MC MEDIA NETWORK

Tuesday, June 2, 2020

Halloween marble κεκάκια σοκολάτα-κολοκύθα (vid)

Οι απόκριες ήρθαν νωρίτερα, αφού πλέον και στην χώρα μας γιορτάζουμε την Αμερικάνικη γιορτή του Halloween, χάρη των παιδιών που αγαπούν τις μεταμφιέσεις. Βέβαια, τουλάχιστον τα κορίτσια, δύσκολα πείθονται να ντυθούν κάτι τρομακτικό όπως προστάζει η συγκεκριμένη γιορτή και μένουν πιστές στις πριγκιπικές στολές τους. Πάρτι και γιορτές έχουν την τιμητική τους και τα φαγητά οφείλουν να μεταμφιεστούν κι αυτά.

Χρησιμοποιώντας το κατεξοχήν λαχανικό της γιορτής αυτής, την γλυκιά κολοκύθα, φτιάχνουμε ατομικά κεκάκια. Για να δώσουμε την εντύπωση της κολοκύθας τα βάζουμε μέσα σε πορτοκάλια φτιάχνοντας με ζελεδάκια γλυκά κοτσάνια ενώ εξωτερικά τα ζωγραφίζουμε με τρομαχτικές φατσούλες.

Η σοκολάτα κάνει έναν απίστευτο συνδυασμό όταν μπερδεύεται με την γλυκιά κολοκύθα, τα αρώματα της κανέλας και των υπόλοιπων μπαχαρικών. Η κουζίνα ευωδιάζει μυρωδιές και το πάρτι ξεκινάει νωρίτερα από το σπίτι.

Μια αφορμή για να κάνουμε μαζί με τα παιδιά μας παιχνίδι την μαγειρική στην κουζίνα. Μπορούμε στο τέλος να τα αφήσουμε να ζωγραφίσουν μόνα τους τις φατσούλες πάνω στα πορτοκάλια εκτονώνοντας την δημιουργικότητα τους.

ΜΕΡΙΔΕΣ:
20 ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΚΑΚΙΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
40 ΛΕΠΤΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
40 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
1 ΩΡΑ & 20 ΛΕΠΤΑ

ΥΛΙΚΑ
115 γρ. (½ κούπα) βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
235 γρ. (1 κούπα) ζάχαρη
105 γρ. (½ κούπα) καστανή ζάχαρη
390 γρ. (1 ½ κούπα)πουρέ κολοκύθας, δες εδώ πώς να τον φτιάξεις
170 γρ. (2/3 κούπας)στραγγιστό γιαούρτι (κανονικό ή με μειωμένα λιπαρά)
4 αυγά
2 βανιλίνες
340 γρ. (2 2/3 κούπας) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ. γ. μαγειρική σόδα
80 ml γάλα
85 γρ. (2/3 κούπας)σκόνη κακάο
¼ κ. γ. κανέλα
1/8 κ. γ. γαρίφαλο σκόνη
1/8 κ. γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
20 μέτρια πορτοκάλια
15 ζελεδάκια
20 οδοντογλυφίδες
μαύρο χοντρό μαρκαδόρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη μαγειρική σόδα. Το αφήνω στην άκρη.
Στο μπολ του μίξερ χτυπάω το βούτυρο να αφρατέψει και έπειτα προσθέτω την απλή και την καστανή ζάχαρη. Συνεχίζω με τον πουρέ της κολοκύθας και τα αυγά ένα – ένα κάθε φορά. Βάζω τις βανιλίνες και χτυπάω καλά.
Ρίχνω το μίγμα των υγρών υλικών (του μίξερ), μέσα στα στερεά (άλευρα) και με μια μαρίζ τα ανακατεύω καλά το μίγμα.
Το χωρίζω σε δύο ίσα μέρη. Στο ένα προσθέτω το γάλα και τη σκόνη κακάο και στο άλλο τα μπαχαρικά, κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο. Αναμιγνύω τα υλικά να γίνει το κάθε ένα ομοιογενές μίγμα.
Με ένα μαχαίρι κόβω τα καπάκια από τα πορτοκάλια (τα κρατάω), βγάζω το κοτσάνι τους και εσωτερικά τα αδειάζω με ένα κουτάλι. Βάζω μια κ. σ. από κάθε μίγμα (γεμίζοντας τα ¾ του πορτοκαλιού), και με το μαχαίρι τα ανακατεύω λίγο να μπει το ένα μέσα στο άλλο.
Καλύπτω με αλουμινόχαρτο εξωτερικά τα πορτοκάλια αφήνοντας ανοιχτή μόνο την τρύπα τους και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στις αντιστάσεις. Βάζω ανά 2 τα ταψιά μέσα και αφήνω για 30 – 40 λεπτά (20 λεπτά αν χρησιμοποιήσω απλές χάρτινες θήκες αντί των πορτοκαλιών). Στα 30 λεπτά δοκιμάζω αν είναι έτοιμα με την βοήθεια μια οδοντογλυφίδας. Εσωτερικά πρέπει να κρατάνε λίγο την υγρασία τους.
Όταν ετοιμαστούν τα αφήνω 15 λεπτά να κρυώσουν, βγάζω τα αλουμινόχαρτα και με ένα μαχαίρι αφαιρώ την περίσσεια τον κέικ που έχει φουσκώσει από πάνω.
Με την βοήθεια ενός πλάστη ή απλά με τα δάχτυλα μου, απλώνω ένα ζαλεδάκι και το κόβω στρογγυλό. Με το μαχαίρι δημιουργώ αστράκια ενώ με ένα άλλο κομμάτι τυλίγω το πάνω μέρος της οδοντογλυφίδας. Τοποθετώ το «αστράκι» στο σημείο που ήταν το κοτσάνι του πορτοκαλιού, τρυπάω την οδοντογλυφίδα από πάνω και σκεπάζω με το καπάκι το άνοιγμα του πορτοκαλιού.
Τέλος με τον μαρκαδόρο ζωγραφίζω φατσούλες πάνω του.

ΤΙΡ:
Μπορώ αντί ατομικά κεκάκια να φτιάξω ολόκληρο κέικ σε φόρμα, ψήνοντας το για 50 – 60 λεπτά.

www.paxxi.gr/

Οι απόκριες ήρθαν νωρίτερα, αφού πλέον και στην χώρα μας γιορτάζουμε την Αμερικάνικη γιορτή του Halloween, χάρη των παιδιών που αγαπούν τις μεταμφιέσεις. Βέβαια, τουλάχιστον τα κορίτσια, δύσκολα πείθονται να ντυθούν κάτι τρομακτικό όπως προστάζει η συγκεκριμένη γιορτή και μένουν πιστές στις πριγκιπικές στολές τους. Πάρτι και γιορτές έχουν την τιμητική τους και τα φαγητά οφείλουν να μεταμφιεστούν κι αυτά.

Χρησιμοποιώντας το κατεξοχήν λαχανικό της γιορτής αυτής, την γλυκιά κολοκύθα, φτιάχνουμε ατομικά κεκάκια. Για να δώσουμε την εντύπωση της κολοκύθας τα βάζουμε μέσα σε πορτοκάλια φτιάχνοντας με ζελεδάκια γλυκά κοτσάνια ενώ εξωτερικά τα ζωγραφίζουμε με τρομαχτικές φατσούλες.

Η σοκολάτα κάνει έναν απίστευτο συνδυασμό όταν μπερδεύεται με την γλυκιά κολοκύθα, τα αρώματα της κανέλας και των υπόλοιπων μπαχαρικών. Η κουζίνα ευωδιάζει μυρωδιές και το πάρτι ξεκινάει νωρίτερα από το σπίτι.

Μια αφορμή για να κάνουμε μαζί με τα παιδιά μας παιχνίδι την μαγειρική στην κουζίνα. Μπορούμε στο τέλος να τα αφήσουμε να ζωγραφίσουν μόνα τους τις φατσούλες πάνω στα πορτοκάλια εκτονώνοντας την δημιουργικότητα τους.

ΜΕΡΙΔΕΣ:
20 ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΚΑΚΙΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
40 ΛΕΠΤΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
40 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
1 ΩΡΑ & 20 ΛΕΠΤΑ

ΥΛΙΚΑ
115 γρ. (½ κούπα) βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
235 γρ. (1 κούπα) ζάχαρη
105 γρ. (½ κούπα) καστανή ζάχαρη
390 γρ. (1 ½ κούπα)πουρέ κολοκύθας, δες εδώ πώς να τον φτιάξεις
170 γρ. (2/3 κούπας)στραγγιστό γιαούρτι (κανονικό ή με μειωμένα λιπαρά)
4 αυγά
2 βανιλίνες
340 γρ. (2 2/3 κούπας) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ. γ. μαγειρική σόδα
80 ml γάλα
85 γρ. (2/3 κούπας)σκόνη κακάο
¼ κ. γ. κανέλα
1/8 κ. γ. γαρίφαλο σκόνη
1/8 κ. γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
20 μέτρια πορτοκάλια
15 ζελεδάκια
20 οδοντογλυφίδες
μαύρο χοντρό μαρκαδόρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη μαγειρική σόδα. Το αφήνω στην άκρη.
Στο μπολ του μίξερ χτυπάω το βούτυρο να αφρατέψει και έπειτα προσθέτω την απλή και την καστανή ζάχαρη. Συνεχίζω με τον πουρέ της κολοκύθας και τα αυγά ένα – ένα κάθε φορά. Βάζω τις βανιλίνες και χτυπάω καλά.
Ρίχνω το μίγμα των υγρών υλικών (του μίξερ), μέσα στα στερεά (άλευρα) και με μια μαρίζ τα ανακατεύω καλά το μίγμα.
Το χωρίζω σε δύο ίσα μέρη. Στο ένα προσθέτω το γάλα και τη σκόνη κακάο και στο άλλο τα μπαχαρικά, κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο. Αναμιγνύω τα υλικά να γίνει το κάθε ένα ομοιογενές μίγμα.
Με ένα μαχαίρι κόβω τα καπάκια από τα πορτοκάλια (τα κρατάω), βγάζω το κοτσάνι τους και εσωτερικά τα αδειάζω με ένα κουτάλι. Βάζω μια κ. σ. από κάθε μίγμα (γεμίζοντας τα ¾ του πορτοκαλιού), και με το μαχαίρι τα ανακατεύω λίγο να μπει το ένα μέσα στο άλλο.
Καλύπτω με αλουμινόχαρτο εξωτερικά τα πορτοκάλια αφήνοντας ανοιχτή μόνο την τρύπα τους και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στις αντιστάσεις. Βάζω ανά 2 τα ταψιά μέσα και αφήνω για 30 – 40 λεπτά (20 λεπτά αν χρησιμοποιήσω απλές χάρτινες θήκες αντί των πορτοκαλιών). Στα 30 λεπτά δοκιμάζω αν είναι έτοιμα με την βοήθεια μια οδοντογλυφίδας. Εσωτερικά πρέπει να κρατάνε λίγο την υγρασία τους.
Όταν ετοιμαστούν τα αφήνω 15 λεπτά να κρυώσουν, βγάζω τα αλουμινόχαρτα και με ένα μαχαίρι αφαιρώ την περίσσεια τον κέικ που έχει φουσκώσει από πάνω.
Με την βοήθεια ενός πλάστη ή απλά με τα δάχτυλα μου, απλώνω ένα ζαλεδάκι και το κόβω στρογγυλό. Με το μαχαίρι δημιουργώ αστράκια ενώ με ένα άλλο κομμάτι τυλίγω το πάνω μέρος της οδοντογλυφίδας. Τοποθετώ το «αστράκι» στο σημείο που ήταν το κοτσάνι του πορτοκαλιού, τρυπάω την οδοντογλυφίδα από πάνω και σκεπάζω με το καπάκι το άνοιγμα του πορτοκαλιού.
Τέλος με τον μαρκαδόρο ζωγραφίζω φατσούλες πάνω του.

ΤΙΡ:
Μπορώ αντί ατομικά κεκάκια να φτιάξω ολόκληρο κέικ σε φόρμα, ψήνοντας το για 50 – 60 λεπτά.

www.paxxi.gr/

Οι απόκριες ήρθαν νωρίτερα, αφού πλέον και στην χώρα μας γιορτάζουμε την Αμερικάνικη γιορτή του Halloween, χάρη των παιδιών που αγαπούν τις μεταμφιέσεις. Βέβαια, τουλάχιστον τα κορίτσια, δύσκολα πείθονται να ντυθούν κάτι τρομακτικό όπως προστάζει η συγκεκριμένη γιορτή και μένουν πιστές στις πριγκιπικές στολές τους. Πάρτι και γιορτές έχουν την τιμητική τους και τα φαγητά οφείλουν να μεταμφιεστούν κι αυτά.

Χρησιμοποιώντας το κατεξοχήν λαχανικό της γιορτής αυτής, την γλυκιά κολοκύθα, φτιάχνουμε ατομικά κεκάκια. Για να δώσουμε την εντύπωση της κολοκύθας τα βάζουμε μέσα σε πορτοκάλια φτιάχνοντας με ζελεδάκια γλυκά κοτσάνια ενώ εξωτερικά τα ζωγραφίζουμε με τρομαχτικές φατσούλες.

Η σοκολάτα κάνει έναν απίστευτο συνδυασμό όταν μπερδεύεται με την γλυκιά κολοκύθα, τα αρώματα της κανέλας και των υπόλοιπων μπαχαρικών. Η κουζίνα ευωδιάζει μυρωδιές και το πάρτι ξεκινάει νωρίτερα από το σπίτι.

Μια αφορμή για να κάνουμε μαζί με τα παιδιά μας παιχνίδι την μαγειρική στην κουζίνα. Μπορούμε στο τέλος να τα αφήσουμε να ζωγραφίσουν μόνα τους τις φατσούλες πάνω στα πορτοκάλια εκτονώνοντας την δημιουργικότητα τους.

ΜΕΡΙΔΕΣ:
20 ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΚΑΚΙΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
40 ΛΕΠΤΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
40 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
1 ΩΡΑ & 20 ΛΕΠΤΑ

ΥΛΙΚΑ
115 γρ. (½ κούπα) βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
235 γρ. (1 κούπα) ζάχαρη
105 γρ. (½ κούπα) καστανή ζάχαρη
390 γρ. (1 ½ κούπα)πουρέ κολοκύθας, δες εδώ πώς να τον φτιάξεις
170 γρ. (2/3 κούπας)στραγγιστό γιαούρτι (κανονικό ή με μειωμένα λιπαρά)
4 αυγά
2 βανιλίνες
340 γρ. (2 2/3 κούπας) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ. γ. μαγειρική σόδα
80 ml γάλα
85 γρ. (2/3 κούπας)σκόνη κακάο
¼ κ. γ. κανέλα
1/8 κ. γ. γαρίφαλο σκόνη
1/8 κ. γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
20 μέτρια πορτοκάλια
15 ζελεδάκια
20 οδοντογλυφίδες
μαύρο χοντρό μαρκαδόρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη μαγειρική σόδα. Το αφήνω στην άκρη.
Στο μπολ του μίξερ χτυπάω το βούτυρο να αφρατέψει και έπειτα προσθέτω την απλή και την καστανή ζάχαρη. Συνεχίζω με τον πουρέ της κολοκύθας και τα αυγά ένα – ένα κάθε φορά. Βάζω τις βανιλίνες και χτυπάω καλά.
Ρίχνω το μίγμα των υγρών υλικών (του μίξερ), μέσα στα στερεά (άλευρα) και με μια μαρίζ τα ανακατεύω καλά το μίγμα.
Το χωρίζω σε δύο ίσα μέρη. Στο ένα προσθέτω το γάλα και τη σκόνη κακάο και στο άλλο τα μπαχαρικά, κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο. Αναμιγνύω τα υλικά να γίνει το κάθε ένα ομοιογενές μίγμα.
Με ένα μαχαίρι κόβω τα καπάκια από τα πορτοκάλια (τα κρατάω), βγάζω το κοτσάνι τους και εσωτερικά τα αδειάζω με ένα κουτάλι. Βάζω μια κ. σ. από κάθε μίγμα (γεμίζοντας τα ¾ του πορτοκαλιού), και με το μαχαίρι τα ανακατεύω λίγο να μπει το ένα μέσα στο άλλο.
Καλύπτω με αλουμινόχαρτο εξωτερικά τα πορτοκάλια αφήνοντας ανοιχτή μόνο την τρύπα τους και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στις αντιστάσεις. Βάζω ανά 2 τα ταψιά μέσα και αφήνω για 30 – 40 λεπτά (20 λεπτά αν χρησιμοποιήσω απλές χάρτινες θήκες αντί των πορτοκαλιών). Στα 30 λεπτά δοκιμάζω αν είναι έτοιμα με την βοήθεια μια οδοντογλυφίδας. Εσωτερικά πρέπει να κρατάνε λίγο την υγρασία τους.
Όταν ετοιμαστούν τα αφήνω 15 λεπτά να κρυώσουν, βγάζω τα αλουμινόχαρτα και με ένα μαχαίρι αφαιρώ την περίσσεια τον κέικ που έχει φουσκώσει από πάνω.
Με την βοήθεια ενός πλάστη ή απλά με τα δάχτυλα μου, απλώνω ένα ζαλεδάκι και το κόβω στρογγυλό. Με το μαχαίρι δημιουργώ αστράκια ενώ με ένα άλλο κομμάτι τυλίγω το πάνω μέρος της οδοντογλυφίδας. Τοποθετώ το «αστράκι» στο σημείο που ήταν το κοτσάνι του πορτοκαλιού, τρυπάω την οδοντογλυφίδα από πάνω και σκεπάζω με το καπάκι το άνοιγμα του πορτοκαλιού.
Τέλος με τον μαρκαδόρο ζωγραφίζω φατσούλες πάνω του.

ΤΙΡ:
Μπορώ αντί ατομικά κεκάκια να φτιάξω ολόκληρο κέικ σε φόρμα, ψήνοντας το για 50 – 60 λεπτά.

www.paxxi.gr/

Ιούνιος 2020: Οι προβλέψεις για την ερωτική ζωή των 12 ζωδίων!

Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου είτε είσαι single είτε σε σχέση! Ιούνιος 2020: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια! Kριός Εδώ τον...

Μαγιό 2020: 10 fashion girls της Κύπρου μας δείχνουν τις νέες τάσεις σε σχέδια και χρώματα!

Hello summer! Καλοσωρίζουμε τον Ιούνιο και μπαίνουμε με φόρα σε mood διακοπών! Το καλοκαίρι είναι εδώ και φυσικά τα μαγιό, ολόσωμα ή μπικίνι, έχουν πλέον πρωταγωνιστικό...

Μαρία Μπέη: Οι πρώτες φωτογραφίες εκτός σπιτιού MasterChef!

Εκτός σπιτιού MasterChef βρίσκεται η Μαρία Μπέη Η μελαχρινή καλλονή, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής, έχουν φύγει από το σπίτι του MasterChef...

Ιούνιος 2020: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια!

Πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για όλα τα ζώδια; Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. ΚΡΙΟΣ  (21/3-20/4) O Δίας και...

Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε δύο φωτογραφίες από το σπίτι της στα Μελίσσια!

Σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι της! Η Ελένη Μενεγάκη διανύει την καλύτερή της φάση, αφού μετά από σχεδόν 30 χρόνια συνεχούς παρουσιάς στην τηλεόραση, ετοιμάζεται...

Έρευνα: Με αυτό το πρόσωπο είναι πιο πιθανό να σε απατήσει ο σύντροφός σου!

Η απιστία είναι μία από τις βασικότερες αιτίες διάλυσης μιας σχέσης ή ενός γάμου και δικαιολογημένα. Εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και σεβασμός προς τον σύντροφο,...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τραγούδησε Μέριλιν Μονρόε και εντυπωσίασε τους κριτές! (video)

Εντυπωσίασε για πρώτη φορά τους κριτές Την καλύτερή της εμφάνιση έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο J2US το βράδυ του Σαββάτου (30/5). Η ξανθιά καλλονή τραγούδησε μαζί...

Το Radisson Blu Hotel, Larnaca ανοίγει και πάλι τις πόρτες του!

Η διεύθυνση του Radisson Blu Hotel, Larnaca είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ξενοδοχείο θα επαναρχίσει τη λειτουργία του την Παρασκευή 5...

Έξυπνες λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης από την ΙΚΕΑ!

H οργάνωση ενός σπιτιού μοιάζει με «βουνό» αφού είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ωστόσο, είναι κάτι που χρειάζεται να κάνουμε τακτικά κατά τη διάρκεια του...

Ιούνιος 2020: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια!

Πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για όλα τα ζώδια; Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. ΚΡΙΟΣ  (21/3-20/4) O Δίας και...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 31 Μαΐου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας από...

Ιούνιος 2020: Οι προβλέψεις για την ερωτική ζωή των 12 ζωδίων!

Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου είτε είσαι single είτε σε σχέση! Ιούνιος 2020: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια! Kριός Εδώ τον...

Έρευνα: Με αυτό το πρόσωπο είναι πιο πιθανό να σε απατήσει ο σύντροφός σου!

Η απιστία είναι μία από τις βασικότερες αιτίες διάλυσης μιας σχέσης ή ενός γάμου και δικαιολογημένα. Εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και σεβασμός προς τον σύντροφο,...

Το Radisson Blu Hotel, Larnaca ανοίγει και πάλι τις πόρτες του!

Η διεύθυνση του Radisson Blu Hotel, Larnaca είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ξενοδοχείο θα επαναρχίσει τη λειτουργία του την Παρασκευή 5...

Ιούνιος 2020: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια!

Πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για όλα τα ζώδια; Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. ΚΡΙΟΣ  (21/3-20/4) O Δίας και...

Ιούνιος 2020: Οι προβλέψεις για την ερωτική ζωή των 12 ζωδίων!

Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου είτε είσαι single είτε σε σχέση! Ιούνιος 2020: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια! Kριός Εδώ τον...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Βούρκωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή στον αέρα της Ελένης (video)

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς σύντομα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Η Ελένη...

Μάρλεν Γρυντάκη: Απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Σταύρο και ζητά συγνώμη από τη Μαρία (video)

Τρέχει κάτι τελικά μεταξύ τους; Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η παίκτρια του φετινού κύκλου του MasterChef 4, Μάρλεν Γρυντάκη για την εμπειρία της...

Advertorials