MC MEDIA NETWORK

Saturday, September 19, 2020

Η Νίκη Κωνσταντίνου μας λέει τα πάντα για τη φροντίδα του προσώπου μετά το καλοκαίρι

Fall in love with taking care of yourself!

Η Skin Specialist και Make Up Artist Νίκη Κωνσταντίνου απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις που αφορούν την φροντίδα του προσώπου μετά το καλοκαίρι.

Ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες προσώπου μετά το τέλος των διακοπών;
Σίγουρα ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της αναδιοργάνωσης και του προγραμματισμού του χειμώνα που έρχεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Όσον αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση γυρνώντας από τις διακοπές μας βλέπουμε το πρόσωπό μας θαμπό, αφυδατωμένο και πολλές φορές με ενοχλητικά σπυράκια.

Υπάρχει μια πληθώρα θεραπειών ιατρικής αισθητικής και μη που θα ενυδατώσουν άμεσα το πρόσωπο δίνοντάς του την απαραίτητη φρεσκάδα και λάμψη. Για τους λάτρεις των μη επεμβατικών θεραπειών δίχως βελόνες και σύριγγες ως must θεραπεία μετά το καλοκαίρι θεωρείται η δερμοαπόξεση προσώπου με διαμάντι. Επιτυγχάνουμε μια ολοκληρωτική ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος σε βάθος ενώ παράλληλα διενεργείται βαθύς ιατρικός καθαρισμός προσώπου, στήθους ή ράχης.

 • Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας.
 • Λείανση και βελτίωση της όψης του δέρματος.
 • Λάμψη και μείωση των πανάδων.
 • Εξαφάνιση της λιπαρότητας και της γυαλάδας.
 • Μείωση των ουλών της ακμής.
 • Ανάπλαση και σύσφιξη με την δημιουργία νέου κολλαγόνου της επιδερμίδας.

Η μεσοθεραπεία είναι μια ιδανική θεραπεία που μπορεί να γίνει μετά το καλοκαίρι αλλά και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας και η αφυδάτωση του προσώπου ταλαιπωρούν το δέρμα. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά από μικρό-ενέσεις που έχουν στόχο να διεισδύσουν τις ουσίες που έχουμε επιλέξει στο τμήμα του χορίου. Οι ενέσεις περιέχουν δραστικές ουσίες όπως βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ, μέταλλα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια εναλλακτική μέθοδο με την οποία έχουμε πάλι δραστικές ουσίες στο κατώτερο χόριο αλλά με το μηχάνημα Dermapen που μοιάζει σαν μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες. Οι βελόνες αυτές προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα και διαπερνούν την επιδερμίδα και φτάνουν ως το χόριο. Οι βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα χωρίς να το καταστρέφουν.

Είναι μια απλή μέθοδος, σύντομη και εντελώς ανώδυνη, ιδιαίτερα αν προηγηθεί η εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Μία άλλη επαναστατική θεραπεία είναι με ραδιοσυχνότητες. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα μέχρι τον λιπώδη ιστό προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση, ελαστικότητα αφού δημιουργεί παχύτερο και πιο καλά δομημένο κολλαγόνο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Πότε είναι η περίοδος που μπορούμε να συνεχίσουμε τις θεραπείες για πανάδες μετά το καλοκαίρι;
Παρατηρούμε πολλές φορές το καλοκαίρι ότι το δέρμα εμφανίζει μικρές καφέ κηλίδες. Πρόκειται για τις γνωστές πανάδες. Οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες του δέρματος δημιουργούνται λόγω διαταραχής της διαδικασίας παραγωγής μελανίνης από τα μελανοκύτταρα της επιδερμίδας. Οι πανάδες μπορεί να ποικίλουν σε μέγεθος ή σε ένταση χρώματος ενώ οι πιο συνήθεις περιοχές εμφάνισής τους είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, τα χέρια και το ντεκολτέ, περιοχές δηλαδή που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο. Οι πανάδες μπορούν να εμφανιστούν για πολλούς λόγους στην επιδερμίδα, ο βασικότερος όλων όμως είναι η εκτεταμένη παραμονή μας στον ήλιο χωρίς αντιηλιακό.

Άλλα αίτια εμφάνισής τους είναι ορμονικοί παράγοντες, αποτρίχωση-αρώματα-καλλυντικά-κληρονομικότητα. Οι θεραπείες των πανάδων γίνονται κατά βάση το φθινόπωρο, αποφεύγοντάς τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι φωτοευαίσθητα και μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πάνω από όλα η πρόληψη είναι η πιο σημαντική γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε αντιηλιακό χειμώνα και καλοκαίρι. Αυτό θα μας βοηθήσει να μην δημιουργηθούν νέες αλλά και να μην γίνουν ακόμη πιο έντονες οι ήδη υπάρχουσες πανάδες.

Πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός προσώπου μετά το καλοκαίρι;
Η έκθεση στον έντονο ήλιο του καλοκαιριού, στον αέρα, στο θαλασσινό νερό αλλά και η άστατη διατροφή με το αυξημένο αλκοόλ και τα λιπαρά διαταράσσουν την υδάτωση, την καθαρότητα και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος. Το αφήνουν πιο θαμπό, τραχύ, αφυδατωμένο, με εντονότερες υπερμελαγχρώσεις και γεμάτους πόρους. Με τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου πετυχαίνουμε την καλυτέρευση της κατάστασης του δέρματος. Ο πιο βασικός παράγοντας που διαταράσσει την ισορροπία του επιδερμικού ιστού είναι η υπερέκκριση σμήγματος η οποία οφείλεται σε ορμονικές κυρίως διαταραχές, σε στρες, σε κακή διατροφή, στην μόλυνση του περιβάλλοντος και στις κλιματολογικές συνθήκες. Το περιττό σμήγμα, εγκλωβισμένο μέσα στους πόρους μας, αναπτύσσει βακτηρίδια και δημιουργεί μαύρα στίγματα, σπυράκια, κύστες και ακμή.

Ο βαθύς καθαρισμός απομακρύνει από την επιδερμίδα τα νεκρά κύτταρα, την κερατίνη και κυρίως το περιττό σμήγμα προετοιμάζοντάς την να δεχτεί άλλες θεραπείες όπως ενυδάτωση, βιταμινοθεραπεία, peelings αλλά και όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Ο στόχος ενός βαθύ καθαρισμού είναι να εξισορροπήσει τις λειτουργίες της επιδερμίδας και να την συντηρεί σε μια υγιή κατάσταση. Με τον βαθύ καθαρισμό πετυχαίνουμε καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και μέγιστη διεισδυτικότητα των καλλυντικών.

Πώς μπορούμε να είμαστε λαμπερές και μετά τις διακοπές;
Το λαμπερό δέρμα και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας. Κι ενώ επιστρέφουμε με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτες μπαταρίες από τις καλοκαιρινές μας διακοπές το δέρμα μας «λέει» μια άλλη ιστορία. Μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό παρατηρούμε ότι το δέρμα μας έχει χάσει μέρος της λάμψης του. Ένας καλός καθαρισμός προσώπου στο ινστιτούτο σε συνδυασμό με βαθιά peels είναι το άλφα και το ωμέγα για να απαλλάξεις το δέρμα σου από τους ρύπους, τα μαύρα στίγματα, τα νεκρά κύτταρα και τις δυσχρωμίες. Επένδυσε σε σωστά προϊόντα περιποίησης στο σπίτι, πλούσια σε αντιοξειδωτικά υδατικά στοιχεία, βιταμίνες όπως είναι η βιταμίνη C η οποία ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη χαρίζοντας λάμψη στο δέρμα. Το νερό κάνει θαύματα και για το δέρμα. Η ιδανική πρόσληψη νερού είναι δύο έως τρία λίτρα την ημέρα, καθώς έτσι ενυδατώνουμε τα κύτταρα εκ των έσω και βοηθάμε την αποβολή των τοξινών. Η ανάπλαση και η επιδιόρθωση των φθορών κορυφώνεται κατά την διάρκεια της νύχτας. Έτσι λοιπόν είναι σημαντικό να κοιμόμαστε εκείνες τις ώρες, και πιο συγκεκριμένα από τις 12 ως τις 7 προκειμένου ο οργανισμός να ξεκουράζεται και να επικεντρώνεται μόνο σε μια διαδικασία.

Μία ακόμα αρκετά σημαντική συμβουλή που την ακούμε συνέχεια για λόγους υγείας, fitness, ψυχολογίας αλλά και ομορφιάς, έχει να κάνει και με τη γυμναστική. Η γυμναστική κάνει το δέρμα πιο λαμπερό λόγω της εφίδρωσης και της υπερδιέγερσης της λέμφου. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να τρέχουμε χιλιόμετρα καθημερινά, ακόμα και 30 λεπτά περπάτημα κάθε πρωί είναι ενεργητικά.

Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή ομορφιάς που μπορείς να δώσεις στις γυναίκες;
Το να στέκεσαι ψηλά, το να αισθάνεσαι σίγουρη και να πιστεύεις στον εαυτό σου είναι όλοι σημαντικοί λόγοι για να αισθάνεσαι καλύτερα. Αλλά, όπως μπορεί να σου πει και κάθε γυναίκα που έχει βρεθεί μπροστά από έναν καθρέφτη, τα μυστικά ομορφιάς μετράνε και αυτά πάρα πολύ. Αν και η εξωτερική μας εμφάνιση είναι απλά ένα κομμάτι του ποιοι είμαστε, εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό κομμάτι μας. Το να αισθάνεσαι ότι είσαι όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά είναι ένας μεγάλος αρωγός αυτοπεποίθησης και μπορείς να πετύχεις σχεδόν τα πάντα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την πρώτη μας συμβουλή. Ποτέ μην υποτιμάς την δύναμη της ενυδατικής κρέμας! Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι πραγματικά μια ενυδατική κρέμα και ένα ήπιο καθαριστικό τα οποία θα αφαιρεσούν χρόνια από το πρόσωπο σου. Εάν είναι στα είκοσι ή στα τριάντα σου, μια καλή ενυδατική κρέμα θα σου δώσει κάποια από την προστασία που χρειάζεσαι για να προστατεύσεις το δέρμα σου από πρόωρη γήρανση, την ξηρή επιδερμίδα και άλλα πολλά προβλήματα. αλλά αν χρειάζεσαι μια επαγγελματική και με καλύτερα αποτελέσματα λύση το καλύτερο θα ήταν μια μεσοθεραπεία με Dermapen η οποία είναι απλή, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες. Το αντιηλιακό είναι το καλύτερο προϊόν κατά της γήρανσης, ενώ οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν ότι το αντιηλιακό μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος και επίσης μπορεί να κρατήσει το δέρμα νεανικό και απαλό. Χωρίς την προστασία του αντιηλιακού μόνο λίγα λεπτά καθημερινής έκθεσης στον ήλιο κατά την διάρκεια των χρόνων μπορούν να προκαλέσουν αξιοσημείωτες αλλαγές στο πως αισθάνεται και δείχνει το δέρμα. Όχι μόνο θα δεις περισσότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές αλλά και πιο πολλές φακίδες και φλέβες χάρη στον ήλιο. Το αντιηλιακό μπορεί να προστατεύσει το δέρμα σου από αυτές τις βλαβερές ακτίνες έτσι ώστε ακόμα και αν περνάς το χρόνο σου σε εξωτερικούς χώρους, το πρόσωπο σου θα είναι λιγότερο πιθανό να δείξει την ηλικία σου. Απολαύστε το «beauty sleep», δηλαδή τις ενεργητικές ιδιότητες του ύπνου καθώς το δέρμα χρειάζεται περίπου οκτώ ώρες κάθε ημέρα για να ανανεωθεί και να αναπλαστεί με την ανάπτυξη νεών κυττάρων που αντικαθιστούν τα παλιά. Έτσι, γλιτώνεις παράλληλα του μαύρους κύκλους, το πρήξιμο κάτω από την περιοχή των ματιών και εξαφανίζει την θαμπάδα.

Ποια είναι κατά τη γνώμη σου η πιο πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης;
Ο κανόνας στην αντιγήρανση είναι πλέον ο συνδυασμός θεραπειών. Οι νέες τεχνικές στον κλάδο της αισθητικής ιατρικής μπορούν να προσφέρουν πιο νεανική, σφριγηλή εικόνα σε πρόσωπα που παρουσιάζουν μέτρια χαλάρωση του «οβάλ προσώπου». Μέσα από μια σειρά μη επεμβατικών μεθόδων μπορεί να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου ή PRP:
Η πρωτοποριακή μέθοδος PRP αξιοποιεί αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος του ατόμου στο οποίο εφαρμόζεται η θεραπεία με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο.

Υαλουρονικό οξύ:
Η θεραπεία Υαλουρονικού οξέος είναι και αυτή μια σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδος αντιγήρανσης κατά την οποία ενίεται κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου, σε χείλη και παρειές γεμίζοντας, ενυδατώνοντας ανώδυνα και φυσικά. Αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο εξάλειψης των ρυτίδων.

Fractional RF:
Η καινοτόμος μέθοδος Fractional RF μέσα από την χρήση εστιασμένων ηχητικών κυμάτων και ραδιοσυχνοτήτων, συσφίγγει και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Στο μεγάλο κεφάλαιο αντιγήρανσης δεν υπάρχουν διλημματικές καταστάσεις. Ο κανόνας είναι πλέον ο συνδυασμός θεραπειών καθώς η κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές τις ανάγκες.

Βρείτε την αισθητικό Νίκη Κωνσταντίνου στο Essence of Beauty, στην οδό Χρίστου Αριστοδήμου 80 στην Πάφο και στο τηλ. 99 573447.

Facebook: https://www.facebook.com/skinspecialist25/

Instagram: @essenceofbeauty7602

 

Fall in love with taking care of yourself!

Η Skin Specialist και Make Up Artist Νίκη Κωνσταντίνου απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις που αφορούν την φροντίδα του προσώπου μετά το καλοκαίρι.

Ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες προσώπου μετά το τέλος των διακοπών;
Σίγουρα ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της αναδιοργάνωσης και του προγραμματισμού του χειμώνα που έρχεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Όσον αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση γυρνώντας από τις διακοπές μας βλέπουμε το πρόσωπό μας θαμπό, αφυδατωμένο και πολλές φορές με ενοχλητικά σπυράκια.

Υπάρχει μια πληθώρα θεραπειών ιατρικής αισθητικής και μη που θα ενυδατώσουν άμεσα το πρόσωπο δίνοντάς του την απαραίτητη φρεσκάδα και λάμψη. Για τους λάτρεις των μη επεμβατικών θεραπειών δίχως βελόνες και σύριγγες ως must θεραπεία μετά το καλοκαίρι θεωρείται η δερμοαπόξεση προσώπου με διαμάντι. Επιτυγχάνουμε μια ολοκληρωτική ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος σε βάθος ενώ παράλληλα διενεργείται βαθύς ιατρικός καθαρισμός προσώπου, στήθους ή ράχης.

 • Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας.
 • Λείανση και βελτίωση της όψης του δέρματος.
 • Λάμψη και μείωση των πανάδων.
 • Εξαφάνιση της λιπαρότητας και της γυαλάδας.
 • Μείωση των ουλών της ακμής.
 • Ανάπλαση και σύσφιξη με την δημιουργία νέου κολλαγόνου της επιδερμίδας.

Η μεσοθεραπεία είναι μια ιδανική θεραπεία που μπορεί να γίνει μετά το καλοκαίρι αλλά και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας και η αφυδάτωση του προσώπου ταλαιπωρούν το δέρμα. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά από μικρό-ενέσεις που έχουν στόχο να διεισδύσουν τις ουσίες που έχουμε επιλέξει στο τμήμα του χορίου. Οι ενέσεις περιέχουν δραστικές ουσίες όπως βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ, μέταλλα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια εναλλακτική μέθοδο με την οποία έχουμε πάλι δραστικές ουσίες στο κατώτερο χόριο αλλά με το μηχάνημα Dermapen που μοιάζει σαν μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες. Οι βελόνες αυτές προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα και διαπερνούν την επιδερμίδα και φτάνουν ως το χόριο. Οι βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα χωρίς να το καταστρέφουν.

Είναι μια απλή μέθοδος, σύντομη και εντελώς ανώδυνη, ιδιαίτερα αν προηγηθεί η εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Μία άλλη επαναστατική θεραπεία είναι με ραδιοσυχνότητες. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα μέχρι τον λιπώδη ιστό προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση, ελαστικότητα αφού δημιουργεί παχύτερο και πιο καλά δομημένο κολλαγόνο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Πότε είναι η περίοδος που μπορούμε να συνεχίσουμε τις θεραπείες για πανάδες μετά το καλοκαίρι;
Παρατηρούμε πολλές φορές το καλοκαίρι ότι το δέρμα εμφανίζει μικρές καφέ κηλίδες. Πρόκειται για τις γνωστές πανάδες. Οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες του δέρματος δημιουργούνται λόγω διαταραχής της διαδικασίας παραγωγής μελανίνης από τα μελανοκύτταρα της επιδερμίδας. Οι πανάδες μπορεί να ποικίλουν σε μέγεθος ή σε ένταση χρώματος ενώ οι πιο συνήθεις περιοχές εμφάνισής τους είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, τα χέρια και το ντεκολτέ, περιοχές δηλαδή που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο. Οι πανάδες μπορούν να εμφανιστούν για πολλούς λόγους στην επιδερμίδα, ο βασικότερος όλων όμως είναι η εκτεταμένη παραμονή μας στον ήλιο χωρίς αντιηλιακό.

Άλλα αίτια εμφάνισής τους είναι ορμονικοί παράγοντες, αποτρίχωση-αρώματα-καλλυντικά-κληρονομικότητα. Οι θεραπείες των πανάδων γίνονται κατά βάση το φθινόπωρο, αποφεύγοντάς τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι φωτοευαίσθητα και μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πάνω από όλα η πρόληψη είναι η πιο σημαντική γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε αντιηλιακό χειμώνα και καλοκαίρι. Αυτό θα μας βοηθήσει να μην δημιουργηθούν νέες αλλά και να μην γίνουν ακόμη πιο έντονες οι ήδη υπάρχουσες πανάδες.

Πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός προσώπου μετά το καλοκαίρι;
Η έκθεση στον έντονο ήλιο του καλοκαιριού, στον αέρα, στο θαλασσινό νερό αλλά και η άστατη διατροφή με το αυξημένο αλκοόλ και τα λιπαρά διαταράσσουν την υδάτωση, την καθαρότητα και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος. Το αφήνουν πιο θαμπό, τραχύ, αφυδατωμένο, με εντονότερες υπερμελαγχρώσεις και γεμάτους πόρους. Με τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου πετυχαίνουμε την καλυτέρευση της κατάστασης του δέρματος. Ο πιο βασικός παράγοντας που διαταράσσει την ισορροπία του επιδερμικού ιστού είναι η υπερέκκριση σμήγματος η οποία οφείλεται σε ορμονικές κυρίως διαταραχές, σε στρες, σε κακή διατροφή, στην μόλυνση του περιβάλλοντος και στις κλιματολογικές συνθήκες. Το περιττό σμήγμα, εγκλωβισμένο μέσα στους πόρους μας, αναπτύσσει βακτηρίδια και δημιουργεί μαύρα στίγματα, σπυράκια, κύστες και ακμή.

Ο βαθύς καθαρισμός απομακρύνει από την επιδερμίδα τα νεκρά κύτταρα, την κερατίνη και κυρίως το περιττό σμήγμα προετοιμάζοντάς την να δεχτεί άλλες θεραπείες όπως ενυδάτωση, βιταμινοθεραπεία, peelings αλλά και όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Ο στόχος ενός βαθύ καθαρισμού είναι να εξισορροπήσει τις λειτουργίες της επιδερμίδας και να την συντηρεί σε μια υγιή κατάσταση. Με τον βαθύ καθαρισμό πετυχαίνουμε καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και μέγιστη διεισδυτικότητα των καλλυντικών.

Πώς μπορούμε να είμαστε λαμπερές και μετά τις διακοπές;
Το λαμπερό δέρμα και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας. Κι ενώ επιστρέφουμε με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτες μπαταρίες από τις καλοκαιρινές μας διακοπές το δέρμα μας «λέει» μια άλλη ιστορία. Μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό παρατηρούμε ότι το δέρμα μας έχει χάσει μέρος της λάμψης του. Ένας καλός καθαρισμός προσώπου στο ινστιτούτο σε συνδυασμό με βαθιά peels είναι το άλφα και το ωμέγα για να απαλλάξεις το δέρμα σου από τους ρύπους, τα μαύρα στίγματα, τα νεκρά κύτταρα και τις δυσχρωμίες. Επένδυσε σε σωστά προϊόντα περιποίησης στο σπίτι, πλούσια σε αντιοξειδωτικά υδατικά στοιχεία, βιταμίνες όπως είναι η βιταμίνη C η οποία ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη χαρίζοντας λάμψη στο δέρμα. Το νερό κάνει θαύματα και για το δέρμα. Η ιδανική πρόσληψη νερού είναι δύο έως τρία λίτρα την ημέρα, καθώς έτσι ενυδατώνουμε τα κύτταρα εκ των έσω και βοηθάμε την αποβολή των τοξινών. Η ανάπλαση και η επιδιόρθωση των φθορών κορυφώνεται κατά την διάρκεια της νύχτας. Έτσι λοιπόν είναι σημαντικό να κοιμόμαστε εκείνες τις ώρες, και πιο συγκεκριμένα από τις 12 ως τις 7 προκειμένου ο οργανισμός να ξεκουράζεται και να επικεντρώνεται μόνο σε μια διαδικασία.

Μία ακόμα αρκετά σημαντική συμβουλή που την ακούμε συνέχεια για λόγους υγείας, fitness, ψυχολογίας αλλά και ομορφιάς, έχει να κάνει και με τη γυμναστική. Η γυμναστική κάνει το δέρμα πιο λαμπερό λόγω της εφίδρωσης και της υπερδιέγερσης της λέμφου. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να τρέχουμε χιλιόμετρα καθημερινά, ακόμα και 30 λεπτά περπάτημα κάθε πρωί είναι ενεργητικά.

Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή ομορφιάς που μπορείς να δώσεις στις γυναίκες;
Το να στέκεσαι ψηλά, το να αισθάνεσαι σίγουρη και να πιστεύεις στον εαυτό σου είναι όλοι σημαντικοί λόγοι για να αισθάνεσαι καλύτερα. Αλλά, όπως μπορεί να σου πει και κάθε γυναίκα που έχει βρεθεί μπροστά από έναν καθρέφτη, τα μυστικά ομορφιάς μετράνε και αυτά πάρα πολύ. Αν και η εξωτερική μας εμφάνιση είναι απλά ένα κομμάτι του ποιοι είμαστε, εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό κομμάτι μας. Το να αισθάνεσαι ότι είσαι όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά είναι ένας μεγάλος αρωγός αυτοπεποίθησης και μπορείς να πετύχεις σχεδόν τα πάντα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την πρώτη μας συμβουλή. Ποτέ μην υποτιμάς την δύναμη της ενυδατικής κρέμας! Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι πραγματικά μια ενυδατική κρέμα και ένα ήπιο καθαριστικό τα οποία θα αφαιρεσούν χρόνια από το πρόσωπο σου. Εάν είναι στα είκοσι ή στα τριάντα σου, μια καλή ενυδατική κρέμα θα σου δώσει κάποια από την προστασία που χρειάζεσαι για να προστατεύσεις το δέρμα σου από πρόωρη γήρανση, την ξηρή επιδερμίδα και άλλα πολλά προβλήματα. αλλά αν χρειάζεσαι μια επαγγελματική και με καλύτερα αποτελέσματα λύση το καλύτερο θα ήταν μια μεσοθεραπεία με Dermapen η οποία είναι απλή, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες. Το αντιηλιακό είναι το καλύτερο προϊόν κατά της γήρανσης, ενώ οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν ότι το αντιηλιακό μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος και επίσης μπορεί να κρατήσει το δέρμα νεανικό και απαλό. Χωρίς την προστασία του αντιηλιακού μόνο λίγα λεπτά καθημερινής έκθεσης στον ήλιο κατά την διάρκεια των χρόνων μπορούν να προκαλέσουν αξιοσημείωτες αλλαγές στο πως αισθάνεται και δείχνει το δέρμα. Όχι μόνο θα δεις περισσότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές αλλά και πιο πολλές φακίδες και φλέβες χάρη στον ήλιο. Το αντιηλιακό μπορεί να προστατεύσει το δέρμα σου από αυτές τις βλαβερές ακτίνες έτσι ώστε ακόμα και αν περνάς το χρόνο σου σε εξωτερικούς χώρους, το πρόσωπο σου θα είναι λιγότερο πιθανό να δείξει την ηλικία σου. Απολαύστε το «beauty sleep», δηλαδή τις ενεργητικές ιδιότητες του ύπνου καθώς το δέρμα χρειάζεται περίπου οκτώ ώρες κάθε ημέρα για να ανανεωθεί και να αναπλαστεί με την ανάπτυξη νεών κυττάρων που αντικαθιστούν τα παλιά. Έτσι, γλιτώνεις παράλληλα του μαύρους κύκλους, το πρήξιμο κάτω από την περιοχή των ματιών και εξαφανίζει την θαμπάδα.

Ποια είναι κατά τη γνώμη σου η πιο πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης;
Ο κανόνας στην αντιγήρανση είναι πλέον ο συνδυασμός θεραπειών. Οι νέες τεχνικές στον κλάδο της αισθητικής ιατρικής μπορούν να προσφέρουν πιο νεανική, σφριγηλή εικόνα σε πρόσωπα που παρουσιάζουν μέτρια χαλάρωση του «οβάλ προσώπου». Μέσα από μια σειρά μη επεμβατικών μεθόδων μπορεί να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου ή PRP:
Η πρωτοποριακή μέθοδος PRP αξιοποιεί αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος του ατόμου στο οποίο εφαρμόζεται η θεραπεία με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο.

Υαλουρονικό οξύ:
Η θεραπεία Υαλουρονικού οξέος είναι και αυτή μια σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδος αντιγήρανσης κατά την οποία ενίεται κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου, σε χείλη και παρειές γεμίζοντας, ενυδατώνοντας ανώδυνα και φυσικά. Αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο εξάλειψης των ρυτίδων.

Fractional RF:
Η καινοτόμος μέθοδος Fractional RF μέσα από την χρήση εστιασμένων ηχητικών κυμάτων και ραδιοσυχνοτήτων, συσφίγγει και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Στο μεγάλο κεφάλαιο αντιγήρανσης δεν υπάρχουν διλημματικές καταστάσεις. Ο κανόνας είναι πλέον ο συνδυασμός θεραπειών καθώς η κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές τις ανάγκες.

Βρείτε την αισθητικό Νίκη Κωνσταντίνου στο Essence of Beauty, στην οδό Χρίστου Αριστοδήμου 80 στην Πάφο και στο τηλ. 99 573447.

Facebook: https://www.facebook.com/skinspecialist25/

Instagram: @essenceofbeauty7602

 

Fall in love with taking care of yourself!

Η Skin Specialist και Make Up Artist Νίκη Κωνσταντίνου απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις που αφορούν την φροντίδα του προσώπου μετά το καλοκαίρι.

Ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες προσώπου μετά το τέλος των διακοπών;
Σίγουρα ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της αναδιοργάνωσης και του προγραμματισμού του χειμώνα που έρχεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Όσον αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση γυρνώντας από τις διακοπές μας βλέπουμε το πρόσωπό μας θαμπό, αφυδατωμένο και πολλές φορές με ενοχλητικά σπυράκια.

Υπάρχει μια πληθώρα θεραπειών ιατρικής αισθητικής και μη που θα ενυδατώσουν άμεσα το πρόσωπο δίνοντάς του την απαραίτητη φρεσκάδα και λάμψη. Για τους λάτρεις των μη επεμβατικών θεραπειών δίχως βελόνες και σύριγγες ως must θεραπεία μετά το καλοκαίρι θεωρείται η δερμοαπόξεση προσώπου με διαμάντι. Επιτυγχάνουμε μια ολοκληρωτική ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος σε βάθος ενώ παράλληλα διενεργείται βαθύς ιατρικός καθαρισμός προσώπου, στήθους ή ράχης.

 • Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας.
 • Λείανση και βελτίωση της όψης του δέρματος.
 • Λάμψη και μείωση των πανάδων.
 • Εξαφάνιση της λιπαρότητας και της γυαλάδας.
 • Μείωση των ουλών της ακμής.
 • Ανάπλαση και σύσφιξη με την δημιουργία νέου κολλαγόνου της επιδερμίδας.

Η μεσοθεραπεία είναι μια ιδανική θεραπεία που μπορεί να γίνει μετά το καλοκαίρι αλλά και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας και η αφυδάτωση του προσώπου ταλαιπωρούν το δέρμα. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά από μικρό-ενέσεις που έχουν στόχο να διεισδύσουν τις ουσίες που έχουμε επιλέξει στο τμήμα του χορίου. Οι ενέσεις περιέχουν δραστικές ουσίες όπως βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ, μέταλλα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια εναλλακτική μέθοδο με την οποία έχουμε πάλι δραστικές ουσίες στο κατώτερο χόριο αλλά με το μηχάνημα Dermapen που μοιάζει σαν μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες. Οι βελόνες αυτές προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα και διαπερνούν την επιδερμίδα και φτάνουν ως το χόριο. Οι βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα χωρίς να το καταστρέφουν.

Είναι μια απλή μέθοδος, σύντομη και εντελώς ανώδυνη, ιδιαίτερα αν προηγηθεί η εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Μία άλλη επαναστατική θεραπεία είναι με ραδιοσυχνότητες. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα μέχρι τον λιπώδη ιστό προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση, ελαστικότητα αφού δημιουργεί παχύτερο και πιο καλά δομημένο κολλαγόνο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Πότε είναι η περίοδος που μπορούμε να συνεχίσουμε τις θεραπείες για πανάδες μετά το καλοκαίρι;
Παρατηρούμε πολλές φορές το καλοκαίρι ότι το δέρμα εμφανίζει μικρές καφέ κηλίδες. Πρόκειται για τις γνωστές πανάδες. Οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες του δέρματος δημιουργούνται λόγω διαταραχής της διαδικασίας παραγωγής μελανίνης από τα μελανοκύτταρα της επιδερμίδας. Οι πανάδες μπορεί να ποικίλουν σε μέγεθος ή σε ένταση χρώματος ενώ οι πιο συνήθεις περιοχές εμφάνισής τους είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, τα χέρια και το ντεκολτέ, περιοχές δηλαδή που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο. Οι πανάδες μπορούν να εμφανιστούν για πολλούς λόγους στην επιδερμίδα, ο βασικότερος όλων όμως είναι η εκτεταμένη παραμονή μας στον ήλιο χωρίς αντιηλιακό.

Άλλα αίτια εμφάνισής τους είναι ορμονικοί παράγοντες, αποτρίχωση-αρώματα-καλλυντικά-κληρονομικότητα. Οι θεραπείες των πανάδων γίνονται κατά βάση το φθινόπωρο, αποφεύγοντάς τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι φωτοευαίσθητα και μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πάνω από όλα η πρόληψη είναι η πιο σημαντική γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε αντιηλιακό χειμώνα και καλοκαίρι. Αυτό θα μας βοηθήσει να μην δημιουργηθούν νέες αλλά και να μην γίνουν ακόμη πιο έντονες οι ήδη υπάρχουσες πανάδες.

Πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός προσώπου μετά το καλοκαίρι;
Η έκθεση στον έντονο ήλιο του καλοκαιριού, στον αέρα, στο θαλασσινό νερό αλλά και η άστατη διατροφή με το αυξημένο αλκοόλ και τα λιπαρά διαταράσσουν την υδάτωση, την καθαρότητα και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος. Το αφήνουν πιο θαμπό, τραχύ, αφυδατωμένο, με εντονότερες υπερμελαγχρώσεις και γεμάτους πόρους. Με τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου πετυχαίνουμε την καλυτέρευση της κατάστασης του δέρματος. Ο πιο βασικός παράγοντας που διαταράσσει την ισορροπία του επιδερμικού ιστού είναι η υπερέκκριση σμήγματος η οποία οφείλεται σε ορμονικές κυρίως διαταραχές, σε στρες, σε κακή διατροφή, στην μόλυνση του περιβάλλοντος και στις κλιματολογικές συνθήκες. Το περιττό σμήγμα, εγκλωβισμένο μέσα στους πόρους μας, αναπτύσσει βακτηρίδια και δημιουργεί μαύρα στίγματα, σπυράκια, κύστες και ακμή.

Ο βαθύς καθαρισμός απομακρύνει από την επιδερμίδα τα νεκρά κύτταρα, την κερατίνη και κυρίως το περιττό σμήγμα προετοιμάζοντάς την να δεχτεί άλλες θεραπείες όπως ενυδάτωση, βιταμινοθεραπεία, peelings αλλά και όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Ο στόχος ενός βαθύ καθαρισμού είναι να εξισορροπήσει τις λειτουργίες της επιδερμίδας και να την συντηρεί σε μια υγιή κατάσταση. Με τον βαθύ καθαρισμό πετυχαίνουμε καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και μέγιστη διεισδυτικότητα των καλλυντικών.

Πώς μπορούμε να είμαστε λαμπερές και μετά τις διακοπές;
Το λαμπερό δέρμα και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας. Κι ενώ επιστρέφουμε με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτες μπαταρίες από τις καλοκαιρινές μας διακοπές το δέρμα μας «λέει» μια άλλη ιστορία. Μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό παρατηρούμε ότι το δέρμα μας έχει χάσει μέρος της λάμψης του. Ένας καλός καθαρισμός προσώπου στο ινστιτούτο σε συνδυασμό με βαθιά peels είναι το άλφα και το ωμέγα για να απαλλάξεις το δέρμα σου από τους ρύπους, τα μαύρα στίγματα, τα νεκρά κύτταρα και τις δυσχρωμίες. Επένδυσε σε σωστά προϊόντα περιποίησης στο σπίτι, πλούσια σε αντιοξειδωτικά υδατικά στοιχεία, βιταμίνες όπως είναι η βιταμίνη C η οποία ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη χαρίζοντας λάμψη στο δέρμα. Το νερό κάνει θαύματα και για το δέρμα. Η ιδανική πρόσληψη νερού είναι δύο έως τρία λίτρα την ημέρα, καθώς έτσι ενυδατώνουμε τα κύτταρα εκ των έσω και βοηθάμε την αποβολή των τοξινών. Η ανάπλαση και η επιδιόρθωση των φθορών κορυφώνεται κατά την διάρκεια της νύχτας. Έτσι λοιπόν είναι σημαντικό να κοιμόμαστε εκείνες τις ώρες, και πιο συγκεκριμένα από τις 12 ως τις 7 προκειμένου ο οργανισμός να ξεκουράζεται και να επικεντρώνεται μόνο σε μια διαδικασία.

Μία ακόμα αρκετά σημαντική συμβουλή που την ακούμε συνέχεια για λόγους υγείας, fitness, ψυχολογίας αλλά και ομορφιάς, έχει να κάνει και με τη γυμναστική. Η γυμναστική κάνει το δέρμα πιο λαμπερό λόγω της εφίδρωσης και της υπερδιέγερσης της λέμφου. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να τρέχουμε χιλιόμετρα καθημερινά, ακόμα και 30 λεπτά περπάτημα κάθε πρωί είναι ενεργητικά.

Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή ομορφιάς που μπορείς να δώσεις στις γυναίκες;
Το να στέκεσαι ψηλά, το να αισθάνεσαι σίγουρη και να πιστεύεις στον εαυτό σου είναι όλοι σημαντικοί λόγοι για να αισθάνεσαι καλύτερα. Αλλά, όπως μπορεί να σου πει και κάθε γυναίκα που έχει βρεθεί μπροστά από έναν καθρέφτη, τα μυστικά ομορφιάς μετράνε και αυτά πάρα πολύ. Αν και η εξωτερική μας εμφάνιση είναι απλά ένα κομμάτι του ποιοι είμαστε, εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό κομμάτι μας. Το να αισθάνεσαι ότι είσαι όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά είναι ένας μεγάλος αρωγός αυτοπεποίθησης και μπορείς να πετύχεις σχεδόν τα πάντα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την πρώτη μας συμβουλή. Ποτέ μην υποτιμάς την δύναμη της ενυδατικής κρέμας! Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι πραγματικά μια ενυδατική κρέμα και ένα ήπιο καθαριστικό τα οποία θα αφαιρεσούν χρόνια από το πρόσωπο σου. Εάν είναι στα είκοσι ή στα τριάντα σου, μια καλή ενυδατική κρέμα θα σου δώσει κάποια από την προστασία που χρειάζεσαι για να προστατεύσεις το δέρμα σου από πρόωρη γήρανση, την ξηρή επιδερμίδα και άλλα πολλά προβλήματα. αλλά αν χρειάζεσαι μια επαγγελματική και με καλύτερα αποτελέσματα λύση το καλύτερο θα ήταν μια μεσοθεραπεία με Dermapen η οποία είναι απλή, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες. Το αντιηλιακό είναι το καλύτερο προϊόν κατά της γήρανσης, ενώ οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν ότι το αντιηλιακό μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος και επίσης μπορεί να κρατήσει το δέρμα νεανικό και απαλό. Χωρίς την προστασία του αντιηλιακού μόνο λίγα λεπτά καθημερινής έκθεσης στον ήλιο κατά την διάρκεια των χρόνων μπορούν να προκαλέσουν αξιοσημείωτες αλλαγές στο πως αισθάνεται και δείχνει το δέρμα. Όχι μόνο θα δεις περισσότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές αλλά και πιο πολλές φακίδες και φλέβες χάρη στον ήλιο. Το αντιηλιακό μπορεί να προστατεύσει το δέρμα σου από αυτές τις βλαβερές ακτίνες έτσι ώστε ακόμα και αν περνάς το χρόνο σου σε εξωτερικούς χώρους, το πρόσωπο σου θα είναι λιγότερο πιθανό να δείξει την ηλικία σου. Απολαύστε το «beauty sleep», δηλαδή τις ενεργητικές ιδιότητες του ύπνου καθώς το δέρμα χρειάζεται περίπου οκτώ ώρες κάθε ημέρα για να ανανεωθεί και να αναπλαστεί με την ανάπτυξη νεών κυττάρων που αντικαθιστούν τα παλιά. Έτσι, γλιτώνεις παράλληλα του μαύρους κύκλους, το πρήξιμο κάτω από την περιοχή των ματιών και εξαφανίζει την θαμπάδα.

Ποια είναι κατά τη γνώμη σου η πιο πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης;
Ο κανόνας στην αντιγήρανση είναι πλέον ο συνδυασμός θεραπειών. Οι νέες τεχνικές στον κλάδο της αισθητικής ιατρικής μπορούν να προσφέρουν πιο νεανική, σφριγηλή εικόνα σε πρόσωπα που παρουσιάζουν μέτρια χαλάρωση του «οβάλ προσώπου». Μέσα από μια σειρά μη επεμβατικών μεθόδων μπορεί να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου ή PRP:
Η πρωτοποριακή μέθοδος PRP αξιοποιεί αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος του ατόμου στο οποίο εφαρμόζεται η θεραπεία με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο.

Υαλουρονικό οξύ:
Η θεραπεία Υαλουρονικού οξέος είναι και αυτή μια σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδος αντιγήρανσης κατά την οποία ενίεται κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου, σε χείλη και παρειές γεμίζοντας, ενυδατώνοντας ανώδυνα και φυσικά. Αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο εξάλειψης των ρυτίδων.

Fractional RF:
Η καινοτόμος μέθοδος Fractional RF μέσα από την χρήση εστιασμένων ηχητικών κυμάτων και ραδιοσυχνοτήτων, συσφίγγει και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Στο μεγάλο κεφάλαιο αντιγήρανσης δεν υπάρχουν διλημματικές καταστάσεις. Ο κανόνας είναι πλέον ο συνδυασμός θεραπειών καθώς η κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές τις ανάγκες.

Βρείτε την αισθητικό Νίκη Κωνσταντίνου στο Essence of Beauty, στην οδό Χρίστου Αριστοδήμου 80 στην Πάφο και στο τηλ. 99 573447.

Facebook: https://www.facebook.com/skinspecialist25/

Instagram: @essenceofbeauty7602

 

Άντρεα Κυριάκου: Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιεί για τα υπέροχα μακριά μαλλιά της!

Η Άντρεα Κυριάκου μας «αποκαλύπτει» τα αγαπημένα της προϊόντα μαλλιών Πάντα ονειρευόσουν μακριά και λαμπερά μαλλιά, τα οποία ξεπερνούν σε μήκος το ύψος των ώμων; Όποιος...

Ελένη Φουρέιρα: Ξανά με την Κύπρο στην Eurovision;

Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021 η Ελένη Φουρέιρα; Μία απρόσμενη αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής στη «Φωλιά των Κου Κου». Σύμφωνα με το...

Σία Βοσκού: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της!

Πώς «μεταμορφώθηκε» η Σία Βοσκού Στο δεύτερο επεισόδιο του The Bachelor «έπεσαν» τα πρώτα καυτά φιλιά! Στην έναρξη του επεισοδίου της Πέμπτης είδαμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι όμορφες ευχές στην Αριάδνη

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έστειλε τις πιο όμορφες ευχές στο κοριτσάκι της Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Η γνωστή...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Τα 3 ζώδια που θα...

Βικτώρια Στέλλα: Ζευγάρι με διάσημο Ιταλό τραγουδιστή

Ερωτευμένη με διάσημο Ιταλό τραγουδιστή η Βικτώρια Στέλλα Δωρίτου Στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/9) που είδαμε στο GNTM 3, τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει η...

Rihanna: Πουλά το πανάκριβό της σπίτι στο Λονδίνο

Το πουλάει το σπίτι η Rihanna... Η RiRi αποφάσισε να αφήσει το πολυτελές σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο και να πουλήσει το ακίνητό της για...

Οι καλύτεροι σύμμαχοι για έναν ξεκούραστο ύπνο

Ο καλός και ποιοτικός ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Η ΙΚΕΑ πιστεύει στη δύναμη του ύπνου, γι’ αυτό...

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2021 είναι εδώ!

H IKEA γιορτάζει τα εβδομηκοστά γενέθλια του ιστορικού της καταλόγου και παρουσιάζει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για μια καλύτερη και πιο ισορροπημένη ζωή στο σπίτι Ο...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Τα 3 ζώδια που θα...

Νέα Σελήνη στον Παρθένο: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο έρχεται σήμερα και θα επηρεάσει όλους όσοι ανήκουν στα παρακάτω ζώδια ή έχουν πλανήτες σε αυτές τις θέσεις Το σημαντικό...

Μελέτη: Η κίνηση-ματ για να φτάσει σε οργασμό μια γυναίκα

Τι λέει η μελέτη; Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών επιθυμεί περισσότερη κλειτοριδική διέγερση κατά τη διάρκεια της συνουσίας, προκειμένου να φτάσει σε οργασμό. Σύμφωνα με μια...

Έρευνα: Ο σοκαριστικός λόγος που μπορεί να κάνει τον σύντροφό σου να σε απατήσει!

Ταιριάζεις απίστευτα στο σεξ με το σύντροφό σου; Δεν παίζει κανένα ρόλο! Η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής μάλλον δεν παίζει ρόλο στο αν θα σε...

Οι καλύτεροι σύμμαχοι για έναν ξεκούραστο ύπνο

Ο καλός και ποιοτικός ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Η ΙΚΕΑ πιστεύει στη δύναμη του ύπνου, γι’ αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Τα 3 ζώδια που θα...

Μελέτη: Η κίνηση-ματ για να φτάσει σε οργασμό μια γυναίκα

Τι λέει η μελέτη; Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών επιθυμεί περισσότερη κλειτοριδική διέγερση κατά τη διάρκεια της συνουσίας, προκειμένου να φτάσει σε οργασμό. Σύμφωνα με μια...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Jennifer Aniston: «Φλέρταρε» τον Brad Pitt on air!

Το... φλερτ της Jennifer Aniston στον Brad Pitt Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt επανενώνηκαν στην οθόνη μετά από δεκαετίες στη διαδικτυακή ανάγνωση της...

Κώστας Σόμμερ-Βαλεντίνη: Δυσάρεστα νέα για το ζευγάρι

«Δεν έπρεπε να βγει προς τα έξω η εγκυμοσύνη της Βαλεντίνης» είχε δηλώσει ο Κώστας Σόμμερ Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε γνωστό ότι ο...

Advertorials