MC MEDIA NETWORK

Saturday, August 15, 2020

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 13 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική πλευρά των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων θα έρθει στο προσκήνιο και θα επηρεάσει με έμμεσο τρόπο τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο που θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και τα καλά σου στοιχεία ώστε να βρεις νέους συμμάχους! Αν έχεις θέματα που σε απασχολούν -είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά- είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δράσεις προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ασκήσεις βούληση και να μην τα αφήνεις να «αιωρούνται» στην ατμόσφαιρα κάνοντας πως δεν τα βλέπεις.

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τη σχέση σου και τον/τη σύντροφό σου καθώς μέσα από αυτή την ενασχόληση θα νιώσεις και εσύ καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει, θα έχει άμεσα αποτελέσματα και δεν αποκλείεται να γίνει αφορμή για να ξεκινήσει μία νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα αυτό που θα θελήσεις πραγματικά είναι να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου καθώς αυτό και μόνο αυτό θα είναι ικανό για να σου φτιάξει τη διάθεση! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μπορεί να σου φέρει κάποιες έκτακτες αγγαρείες όμως μαζί με αυτές θα φέρει στο μυαλό σου και έναν τρόπο για να τις διεκπεραιώσεις άμεσα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει ενέργεια όχι μόνο για να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου αλλά και για να ασχοληθείς με διάφορα επαγγελματικά ζητήματα. Οτιδήποτε και αν επιδιώξεις να κάνεις σήμερα αν σχετίζεται με την εργασία σου, την καριέρα σου και το επαγγελματικό σου περιβάλλον γενικότερα θα είναι προς όφελος σου.

Αν θέλεις να δεις το ταίρι σου αλλά έχεις και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να το κάνεις μην ανησυχείς καθώς μπορείς να του ζητήσεις να συμβάλει και εκείνο σε αυτές ώστε και να το δεις αλλά και να έχεις μία βοήθεια στο πρόγραμμα της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Ζυγό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα καθώς θα εξάρει τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και αν τα διοχετεύσεις μέσα σε μία σχετική δραστηριότητα τότε σίγουρα θα έχεις βρει τον τρόπο για να περάσεις όμορφα σήμερα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα θα τραβήξει την προσοχή των γύρω σου και θα είναι για καλό σκοπό. Προώθησε κάποια δεξιότητα που έχεις -ιδιαίτερα αν είναι καλλιτεχνικής φύσεως- καθώς αυτό θα σε βοηθήσει εκτός από το να κερδίσεις την προσοχή και την επιβράβευση των άλλων να γεμίσεις και τις μπαταρίες σου και πιθανόν και το πορτοφόλι σου.

Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις την προσοχή του/ης συντρόφου σου για αυτό επεδίωξε το προκειμένου του/ης υπενθυμίσεις πως όταν θέλεις είσαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να είναι η αρχή ενός έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να θυμάσαι κάποια ζητήματα του παρελθόντος και κάποια πράγματα τα οποία ενώ θα έπρεπε να έχεις ξεχάσει δεν το έχεις κάνει, με αποτέλεσμα η διάθεσή σου να μην είναι η καλύτερη. Η Σελήνη έχει περάσει το Ζυγό και θα δημιουργήσει μία αναστάτωση εντός οικίας η οποία θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην τάση σου για παράπονα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο σου λέει πως καλό θα ήταν να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα από γεγονότα του παρελθόντος προκειμένου να μην τα κουβαλάς μέσα σου ώστε να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα.

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να λύσεις με τον/τη σύντροφό σου οποιοδήποτε θέμα του παρελθόντος έχει παραμείνει άλυτο καθώς η συζήτηση και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις κάθε τι, θα σας βοηθήσει αρκετά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου θυμίσει κάτι από το παρελθόν και εσύ θα πρέπει να κρίνεις αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι επαφές με συγγενείς και φίλους είναι αυτό που θέλεις περισσότερο από κάθε τι και φυσικά δεν θα αργήσεις να κάνεις τα απαραίτητα τηλέφωνα προκειμένου να έρθεις σε επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη που θα νιώσεις να εξωτερικεύσεις πράγματα που σε απασχολούν στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα ενισχύσει την ενέργεια σου με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να μείνεις άπραγος/η σήμερα. Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις ένα μαραθώνιο κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που επιθυμείς.

Σήμερα κάθε λόγος του/ης συντρόφου σου θα έχει το δικό σου αντίλογο με αποτέλεσμα το ταίρι σου να μην είναι εύκολο να τα βάλει μαζί σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου τις επικοινωνιακές ικανότητες που έχεις καθώς σίγουρα μπορούν να σε βοηθήσουν σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικονομική σου κατάσταση θα σου εγείρει ανασφάλειες και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο ώστε να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις το εισόδημά σου είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο! Αυτό είναι ευνοϊκό καθώς αφενός θα οξύνει το μυαλό σου με αποτέλεσμα να σκεφτείς αρκετές ιδέες σχετικά με την εύρεση λύσεων και αφετέρου θα σου χαρίσει την ενέργεια που απαιτείται ώστε να προσπαθήσεις να τις υλοποιήσεις! Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα σίγουρα με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις να το κάνεις προς όφελός σου για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς παρά μόνο να σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορείς.

Σήμερα μέσα από μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα μπορέσεις να βρεις την ισορροπία που χρειάζεστε μεταξύ σας προκειμένου να μην επεμβαίνει ο ένας στις δουλειές του άλλου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε φλερτάρει και άσχετα με την κατάληξη που θα έχει θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα το μόνο που επιθυμείς είναι να βγεις στον κόσμο και να κερδίσεις το θαυμασμό και την επιβεβαίωση από τους άλλους καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη για να νιώσεις καλά. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο όχι μόνο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου αλλά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς σήμερα θα είναι προς όφελός σου, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τους συνεργάτες και τον σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο καθώς η ενέργεια που θα έχεις και θα προσεγγίζεις τους άλλους θα κλέψει την παράσταση.

Σήμερα δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να κερδίσεις τα καλά λόγια του/της συντρόφου σου καθώς ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα ο αέρας που αποπνέεις θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις και από τις δύο πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα προτιμήσεις να μην κάνεις φασαρία με την παρουσία σου καθώς δεν θα νιώθεις άνετα αν τραβήξεις έστω και άθελά σου την προσοχή των άλλων. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό σε ένα ζώδιο που εσένα θα σου προκαλέσει μυστικοπάθεια και την ανάγκη να κρατήσεις απόλυτα προστατευμένα τα δικά σου ζητήματα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσει να παραμείνεις στο παρασκήνιο καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι γύρω σου θα ξεκινήσουν να σε ψάχνουν! Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή ενέργεια αυτής της όψης χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες και μη μένεις «πίσω».

Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σήμερα είναι πως όσο εσύ δεν επιθυμείς να κάνεις θόρυβο με την παρουσία σου τόσο θα υπάρχει κάποιος -στην προκειμένη περίπτωση ο/η σύντροφός σου- που θα θέλει ανθρώπους και φασαρία γύρω σας! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι διακριτικό όμως σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συλλογικές δραστηριότητες αλλά και οι δραστηριότητες με φίλους ευνοούνται σήμερα για αυτό αν ασχολείσαι ενεργά με κάποιο σύλλογο είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσεις τα σχέδια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει την ανάγκη σου να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις προκειμένου να πλησιάσεις τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία θα γίνουν οι μελλοντικοί σου σύμμαχοι. Σήμερα θα είναι εύκολο να κλέψεις τις εντυπώσεις απλά και μόνο προβάλλοντας την προσωπικότητά σου για αυτό μην αφήσεις το χάρισμα που θα έχεις ανεκμετάλλευτο.

Σήμερα θα παρακινήσεις το ταίρι σου να σε ακολουθήσει σε μία ομάδα στην οποία είσαι ενεργό μέλος και θα το εντάξεις σε αυτήν ανοίγοντας άλλο ένα δίαυλο επικοινωνίας θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η μαζί με τους ανθρώπους που θα χαρούν που θα σε συναντήσουν θα υπάρξει και κάποιος που θα χαρεί λίγο παραπάνω και θα το δείξει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου θα σε απασχολήσει σήμερα καθώς είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στο οποίο θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα κάνει την ανάγκη σου για ξεκαθαρίσματα ακόμα πιο έντονη με αποτέλεσμα το μυαλό σου να παραμείνει κολλημένο μόνο σε οτιδήποτε σχετίζεται με το επαγγελματικό σου μέλλον. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει ένα συνδυασμό εύνοιας και δράσης ο οποίος θα σε οδηγήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις που θα σε βγάλουν κερδισμένο στην επαγγελματική αρένα. Προσπάθησε μόνο να μην υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες σου καθώς αυτό θα είναι μία παγίδα της ημέρας.

Σήμερα μία κοινωνική υποχρέωση που θα έχεις μαζί με τον/τη σύντροφό σου θα σας φέρει στο προσκήνιο και θα σας βοηθήσει να κλέψετε την παράσταση! Αν είσαι ελεύθερος/η πέρα από τα επαγγελματικά ζητήματα μην ξεχάσεις να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά καθώς αυτά θα είναι η βάση για την καλή σου διάθεση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχεις στο μυαλό σου να κάνεις μία βόλτα, να κάνεις μία έρευνα αγοράς για κάτι που σε ενδιαφέρει, να ταξιδέψεις -αν αυτό είναι εφικτό- και να κάνεις οτιδήποτε θα σε βοηθήσει να αποκομίσεις νέες γνώσεις, νέες πληροφορίες και νέες εμπειρίες. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη σου να μη μείνεις στάσιμος/η κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα καθώς θα παρατηρήσεις πως κάθε δράση σου θα έχει και την ανάλογη αντίδραση και αυτό είναι θετικό καθώς θα βγεις κερδισμένος/η. Νέες επαφές και γνωριμίες θα είναι ένα στοιχείο της ημέρας το οποίο σίγουρα θα τονώσει κι άλλο την ενέργειά σου.

Αντί να ξεκινήσεις να διαφωνείς με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με το τι θα κάνετε σήμερα πρότεινε του/ης να πάτε μία μονοήμερη εκδρομή ή μία μακρινή βόλτα καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και άμα θελήσεις σίγουρα θα μπορέσεις να τραβήξεις και εσύ το δικό της!

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η αλήθεια είναι ότι θα έχεις την τάση να εστιάζεις περισσότερο στα αρνητικά ζητήματα παρά στα θετικά για αυτό και θα είναι δύσκολο να κρατήσεις την καλή σου διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μπορεί να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις κάτι να ανησυχήσεις όμως το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σώσει την κατάσταση. Μία συζήτηση με την οικογένειά σου θα σου κάνει πολύ καλό καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος/η σου απέναντι σε οτιδήποτε και αν σε ανησυχεί και έχεις την κατάλληλη συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να τη δεχτείς προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να βγεις από το φαύλο κύκλο των αρνητικών σκέψεων.

Σήμερα η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη και είναι μία καλή ευκαιρία για να αναθερμάνεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου κυρίως αν τις τελευταίες ημέρες την είχες στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα αισθηματική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει εάν εσύ το επιδιώξεις με το φλερτ σου!

 

Πηγή : e-zwdia.gr

 

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική πλευρά των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων θα έρθει στο προσκήνιο και θα επηρεάσει με έμμεσο τρόπο τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο που θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και τα καλά σου στοιχεία ώστε να βρεις νέους συμμάχους! Αν έχεις θέματα που σε απασχολούν -είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά- είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δράσεις προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ασκήσεις βούληση και να μην τα αφήνεις να «αιωρούνται» στην ατμόσφαιρα κάνοντας πως δεν τα βλέπεις.

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τη σχέση σου και τον/τη σύντροφό σου καθώς μέσα από αυτή την ενασχόληση θα νιώσεις και εσύ καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει, θα έχει άμεσα αποτελέσματα και δεν αποκλείεται να γίνει αφορμή για να ξεκινήσει μία νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα αυτό που θα θελήσεις πραγματικά είναι να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου καθώς αυτό και μόνο αυτό θα είναι ικανό για να σου φτιάξει τη διάθεση! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μπορεί να σου φέρει κάποιες έκτακτες αγγαρείες όμως μαζί με αυτές θα φέρει στο μυαλό σου και έναν τρόπο για να τις διεκπεραιώσεις άμεσα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει ενέργεια όχι μόνο για να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου αλλά και για να ασχοληθείς με διάφορα επαγγελματικά ζητήματα. Οτιδήποτε και αν επιδιώξεις να κάνεις σήμερα αν σχετίζεται με την εργασία σου, την καριέρα σου και το επαγγελματικό σου περιβάλλον γενικότερα θα είναι προς όφελος σου.

Αν θέλεις να δεις το ταίρι σου αλλά έχεις και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να το κάνεις μην ανησυχείς καθώς μπορείς να του ζητήσεις να συμβάλει και εκείνο σε αυτές ώστε και να το δεις αλλά και να έχεις μία βοήθεια στο πρόγραμμα της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Ζυγό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα καθώς θα εξάρει τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και αν τα διοχετεύσεις μέσα σε μία σχετική δραστηριότητα τότε σίγουρα θα έχεις βρει τον τρόπο για να περάσεις όμορφα σήμερα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα θα τραβήξει την προσοχή των γύρω σου και θα είναι για καλό σκοπό. Προώθησε κάποια δεξιότητα που έχεις -ιδιαίτερα αν είναι καλλιτεχνικής φύσεως- καθώς αυτό θα σε βοηθήσει εκτός από το να κερδίσεις την προσοχή και την επιβράβευση των άλλων να γεμίσεις και τις μπαταρίες σου και πιθανόν και το πορτοφόλι σου.

Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις την προσοχή του/ης συντρόφου σου για αυτό επεδίωξε το προκειμένου του/ης υπενθυμίσεις πως όταν θέλεις είσαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να είναι η αρχή ενός έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να θυμάσαι κάποια ζητήματα του παρελθόντος και κάποια πράγματα τα οποία ενώ θα έπρεπε να έχεις ξεχάσει δεν το έχεις κάνει, με αποτέλεσμα η διάθεσή σου να μην είναι η καλύτερη. Η Σελήνη έχει περάσει το Ζυγό και θα δημιουργήσει μία αναστάτωση εντός οικίας η οποία θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην τάση σου για παράπονα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο σου λέει πως καλό θα ήταν να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα από γεγονότα του παρελθόντος προκειμένου να μην τα κουβαλάς μέσα σου ώστε να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα.

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να λύσεις με τον/τη σύντροφό σου οποιοδήποτε θέμα του παρελθόντος έχει παραμείνει άλυτο καθώς η συζήτηση και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις κάθε τι, θα σας βοηθήσει αρκετά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου θυμίσει κάτι από το παρελθόν και εσύ θα πρέπει να κρίνεις αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι επαφές με συγγενείς και φίλους είναι αυτό που θέλεις περισσότερο από κάθε τι και φυσικά δεν θα αργήσεις να κάνεις τα απαραίτητα τηλέφωνα προκειμένου να έρθεις σε επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη που θα νιώσεις να εξωτερικεύσεις πράγματα που σε απασχολούν στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα ενισχύσει την ενέργεια σου με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να μείνεις άπραγος/η σήμερα. Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις ένα μαραθώνιο κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που επιθυμείς.

Σήμερα κάθε λόγος του/ης συντρόφου σου θα έχει το δικό σου αντίλογο με αποτέλεσμα το ταίρι σου να μην είναι εύκολο να τα βάλει μαζί σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου τις επικοινωνιακές ικανότητες που έχεις καθώς σίγουρα μπορούν να σε βοηθήσουν σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικονομική σου κατάσταση θα σου εγείρει ανασφάλειες και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο ώστε να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις το εισόδημά σου είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο! Αυτό είναι ευνοϊκό καθώς αφενός θα οξύνει το μυαλό σου με αποτέλεσμα να σκεφτείς αρκετές ιδέες σχετικά με την εύρεση λύσεων και αφετέρου θα σου χαρίσει την ενέργεια που απαιτείται ώστε να προσπαθήσεις να τις υλοποιήσεις! Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα σίγουρα με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις να το κάνεις προς όφελός σου για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς παρά μόνο να σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορείς.

Σήμερα μέσα από μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα μπορέσεις να βρεις την ισορροπία που χρειάζεστε μεταξύ σας προκειμένου να μην επεμβαίνει ο ένας στις δουλειές του άλλου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε φλερτάρει και άσχετα με την κατάληξη που θα έχει θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα το μόνο που επιθυμείς είναι να βγεις στον κόσμο και να κερδίσεις το θαυμασμό και την επιβεβαίωση από τους άλλους καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη για να νιώσεις καλά. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο όχι μόνο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου αλλά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς σήμερα θα είναι προς όφελός σου, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τους συνεργάτες και τον σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο καθώς η ενέργεια που θα έχεις και θα προσεγγίζεις τους άλλους θα κλέψει την παράσταση.

Σήμερα δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να κερδίσεις τα καλά λόγια του/της συντρόφου σου καθώς ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα ο αέρας που αποπνέεις θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις και από τις δύο πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα προτιμήσεις να μην κάνεις φασαρία με την παρουσία σου καθώς δεν θα νιώθεις άνετα αν τραβήξεις έστω και άθελά σου την προσοχή των άλλων. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό σε ένα ζώδιο που εσένα θα σου προκαλέσει μυστικοπάθεια και την ανάγκη να κρατήσεις απόλυτα προστατευμένα τα δικά σου ζητήματα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσει να παραμείνεις στο παρασκήνιο καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι γύρω σου θα ξεκινήσουν να σε ψάχνουν! Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή ενέργεια αυτής της όψης χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες και μη μένεις «πίσω».

Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σήμερα είναι πως όσο εσύ δεν επιθυμείς να κάνεις θόρυβο με την παρουσία σου τόσο θα υπάρχει κάποιος -στην προκειμένη περίπτωση ο/η σύντροφός σου- που θα θέλει ανθρώπους και φασαρία γύρω σας! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι διακριτικό όμως σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συλλογικές δραστηριότητες αλλά και οι δραστηριότητες με φίλους ευνοούνται σήμερα για αυτό αν ασχολείσαι ενεργά με κάποιο σύλλογο είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσεις τα σχέδια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει την ανάγκη σου να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις προκειμένου να πλησιάσεις τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία θα γίνουν οι μελλοντικοί σου σύμμαχοι. Σήμερα θα είναι εύκολο να κλέψεις τις εντυπώσεις απλά και μόνο προβάλλοντας την προσωπικότητά σου για αυτό μην αφήσεις το χάρισμα που θα έχεις ανεκμετάλλευτο.

Σήμερα θα παρακινήσεις το ταίρι σου να σε ακολουθήσει σε μία ομάδα στην οποία είσαι ενεργό μέλος και θα το εντάξεις σε αυτήν ανοίγοντας άλλο ένα δίαυλο επικοινωνίας θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η μαζί με τους ανθρώπους που θα χαρούν που θα σε συναντήσουν θα υπάρξει και κάποιος που θα χαρεί λίγο παραπάνω και θα το δείξει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου θα σε απασχολήσει σήμερα καθώς είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στο οποίο θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα κάνει την ανάγκη σου για ξεκαθαρίσματα ακόμα πιο έντονη με αποτέλεσμα το μυαλό σου να παραμείνει κολλημένο μόνο σε οτιδήποτε σχετίζεται με το επαγγελματικό σου μέλλον. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει ένα συνδυασμό εύνοιας και δράσης ο οποίος θα σε οδηγήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις που θα σε βγάλουν κερδισμένο στην επαγγελματική αρένα. Προσπάθησε μόνο να μην υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες σου καθώς αυτό θα είναι μία παγίδα της ημέρας.

Σήμερα μία κοινωνική υποχρέωση που θα έχεις μαζί με τον/τη σύντροφό σου θα σας φέρει στο προσκήνιο και θα σας βοηθήσει να κλέψετε την παράσταση! Αν είσαι ελεύθερος/η πέρα από τα επαγγελματικά ζητήματα μην ξεχάσεις να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά καθώς αυτά θα είναι η βάση για την καλή σου διάθεση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχεις στο μυαλό σου να κάνεις μία βόλτα, να κάνεις μία έρευνα αγοράς για κάτι που σε ενδιαφέρει, να ταξιδέψεις -αν αυτό είναι εφικτό- και να κάνεις οτιδήποτε θα σε βοηθήσει να αποκομίσεις νέες γνώσεις, νέες πληροφορίες και νέες εμπειρίες. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη σου να μη μείνεις στάσιμος/η κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα καθώς θα παρατηρήσεις πως κάθε δράση σου θα έχει και την ανάλογη αντίδραση και αυτό είναι θετικό καθώς θα βγεις κερδισμένος/η. Νέες επαφές και γνωριμίες θα είναι ένα στοιχείο της ημέρας το οποίο σίγουρα θα τονώσει κι άλλο την ενέργειά σου.

Αντί να ξεκινήσεις να διαφωνείς με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με το τι θα κάνετε σήμερα πρότεινε του/ης να πάτε μία μονοήμερη εκδρομή ή μία μακρινή βόλτα καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και άμα θελήσεις σίγουρα θα μπορέσεις να τραβήξεις και εσύ το δικό της!

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η αλήθεια είναι ότι θα έχεις την τάση να εστιάζεις περισσότερο στα αρνητικά ζητήματα παρά στα θετικά για αυτό και θα είναι δύσκολο να κρατήσεις την καλή σου διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μπορεί να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις κάτι να ανησυχήσεις όμως το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σώσει την κατάσταση. Μία συζήτηση με την οικογένειά σου θα σου κάνει πολύ καλό καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος/η σου απέναντι σε οτιδήποτε και αν σε ανησυχεί και έχεις την κατάλληλη συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να τη δεχτείς προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να βγεις από το φαύλο κύκλο των αρνητικών σκέψεων.

Σήμερα η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη και είναι μία καλή ευκαιρία για να αναθερμάνεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου κυρίως αν τις τελευταίες ημέρες την είχες στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα αισθηματική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει εάν εσύ το επιδιώξεις με το φλερτ σου!

 

Πηγή : e-zwdia.gr

 

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική πλευρά των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων θα έρθει στο προσκήνιο και θα επηρεάσει με έμμεσο τρόπο τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο που θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και τα καλά σου στοιχεία ώστε να βρεις νέους συμμάχους! Αν έχεις θέματα που σε απασχολούν -είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά- είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δράσεις προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ασκήσεις βούληση και να μην τα αφήνεις να «αιωρούνται» στην ατμόσφαιρα κάνοντας πως δεν τα βλέπεις.

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τη σχέση σου και τον/τη σύντροφό σου καθώς μέσα από αυτή την ενασχόληση θα νιώσεις και εσύ καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει, θα έχει άμεσα αποτελέσματα και δεν αποκλείεται να γίνει αφορμή για να ξεκινήσει μία νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα αυτό που θα θελήσεις πραγματικά είναι να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου καθώς αυτό και μόνο αυτό θα είναι ικανό για να σου φτιάξει τη διάθεση! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μπορεί να σου φέρει κάποιες έκτακτες αγγαρείες όμως μαζί με αυτές θα φέρει στο μυαλό σου και έναν τρόπο για να τις διεκπεραιώσεις άμεσα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει ενέργεια όχι μόνο για να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου αλλά και για να ασχοληθείς με διάφορα επαγγελματικά ζητήματα. Οτιδήποτε και αν επιδιώξεις να κάνεις σήμερα αν σχετίζεται με την εργασία σου, την καριέρα σου και το επαγγελματικό σου περιβάλλον γενικότερα θα είναι προς όφελος σου.

Αν θέλεις να δεις το ταίρι σου αλλά έχεις και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να το κάνεις μην ανησυχείς καθώς μπορείς να του ζητήσεις να συμβάλει και εκείνο σε αυτές ώστε και να το δεις αλλά και να έχεις μία βοήθεια στο πρόγραμμα της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Ζυγό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα καθώς θα εξάρει τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και αν τα διοχετεύσεις μέσα σε μία σχετική δραστηριότητα τότε σίγουρα θα έχεις βρει τον τρόπο για να περάσεις όμορφα σήμερα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα θα τραβήξει την προσοχή των γύρω σου και θα είναι για καλό σκοπό. Προώθησε κάποια δεξιότητα που έχεις -ιδιαίτερα αν είναι καλλιτεχνικής φύσεως- καθώς αυτό θα σε βοηθήσει εκτός από το να κερδίσεις την προσοχή και την επιβράβευση των άλλων να γεμίσεις και τις μπαταρίες σου και πιθανόν και το πορτοφόλι σου.

Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις την προσοχή του/ης συντρόφου σου για αυτό επεδίωξε το προκειμένου του/ης υπενθυμίσεις πως όταν θέλεις είσαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να είναι η αρχή ενός έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να θυμάσαι κάποια ζητήματα του παρελθόντος και κάποια πράγματα τα οποία ενώ θα έπρεπε να έχεις ξεχάσει δεν το έχεις κάνει, με αποτέλεσμα η διάθεσή σου να μην είναι η καλύτερη. Η Σελήνη έχει περάσει το Ζυγό και θα δημιουργήσει μία αναστάτωση εντός οικίας η οποία θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην τάση σου για παράπονα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο σου λέει πως καλό θα ήταν να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα από γεγονότα του παρελθόντος προκειμένου να μην τα κουβαλάς μέσα σου ώστε να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα.

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να λύσεις με τον/τη σύντροφό σου οποιοδήποτε θέμα του παρελθόντος έχει παραμείνει άλυτο καθώς η συζήτηση και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις κάθε τι, θα σας βοηθήσει αρκετά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου θυμίσει κάτι από το παρελθόν και εσύ θα πρέπει να κρίνεις αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι επαφές με συγγενείς και φίλους είναι αυτό που θέλεις περισσότερο από κάθε τι και φυσικά δεν θα αργήσεις να κάνεις τα απαραίτητα τηλέφωνα προκειμένου να έρθεις σε επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη που θα νιώσεις να εξωτερικεύσεις πράγματα που σε απασχολούν στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα ενισχύσει την ενέργεια σου με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να μείνεις άπραγος/η σήμερα. Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις ένα μαραθώνιο κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που επιθυμείς.

Σήμερα κάθε λόγος του/ης συντρόφου σου θα έχει το δικό σου αντίλογο με αποτέλεσμα το ταίρι σου να μην είναι εύκολο να τα βάλει μαζί σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου τις επικοινωνιακές ικανότητες που έχεις καθώς σίγουρα μπορούν να σε βοηθήσουν σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικονομική σου κατάσταση θα σου εγείρει ανασφάλειες και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο ώστε να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις το εισόδημά σου είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο! Αυτό είναι ευνοϊκό καθώς αφενός θα οξύνει το μυαλό σου με αποτέλεσμα να σκεφτείς αρκετές ιδέες σχετικά με την εύρεση λύσεων και αφετέρου θα σου χαρίσει την ενέργεια που απαιτείται ώστε να προσπαθήσεις να τις υλοποιήσεις! Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα σίγουρα με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις να το κάνεις προς όφελός σου για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς παρά μόνο να σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορείς.

Σήμερα μέσα από μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα μπορέσεις να βρεις την ισορροπία που χρειάζεστε μεταξύ σας προκειμένου να μην επεμβαίνει ο ένας στις δουλειές του άλλου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε φλερτάρει και άσχετα με την κατάληξη που θα έχει θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα το μόνο που επιθυμείς είναι να βγεις στον κόσμο και να κερδίσεις το θαυμασμό και την επιβεβαίωση από τους άλλους καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη για να νιώσεις καλά. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο όχι μόνο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου αλλά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς σήμερα θα είναι προς όφελός σου, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τους συνεργάτες και τον σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο καθώς η ενέργεια που θα έχεις και θα προσεγγίζεις τους άλλους θα κλέψει την παράσταση.

Σήμερα δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να κερδίσεις τα καλά λόγια του/της συντρόφου σου καθώς ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα ο αέρας που αποπνέεις θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις και από τις δύο πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα προτιμήσεις να μην κάνεις φασαρία με την παρουσία σου καθώς δεν θα νιώθεις άνετα αν τραβήξεις έστω και άθελά σου την προσοχή των άλλων. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό σε ένα ζώδιο που εσένα θα σου προκαλέσει μυστικοπάθεια και την ανάγκη να κρατήσεις απόλυτα προστατευμένα τα δικά σου ζητήματα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσει να παραμείνεις στο παρασκήνιο καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι γύρω σου θα ξεκινήσουν να σε ψάχνουν! Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή ενέργεια αυτής της όψης χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες και μη μένεις «πίσω».

Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σήμερα είναι πως όσο εσύ δεν επιθυμείς να κάνεις θόρυβο με την παρουσία σου τόσο θα υπάρχει κάποιος -στην προκειμένη περίπτωση ο/η σύντροφός σου- που θα θέλει ανθρώπους και φασαρία γύρω σας! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι διακριτικό όμως σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συλλογικές δραστηριότητες αλλά και οι δραστηριότητες με φίλους ευνοούνται σήμερα για αυτό αν ασχολείσαι ενεργά με κάποιο σύλλογο είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσεις τα σχέδια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει την ανάγκη σου να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις προκειμένου να πλησιάσεις τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία θα γίνουν οι μελλοντικοί σου σύμμαχοι. Σήμερα θα είναι εύκολο να κλέψεις τις εντυπώσεις απλά και μόνο προβάλλοντας την προσωπικότητά σου για αυτό μην αφήσεις το χάρισμα που θα έχεις ανεκμετάλλευτο.

Σήμερα θα παρακινήσεις το ταίρι σου να σε ακολουθήσει σε μία ομάδα στην οποία είσαι ενεργό μέλος και θα το εντάξεις σε αυτήν ανοίγοντας άλλο ένα δίαυλο επικοινωνίας θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η μαζί με τους ανθρώπους που θα χαρούν που θα σε συναντήσουν θα υπάρξει και κάποιος που θα χαρεί λίγο παραπάνω και θα το δείξει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου θα σε απασχολήσει σήμερα καθώς είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στο οποίο θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα κάνει την ανάγκη σου για ξεκαθαρίσματα ακόμα πιο έντονη με αποτέλεσμα το μυαλό σου να παραμείνει κολλημένο μόνο σε οτιδήποτε σχετίζεται με το επαγγελματικό σου μέλλον. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει ένα συνδυασμό εύνοιας και δράσης ο οποίος θα σε οδηγήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις που θα σε βγάλουν κερδισμένο στην επαγγελματική αρένα. Προσπάθησε μόνο να μην υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες σου καθώς αυτό θα είναι μία παγίδα της ημέρας.

Σήμερα μία κοινωνική υποχρέωση που θα έχεις μαζί με τον/τη σύντροφό σου θα σας φέρει στο προσκήνιο και θα σας βοηθήσει να κλέψετε την παράσταση! Αν είσαι ελεύθερος/η πέρα από τα επαγγελματικά ζητήματα μην ξεχάσεις να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά καθώς αυτά θα είναι η βάση για την καλή σου διάθεση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχεις στο μυαλό σου να κάνεις μία βόλτα, να κάνεις μία έρευνα αγοράς για κάτι που σε ενδιαφέρει, να ταξιδέψεις -αν αυτό είναι εφικτό- και να κάνεις οτιδήποτε θα σε βοηθήσει να αποκομίσεις νέες γνώσεις, νέες πληροφορίες και νέες εμπειρίες. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη σου να μη μείνεις στάσιμος/η κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα καθώς θα παρατηρήσεις πως κάθε δράση σου θα έχει και την ανάλογη αντίδραση και αυτό είναι θετικό καθώς θα βγεις κερδισμένος/η. Νέες επαφές και γνωριμίες θα είναι ένα στοιχείο της ημέρας το οποίο σίγουρα θα τονώσει κι άλλο την ενέργειά σου.

Αντί να ξεκινήσεις να διαφωνείς με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με το τι θα κάνετε σήμερα πρότεινε του/ης να πάτε μία μονοήμερη εκδρομή ή μία μακρινή βόλτα καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και άμα θελήσεις σίγουρα θα μπορέσεις να τραβήξεις και εσύ το δικό της!

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η αλήθεια είναι ότι θα έχεις την τάση να εστιάζεις περισσότερο στα αρνητικά ζητήματα παρά στα θετικά για αυτό και θα είναι δύσκολο να κρατήσεις την καλή σου διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μπορεί να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις κάτι να ανησυχήσεις όμως το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σώσει την κατάσταση. Μία συζήτηση με την οικογένειά σου θα σου κάνει πολύ καλό καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος/η σου απέναντι σε οτιδήποτε και αν σε ανησυχεί και έχεις την κατάλληλη συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να τη δεχτείς προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να βγεις από το φαύλο κύκλο των αρνητικών σκέψεων.

Σήμερα η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη και είναι μία καλή ευκαιρία για να αναθερμάνεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου κυρίως αν τις τελευταίες ημέρες την είχες στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα αισθηματική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει εάν εσύ το επιδιώξεις με το φλερτ σου!

 

Πηγή : e-zwdia.gr

 

Kate Middleton: Αυτά είναι τα 9 μυστικά ομορφιάς της!

Πάντα λαμπερή και περιποιημένη Είναι μία Δούκισσα που ξεχωρίζει και για το στιλ της αλλά και τις beauty επιλογές της, οι οποίες μάλιστα είναι ίδιες...

Meghan Markle: Αυτός είναι ο λόγος που απέλυσε την νταντά του μικρού Archie

Τι συνέβη; Όπως υποστηρίζει η νέα βασιλική βιογραφία «Finding Freedom», ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είχαν προσλάβει μία νταντά για να φροντίζει τον...

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Υιοθέτησε το top hair trend του καλοκαιριού (pics)

Το απόλυτο hairstyle του καλοκαιρού Είναι η hot τάση στα χτενίσματα μαλλιών που έχουν λατρέψει διάσημες σταρ του εξωτερικού, όπως Beyonce, Rihanna, Kim Kardashian και...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Σάββατο 15 Αυγούστου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 15 Αυγούστου 2020; Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τα...

Μάρα Κωνσταντίνου: Η απίθανη yoga στάση πάνω σε σανίδα στον Ακάμα (pic)

Η Μάρα Κωνσταντίνου είναι μια πραγματική γιόγκι Δεν έχει ταλέντο μόνο στην υποκριτική, αλλά και στην Sup Yoga. Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ποζάρει στην παραλία με την Μελίνα και τον μικρό Αντρέα

Όμορφες οικογενειακές στιγμές Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύπρο απολαμβάνει η Χριστιάνα Αριστοτέλους μαζί με τον Γιώργο Εφραίμ και τα 2 τους παιδιά, λίγο πριν...

Νέα εγκυμοσύνη στην showbiz. Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το τρίτο του παιδί (video)

Baby on board Νέα εγκυμοσύνη στην showbiz. Ο John Legend και η Chrissy Teigen θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς! Την αποκάλυψη έκανε αρχικά ο διάσημος τραγουδιστής...

Στην ΙΚΕΑ τον Αύγουστο θα βρεις #piopolla απ΄ όσα φαντάζεσαι!

Από ευφάνταστες παιδικές δημιουργίες, μέχρι νεανικές street- style συλλογές, οι επιλογές στην ΙΚΕΑ είναι αμέτρητες Μια επίσκεψη στο κατάστημα ΙΚΕΑ αυτόν τον Αύγουστο αρκεί, για να...

Άντρη Καραντώνη: Μας δείχνει τον υπέροχο κήπο του σπιτιού της στην Λάρνακα (pic)

Μας έδειξε τον καταπράσινο κήπο της Η Άντρη Καραντώνη διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της κυπριακής showbiz. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μετακόμισε στη νέα της...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Σάββατο 15 Αυγούστου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 15 Αυγούστου 2020; Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τα...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020; Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τα...

Τα ελληνικά νησιά με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών στις διακοπές!

Το καλοκαίρι έφτασε και σε βρήκε ζευγαρωμένο. Διακοπές για δύο και ήδη σκέφτεσαι σοκάκια, παραλίες και ηλιοβασιλέματα αγκαλιά με το άλλο σου μισό Τα ελληνικά...

4 λόγοι που οι γυναίκες πονούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

Ποια αίτια κρύβονται πίσω από την επώδυνη σεξουαλική επαφή και πώς αντιμετωπίζονται Σχεδόν το 20% των γυναικών βιώνουν πόνο στον κόλπο κατά την σεξουαλική επαφή,...

Στην ΙΚΕΑ τον Αύγουστο θα βρεις #piopolla απ΄ όσα φαντάζεσαι!

Από ευφάνταστες παιδικές δημιουργίες, μέχρι νεανικές street- style συλλογές, οι επιλογές στην ΙΚΕΑ είναι αμέτρητες Μια επίσκεψη στο κατάστημα ΙΚΕΑ αυτόν τον Αύγουστο αρκεί, για να...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Σάββατο 15 Αυγούστου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 15 Αυγούστου 2020; Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τα...

Τα ελληνικά νησιά με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών στις διακοπές!

Το καλοκαίρι έφτασε και σε βρήκε ζευγαρωμένο. Διακοπές για δύο και ήδη σκέφτεσαι σοκάκια, παραλίες και ηλιοβασιλέματα αγκαλιά με το άλλο σου μισό Τα ελληνικά...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Advertorials