαλιά γίνεται κάτασπρη από το αυγό και αφράτη σαν μους. Μάθετε όλα τα μυστικά που χρειάζεται να ξέρετε για να γίνει η σκορδαλιά σας φανταστική εδώ.

Για τη χρωματιστή σκορδαλιά

Για να δώσουμε γεύσεις και χρώμα στη σκορδαλιά, μοιράζουμε σε 2 μπολ. Στο ένα προσθέτουμε ώριμο λιωμένο αβοκάντο, και στο άλλο ζουμί από τα παντζάρια. Ανακατεύουμε κάθε σκορδαλιά χωριστά, την κόκκινη με παντζάρι και την πράσινη με αβοκάντο. Η σκορδαλιά όταν είναι ζεστή είναι αρκετά ρευστή, γι’ αυτό τις παγώνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν. Εναλλακτικά μπορείτε να σερβίρετε τον μπακαλιάρο και με σκορδαλιά φτιαγμένη από ψωμί, καρύδια και αμύγδαλα.

Μένουμε σπίτι και το ρίχνουμε στην μαγειρική

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι, αλλά σήμερα είναι 25η Μαρτίου και αρκετοί από εμάς έχουμε ήδη εξοπλιστεί με μπακαλιάρο και μερικές παραπάνω πατάτες για να κάνουμε την σκορδαλιά.

Η συνταγή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου είναι ό, τι πρέπει για να … τιμήσουμε την ημέρα.

Υλικά Συνταγής

2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

λίγο αλεύρι για το πανάρισμα

Για το κουρκούτι

260 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γλ. κοφτά μπέικινκ πάουντερ

3/4 κ.γλ. αλάτι

1/2 κ.γλ. ζάχαρη

330 ml μπύρα παγωμένη

30 ml ούζο

2 παγάκια

Για τη σκορδαλιά

6-7 πατάτες

4-5 σκελίδες σκόρδο

1/2 λεμόνι (χυμός)

3 κ.σ. ξίδι από κρασί

1 ½ φλ. ελαιόλαδο και σπορέλαιο ανάμεικτο

αλάτι

1 αυγό ημέρας βιολογικό (προαιρετικά)

Για τη χρωματιστή σκορδαλιά

λίγο ζουμί από παντζάρια

3 ώριμα αβοκάντο

Εκτέλεση

Για τον μπακαλιάρο σκορδαλιά, πρώτα θα ξαρμυρίσουμε το ψάρι. Δείτε πως ξαλμυρίζουμε σωστά το μπακαλιάρο και πολλά ακόμα μυστικά εδώ. Κόβουμε το ψάρι σε επιθυμητά κομμάτια (μερίδες) και το στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί.

Για το κουρκούτι

Σε ένα μπολ, βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή σύρμα. Προσθέτουμε την μπύρα και το ούζο και ανακατεύουμε με σύρμα το αραιό κουρκούτι. Στο τέλος ρίχνουμε τα δύο παγάκια. Βάζουμε το κουρκούτι για λίγο στο ψυγείο να γίνει δροσερό. Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο πρέπει να καλύπτει το φιλέτο του μπακαλιάρου μέχρι τη μέση του. Ανακατεύουμε καλά το κουρκούτι. Βουτάμε ένα κομμάτι ψάρι σε λίγο αλεύρι και το τινάζουμε καλά να φύγει το περιττό. Το βουτάμε στο κουρκούτι. Το κρατάμε λίγο πάνω από το μπολ, για να στραγγίσει το περιττό κουρκούτι. Το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.

Η θερμοκρασία του λαδιού πρέπει να είναι μέτρια προς δυνατή. Αφήνουμε να ροδίσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά και γυρίζουμε το φιλέτο μπακαλιάρου να τηγανιστεί και από την άλλη. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει το περιττό λάδι. Δεν τηγανίζουμε ταυτόχρονα πολλά κομμάτια ψάρι για να κρατάμε σταθερή την θερμοκρασία του λαδιού. Όταν βάζουμε πολλά κομμάτια, πέφτει η θερμοκρασία του, και αντί να τηγανίζεται και να κάνει κρούστα, σιγοβράζει στο λάδι.

Για τη σκορδαλιά

Για τη σκορδαλιά με πατάτα, καθαρίζουμε πρώτα, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε καρέ. Τις βράζουμε για περίπου 20 λεπτά, να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις λιώνουμε στο μίξερ. Πολτοποιούμε τις πατάτες όσο ακόμα είναι καυτές. Προσθέτουμε το αλάτι, το σκόρδο (σε όποια μορφή θέλουμε, ψητό, αλεσμένο σε λάδι, πελτές σκόρδου), το λεμόνι και το ξίδι. Με το μίξερ σε λειτουργία, λίγο λίγο, µε ροή κλωστής, προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Αν χρησιμοποιήσουμε το αυγό, το προσθέτουμε στο τέλος, όσο ακόμα η πατάτα είναι καυτή για να ψηθεί (συνεχίζοντας το χτύπημα). Η σκορδαλιά γίνεται κάτασπρη από το αυγό και αφράτη σαν μους. Μάθετε όλα τα μυστικά που χρειάζεται να ξέρετε για να γίνει η σκορδαλιά σας φανταστική εδώ.

Για τη χρωματιστή σκορδαλιά

Για να δώσουμε γεύσεις και χρώμα στη σκορδαλιά, μοιράζουμε σε 2 μπολ. Στο ένα προσθέτουμε ώριμο λιωμένο αβοκάντο, και στο άλλο ζουμί από τα παντζάρια. Ανακατεύουμε κάθε σκορδαλιά χωριστά, την κόκκινη με παντζάρι και την πράσινη με αβοκάντο. Η σκορδαλιά όταν είναι ζεστή είναι αρκετά ρευστή, γι’ αυτό τις παγώνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν. Εναλλακτικά μπορείτε να σερβίρετε τον μπακαλιάρο και με σκορδαλιά φτιαγμένη από ψωμί, καρύδια και αμύγδαλα.

Έρευνα: Τι είναι αυτό το οποίο θα σε ξενέρωνε σε έναν πιθανό παρτενέρ;

Ήρθε η ώρα για μία αλλαγή! Eίσαι single από τότε σχεδόν που θυμάσαι τον εαυτό σου, και δεν καταλαβαίνεις τι φταίει; Έχεις βαρεθεί να μη...

10 trends στα μαγιό που θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι (pics)

Μπορεί να μένουμε σπίτι λόγω καραντίνας, αλλά το μυαλό μας ταξιδεύει στις... καλύτερες, πιο φωτεινές μέρες που θα έρθουν σύντομα. Το καλοκαίρι του 2020 πλησιάζει...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 8 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Αναλυτικά: Κριός Η Πανσέληνος...

Η Άντρεα Νικολάου μας μιλά αποκλειστικά για την εγκυμοσύνη της. «Είχα αγχωθεί πολύ…»

Εγκυμοσύνη στην εποχή του κορωνοϊού Η πρώτη εγκυμοσύνη είναι αδιαμφισβήτητα μια περίοδος-σταθμός για κάθε γυναίκα, η οποία βιώνει αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα του να κουβαλά...

Γιατρός μας δείχνει τον εύκολο τρόπο να φτιάξουμε μάσκα από ένα παλιό t-shirt (video)

Mε τις μάσκες να βρίσκονται σε τεράστια έλλειψη, οι εταιρείες και τα φαρμακεία αναγκάζονται να προμηθεύουν κατά προτεραιότητα, γιατρούς, κλινικές και μεγάλα κέντρα αποκατάστασης. O...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πανέμορφο προσωπάκι του γιου του

Δείτε το πανέμορφο μωράκι του Τον περασμένο Φεβρουάριο, η σύντροφός του Γιάννης Αντετοκούνμπο, Mariah, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 7 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Αναλυτικά: Κριός Δεν φτάνει...

Τα 6 μεγαλύτερα λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού!

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι μια διαδικασία ναι μεν διασκεδαστική, αλλά δεν πρόκειται να λείψουν και τα λάθη. Με τα χρόνια βέβαια μαθαίνει κανείς από...

Αυτό είναι το κρυφό δωμάτιο της Ελισάβετ. Τα αγαπημένα αντικείμενα της Βασίλισσας

Μια σπάνια φωτογραφία που μας επιτρέπει να δούμε το κλειστό για όλους ιδιαίτερο δωμάτιο της βασίλισσας, δόθηκε στη δημοσιότητα από το Μπάκιγχαμ. Σε αυτή τη...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 8 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Αναλυτικά: Κριός Η Πανσέληνος...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 7 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Αναλυτικά: Κριός Δεν φτάνει...

Έρευνα: Τι είναι αυτό το οποίο θα σε ξενέρωνε σε έναν πιθανό παρτενέρ;

Ήρθε η ώρα για μία αλλαγή! Eίσαι single από τότε σχεδόν που θυμάσαι τον εαυτό σου, και δεν καταλαβαίνεις τι φταίει; Έχεις βαρεθεί να μη...

Εξομολόγηση: «Ο άντρας μου μού βγάζει πλέον τον χειρότερό μου εαυτό…»

Αληθινή ιστορία Είναι φορές που η συμβίωση μετά τον γάμο αποδεικνύεται πολύ διαφορετική απ’ ότι την είχαμε φανταστεί και όσο κι αν προσπαθούμε να διορθώσουμε...

Τα 6 μεγαλύτερα λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού!

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι μια διαδικασία ναι μεν διασκεδαστική, αλλά δεν πρόκειται να λείψουν και τα λάθη. Με τα χρόνια βέβαια μαθαίνει κανείς από...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 8 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Αναλυτικά: Κριός Η Πανσέληνος...

Έρευνα: Τι είναι αυτό το οποίο θα σε ξενέρωνε σε έναν πιθανό παρτενέρ;

Ήρθε η ώρα για μία αλλαγή! Eίσαι single από τότε σχεδόν που θυμάσαι τον εαυτό σου, και δεν καταλαβαίνεις τι φταίει; Έχεις βαρεθεί να μη...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Άλλα 32 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο

Ανεβαίνει ο αριθμός των κρουσμάτων στην Κύπρο αν και οι αριθμοί των τελευταίων ημερών επιτρέπουν την ελπίδα – Έσπασε το φράγμα των 500 κρουσμάτων Τον...

«Αγνώριστος» ο Σάκης Τανιμανίδης. Ξυρίστηκε μετά από 10 χρόνια (pic/video)

Στο σπίτι παραμένει ο Σάκης Τανιμανίδης, που μετά τη διάγνωση της Χριστίνας Μπόμπα ότι προσβλήθηκε από τον κοροναϊό, κόλλησε κι ο ίδιος. Παρότι έχει αναρρώσει...

Advertorials