Κόψαμε τη βασιλόπιττα της MC DIGITAL MEDIA με ένα λαμπερό πάρτι! (pics)

Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης είναι πάντα απαραίτητο. Και ποια καλύτερη αφορμή από την κοπή της βασιλόπιττας και τον εορτασμό της νέας χρονιάς…

Ο μεγαλύτερος διαδικτυακός όμιλος MC DIGITAL MEDIA διοργάνωσε το εορταστικό του πάρτι το βράδυ του Σαββάτου στη μουσική σκηνή Ρωγμές στη Λεμεσό, σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα με τους εργαζόμενους του ομίλου να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας τη βραδιά που διοργάνωσαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Χρίστος και Εύη Μαραγκού.

Το παρών του έδωσε σύσσωμο το προσωπικό της MC DIGITAL MEDIA καθώς και της μεγαλύτερης ακαδημίας της Λεμεσού Football Star Academy, μέλος του Ομίλου.

Ο Γιώργος Σταματάρης και το μουσικό σχήμα των Ρωγμών με ανεβασμένη διάθεση «φρόντισαν» για τη διασκέδαση των παρευρισκομένων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο μουσικό κάλεσμα τους με πολύ χορό και τραγούδι!

Ευχές για ένα ευτυχισμένο 2019, γεμάτο υγεία, χαρά, δημιουργικότητα και πολλές ακόμα επιτυχίες για τον Όμιλο MC DIGITAL MEDIA, απεύθυνε κατά την κοπή της βασιλόπιττας ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Χρίστος Μαραγκός. Και επισήμανε ότι η προσπάθεια για παραμονή του Ομίλου στην κορυφή της ενημέρωσης είναι συνεχής.