MC MEDIA NETWORK

Thursday, October 1, 2020

Φτιάξτε τα πιο νόστιμα αποξηραμένα φρούτα στο σπίτι!

Γράφει η εγγεγραμμένη Διαιτολόγος Διατροφολόγος Νικόλ Στυλιανού BSc MA

Τα αποξηραμένα φρούτα μας δίνουν την όμορφη αίσθηση ότι τρώμε κάτι γλυκό αλλά την ίδια ώρα μας παρέχουν φυτικές ίνες και πλούσια θρεπτικά συστατικά. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό σνακ γιατί περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών και την ίδια στιγμή που μας δίνουν αυτή την γλυκιά γεύση και δεν είναι επικίνδυνα ώστε να αυξήσουν τα επίπεδα χοληστερόλης και λιπαρών στο σώμα μας. Μια όμορφη επιλογή είναι να τα συνδυάσουμε στις πράσινες σαλάτες, αλλά και σε φαγητά με κρέας στο φούρνο και ρύζι.

Δεν είναι δύσκολο να τα φτιάξουμε στο σπίτι αλλά χρειάζεται υπομονή γιατί η διαδικασία παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι να αποξηραθούν τα φρούτα. Αξίζει όμως ο χρόνος αναμονής γιατί τα σπιτικά αποξηραμένα φρούτα γίνονται με πιο αγνό τρόπο.

Τα φρούτα που μπορούμε να αποξηράνουμε πιο εύκολα είναι αυτά που δεν έχουν μεγάλη περιεκτικότητα νερού όπως για παράδειγμα μήλα, μπανάνες, αχλάδια, δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα).

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Η αποξήρανση των φρούτων στο σπίτι γίνετε στο φούρνο τον οποίο έχουμε πάντα στην λειτουργία του αέρα, περίπου στους 80C.

-Είναι καλύτερα το ταψί να είναι λίγο μικρότερο από το μήκος του φούρνου για να κυκλοφορεί ο αέρας παντού.

– Για να είστε σίγουροι ότι τα φρούτα είναι έτοιμα πρέπει να είναι ευλύγιστα και όταν τα πιέζετε με το χέρι να μην αφήνουν υγρασία. Σε περίπτωση που έχουν λίγη υγρασία πρέπει να τα αφήσετε για ακόμα λίγο στο φούρνο γιατί αν αποθηκευτούν στο βάζο έτσι θα αλλοιωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

-Μόλις τελειώσει η αποξήρανση πρέπει να τα βγάλετε αμέσως από το ταψί.

-Το βάζο που θα υποθηκεύσετε τα αποξηραμένα φρούτα πρέπει να είναι σκουρόχρωμό και να μην είναι γεμάτο ασφυκτικά.

-Λόγω του ότι χρειάζονται πολλές ώρες για να τα φτιάξετε, η καλύτερη χρονική περίοδος είναι τον χειμώνα που ίσως βρίσκεστε στο σπίτι πιο πολλές ώρες.

 

Τρόποι αποξήρανσης

Αποξηραμένα μήλα

Υλικά :
600γρ μήλα
½ λεμόνι (χυμός του λεμονιού)

Εκτέλεση:

-Επιλέξτε φρέσκα μήλα αλλά όχι πολύ σκληρά. Τα καθαρίζετε και μετά πρέπει να βγάλετε τα κουκούτσια και να τα κόψετε σε ροδέλες, αλλά να είναι όλες κομμένες στο ίδιο μέγεθος.

-Για να μην μαυρίσουν βυθίστε τα μήλα άμεσος σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι.

-Μόλις τελειώσετε με το κόψιμο να τα στραγγίστε και να τα σκουπίστε.

– Σε ένα ταψί με λαδόχαρτο τοποθετήστε τις ροδέλες την μια δίπλα στην άλλη.

-Πρέπει να τα βάλετε σε ένα ταψί που έχετε στο φούρνο, τον οποίο έχετε προθερμάνει σε θερμοκρασία 80C και να τα αφήνετε περίπου 5 ώρες, φροντίζοντας τις τελευταίες 3 ώρες να τα έχετε γυρίσει από την άλλη μεριά.

-Για να είστε σίγουροι πως τα αποξηραμένα μήλα είναι έτοιμα, πρέπει να τα πιέσετε και δεν πρέπει να βγάλουν καθόλου χυμό και η επιφάνεια είναι στεγνή και σχετικά σκληρή.

-Τέλος βάζετε τες φέτες από αποξηραμένα αχλάδια σε ένα γυάλινο βάζο που κλείνει αεροστεγώς και μετά να τις φυλάξτε σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

Αποξηραμένα αχλάδια

Υλικά:
800γρ αχλάδι και ½ λεμόνι (τον χυμό του)

Εκτέλεση

-Επιλέξτε αχλάδια που δεν είναι χτυπημένα και δεν έχουν μαύρα στίγματα.

-Τα καθαρίζετε και τα κόβετε από την μέση και βγάζετε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε λεπτές φέτες.

-Τα αχλάδια μαυρίζουν εύκολα και πρέπει μόλις τα καθαρίζετε να τα βάζετε σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι.

-Μόλις τελειώσετε από το κόψιμο τα στραγγίζετε και τα σκουπίζετε.

– Βάλτε τα σε ένα ταψί με λαδόχαρτο και τοποθετήστε τις φέτες την μια πλάι στην άλλη και προσέξτε να μην κολλά η μια πάνω στην άλλη.

-Προθερμάνετε τον φούρνο στους 80 C στην λειτουργία αέρα και πρέπει να αφήσετε τις φέτες από αχλάδι περίπου 8 ώρες φροντίζοντας να τις γυρίζετε περίπου κάθε 2 ώρες.

-Όταν αποξηραθούν, τις βγάζετε από τον φούρνο και τις αφήνετε να κρυώσουν.

-Τέλος βάζετε τες φέτες από αποξηραμένα αχλάδια σε ένα γυάλινο βάζο που κλείνει αεροστεγώς και μετά να τις φυλάξτε σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

 

Αποξηραμένες μπανάνες

Υλικά:
1 κιλό μπανάνες

Εκτέλεση

-Πρέπει να διαλέξετε ώριμες μπανάνες χωρίς όμως να είναι μαύρες και να τις καθαρίσετε και να τις κόψετε σε ροδέλες.

– Στρώνετε σε ένα ταψί με λαδόχαρτο τις ροδέλες χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους.

– Τις αφήνετε 5 – 6 ώρες και τις αποσύρετε από τον φούρνο όταν έχουν αποξηραθεί εντελώς και όταν έχουν ζαρώσει.

– Μόλις κρυώσουν τις κλείνετε αεροστεγώς σε γυάλινα βάζα σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

 

Εγγεγραμμένη Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Νικόλ Στυλιανού, BSc MA (U.S.A).

Γράφει η εγγεγραμμένη Διαιτολόγος Διατροφολόγος Νικόλ Στυλιανού BSc MA

Τα αποξηραμένα φρούτα μας δίνουν την όμορφη αίσθηση ότι τρώμε κάτι γλυκό αλλά την ίδια ώρα μας παρέχουν φυτικές ίνες και πλούσια θρεπτικά συστατικά. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό σνακ γιατί περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών και την ίδια στιγμή που μας δίνουν αυτή την γλυκιά γεύση και δεν είναι επικίνδυνα ώστε να αυξήσουν τα επίπεδα χοληστερόλης και λιπαρών στο σώμα μας. Μια όμορφη επιλογή είναι να τα συνδυάσουμε στις πράσινες σαλάτες, αλλά και σε φαγητά με κρέας στο φούρνο και ρύζι.

Δεν είναι δύσκολο να τα φτιάξουμε στο σπίτι αλλά χρειάζεται υπομονή γιατί η διαδικασία παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι να αποξηραθούν τα φρούτα. Αξίζει όμως ο χρόνος αναμονής γιατί τα σπιτικά αποξηραμένα φρούτα γίνονται με πιο αγνό τρόπο.

Τα φρούτα που μπορούμε να αποξηράνουμε πιο εύκολα είναι αυτά που δεν έχουν μεγάλη περιεκτικότητα νερού όπως για παράδειγμα μήλα, μπανάνες, αχλάδια, δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα).

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Η αποξήρανση των φρούτων στο σπίτι γίνετε στο φούρνο τον οποίο έχουμε πάντα στην λειτουργία του αέρα, περίπου στους 80C.

-Είναι καλύτερα το ταψί να είναι λίγο μικρότερο από το μήκος του φούρνου για να κυκλοφορεί ο αέρας παντού.

– Για να είστε σίγουροι ότι τα φρούτα είναι έτοιμα πρέπει να είναι ευλύγιστα και όταν τα πιέζετε με το χέρι να μην αφήνουν υγρασία. Σε περίπτωση που έχουν λίγη υγρασία πρέπει να τα αφήσετε για ακόμα λίγο στο φούρνο γιατί αν αποθηκευτούν στο βάζο έτσι θα αλλοιωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

-Μόλις τελειώσει η αποξήρανση πρέπει να τα βγάλετε αμέσως από το ταψί.

-Το βάζο που θα υποθηκεύσετε τα αποξηραμένα φρούτα πρέπει να είναι σκουρόχρωμό και να μην είναι γεμάτο ασφυκτικά.

-Λόγω του ότι χρειάζονται πολλές ώρες για να τα φτιάξετε, η καλύτερη χρονική περίοδος είναι τον χειμώνα που ίσως βρίσκεστε στο σπίτι πιο πολλές ώρες.

 

Τρόποι αποξήρανσης

Αποξηραμένα μήλα

Υλικά :
600γρ μήλα
½ λεμόνι (χυμός του λεμονιού)

Εκτέλεση:

-Επιλέξτε φρέσκα μήλα αλλά όχι πολύ σκληρά. Τα καθαρίζετε και μετά πρέπει να βγάλετε τα κουκούτσια και να τα κόψετε σε ροδέλες, αλλά να είναι όλες κομμένες στο ίδιο μέγεθος.

-Για να μην μαυρίσουν βυθίστε τα μήλα άμεσος σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι.

-Μόλις τελειώσετε με το κόψιμο να τα στραγγίστε και να τα σκουπίστε.

– Σε ένα ταψί με λαδόχαρτο τοποθετήστε τις ροδέλες την μια δίπλα στην άλλη.

-Πρέπει να τα βάλετε σε ένα ταψί που έχετε στο φούρνο, τον οποίο έχετε προθερμάνει σε θερμοκρασία 80C και να τα αφήνετε περίπου 5 ώρες, φροντίζοντας τις τελευταίες 3 ώρες να τα έχετε γυρίσει από την άλλη μεριά.

-Για να είστε σίγουροι πως τα αποξηραμένα μήλα είναι έτοιμα, πρέπει να τα πιέσετε και δεν πρέπει να βγάλουν καθόλου χυμό και η επιφάνεια είναι στεγνή και σχετικά σκληρή.

-Τέλος βάζετε τες φέτες από αποξηραμένα αχλάδια σε ένα γυάλινο βάζο που κλείνει αεροστεγώς και μετά να τις φυλάξτε σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

Αποξηραμένα αχλάδια

Υλικά:
800γρ αχλάδι και ½ λεμόνι (τον χυμό του)

Εκτέλεση

-Επιλέξτε αχλάδια που δεν είναι χτυπημένα και δεν έχουν μαύρα στίγματα.

-Τα καθαρίζετε και τα κόβετε από την μέση και βγάζετε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε λεπτές φέτες.

-Τα αχλάδια μαυρίζουν εύκολα και πρέπει μόλις τα καθαρίζετε να τα βάζετε σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι.

-Μόλις τελειώσετε από το κόψιμο τα στραγγίζετε και τα σκουπίζετε.

– Βάλτε τα σε ένα ταψί με λαδόχαρτο και τοποθετήστε τις φέτες την μια πλάι στην άλλη και προσέξτε να μην κολλά η μια πάνω στην άλλη.

-Προθερμάνετε τον φούρνο στους 80 C στην λειτουργία αέρα και πρέπει να αφήσετε τις φέτες από αχλάδι περίπου 8 ώρες φροντίζοντας να τις γυρίζετε περίπου κάθε 2 ώρες.

-Όταν αποξηραθούν, τις βγάζετε από τον φούρνο και τις αφήνετε να κρυώσουν.

-Τέλος βάζετε τες φέτες από αποξηραμένα αχλάδια σε ένα γυάλινο βάζο που κλείνει αεροστεγώς και μετά να τις φυλάξτε σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

 

Αποξηραμένες μπανάνες

Υλικά:
1 κιλό μπανάνες

Εκτέλεση

-Πρέπει να διαλέξετε ώριμες μπανάνες χωρίς όμως να είναι μαύρες και να τις καθαρίσετε και να τις κόψετε σε ροδέλες.

– Στρώνετε σε ένα ταψί με λαδόχαρτο τις ροδέλες χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους.

– Τις αφήνετε 5 – 6 ώρες και τις αποσύρετε από τον φούρνο όταν έχουν αποξηραθεί εντελώς και όταν έχουν ζαρώσει.

– Μόλις κρυώσουν τις κλείνετε αεροστεγώς σε γυάλινα βάζα σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

 

Εγγεγραμμένη Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Νικόλ Στυλιανού, BSc MA (U.S.A).

Γράφει η εγγεγραμμένη Διαιτολόγος Διατροφολόγος Νικόλ Στυλιανού BSc MA

Τα αποξηραμένα φρούτα μας δίνουν την όμορφη αίσθηση ότι τρώμε κάτι γλυκό αλλά την ίδια ώρα μας παρέχουν φυτικές ίνες και πλούσια θρεπτικά συστατικά. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό σνακ γιατί περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών και την ίδια στιγμή που μας δίνουν αυτή την γλυκιά γεύση και δεν είναι επικίνδυνα ώστε να αυξήσουν τα επίπεδα χοληστερόλης και λιπαρών στο σώμα μας. Μια όμορφη επιλογή είναι να τα συνδυάσουμε στις πράσινες σαλάτες, αλλά και σε φαγητά με κρέας στο φούρνο και ρύζι.

Δεν είναι δύσκολο να τα φτιάξουμε στο σπίτι αλλά χρειάζεται υπομονή γιατί η διαδικασία παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι να αποξηραθούν τα φρούτα. Αξίζει όμως ο χρόνος αναμονής γιατί τα σπιτικά αποξηραμένα φρούτα γίνονται με πιο αγνό τρόπο.

Τα φρούτα που μπορούμε να αποξηράνουμε πιο εύκολα είναι αυτά που δεν έχουν μεγάλη περιεκτικότητα νερού όπως για παράδειγμα μήλα, μπανάνες, αχλάδια, δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα).

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Η αποξήρανση των φρούτων στο σπίτι γίνετε στο φούρνο τον οποίο έχουμε πάντα στην λειτουργία του αέρα, περίπου στους 80C.

-Είναι καλύτερα το ταψί να είναι λίγο μικρότερο από το μήκος του φούρνου για να κυκλοφορεί ο αέρας παντού.

– Για να είστε σίγουροι ότι τα φρούτα είναι έτοιμα πρέπει να είναι ευλύγιστα και όταν τα πιέζετε με το χέρι να μην αφήνουν υγρασία. Σε περίπτωση που έχουν λίγη υγρασία πρέπει να τα αφήσετε για ακόμα λίγο στο φούρνο γιατί αν αποθηκευτούν στο βάζο έτσι θα αλλοιωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

-Μόλις τελειώσει η αποξήρανση πρέπει να τα βγάλετε αμέσως από το ταψί.

-Το βάζο που θα υποθηκεύσετε τα αποξηραμένα φρούτα πρέπει να είναι σκουρόχρωμό και να μην είναι γεμάτο ασφυκτικά.

-Λόγω του ότι χρειάζονται πολλές ώρες για να τα φτιάξετε, η καλύτερη χρονική περίοδος είναι τον χειμώνα που ίσως βρίσκεστε στο σπίτι πιο πολλές ώρες.

 

Τρόποι αποξήρανσης

Αποξηραμένα μήλα

Υλικά :
600γρ μήλα
½ λεμόνι (χυμός του λεμονιού)

Εκτέλεση:

-Επιλέξτε φρέσκα μήλα αλλά όχι πολύ σκληρά. Τα καθαρίζετε και μετά πρέπει να βγάλετε τα κουκούτσια και να τα κόψετε σε ροδέλες, αλλά να είναι όλες κομμένες στο ίδιο μέγεθος.

-Για να μην μαυρίσουν βυθίστε τα μήλα άμεσος σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι.

-Μόλις τελειώσετε με το κόψιμο να τα στραγγίστε και να τα σκουπίστε.

– Σε ένα ταψί με λαδόχαρτο τοποθετήστε τις ροδέλες την μια δίπλα στην άλλη.

-Πρέπει να τα βάλετε σε ένα ταψί που έχετε στο φούρνο, τον οποίο έχετε προθερμάνει σε θερμοκρασία 80C και να τα αφήνετε περίπου 5 ώρες, φροντίζοντας τις τελευταίες 3 ώρες να τα έχετε γυρίσει από την άλλη μεριά.

-Για να είστε σίγουροι πως τα αποξηραμένα μήλα είναι έτοιμα, πρέπει να τα πιέσετε και δεν πρέπει να βγάλουν καθόλου χυμό και η επιφάνεια είναι στεγνή και σχετικά σκληρή.

-Τέλος βάζετε τες φέτες από αποξηραμένα αχλάδια σε ένα γυάλινο βάζο που κλείνει αεροστεγώς και μετά να τις φυλάξτε σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

Αποξηραμένα αχλάδια

Υλικά:
800γρ αχλάδι και ½ λεμόνι (τον χυμό του)

Εκτέλεση

-Επιλέξτε αχλάδια που δεν είναι χτυπημένα και δεν έχουν μαύρα στίγματα.

-Τα καθαρίζετε και τα κόβετε από την μέση και βγάζετε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε λεπτές φέτες.

-Τα αχλάδια μαυρίζουν εύκολα και πρέπει μόλις τα καθαρίζετε να τα βάζετε σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι.

-Μόλις τελειώσετε από το κόψιμο τα στραγγίζετε και τα σκουπίζετε.

– Βάλτε τα σε ένα ταψί με λαδόχαρτο και τοποθετήστε τις φέτες την μια πλάι στην άλλη και προσέξτε να μην κολλά η μια πάνω στην άλλη.

-Προθερμάνετε τον φούρνο στους 80 C στην λειτουργία αέρα και πρέπει να αφήσετε τις φέτες από αχλάδι περίπου 8 ώρες φροντίζοντας να τις γυρίζετε περίπου κάθε 2 ώρες.

-Όταν αποξηραθούν, τις βγάζετε από τον φούρνο και τις αφήνετε να κρυώσουν.

-Τέλος βάζετε τες φέτες από αποξηραμένα αχλάδια σε ένα γυάλινο βάζο που κλείνει αεροστεγώς και μετά να τις φυλάξτε σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

 

Αποξηραμένες μπανάνες

Υλικά:
1 κιλό μπανάνες

Εκτέλεση

-Πρέπει να διαλέξετε ώριμες μπανάνες χωρίς όμως να είναι μαύρες και να τις καθαρίσετε και να τις κόψετε σε ροδέλες.

– Στρώνετε σε ένα ταψί με λαδόχαρτο τις ροδέλες χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους.

– Τις αφήνετε 5 – 6 ώρες και τις αποσύρετε από τον φούρνο όταν έχουν αποξηραθεί εντελώς και όταν έχουν ζαρώσει.

– Μόλις κρυώσουν τις κλείνετε αεροστεγώς σε γυάλινα βάζα σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

 

Εγγεγραμμένη Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Νικόλ Στυλιανού, BSc MA (U.S.A).

Άντρεα Νικολάου: Πρώτη βόλτα με τη μικρούλα της μετά τον τοκετό

Η Άντρεα Νικολάου έκανε την πρώτη βόλτα με το νεογέννητο κοριτσάκι της Στις 7 Σεπτεμβρίου η Άντρεα Νικολάου και ο Κωνσταντίνος Παναγή έγιναν για πρώτη...

GNTM 3: Ποιο μοντέλο αποχώρησε πρώτο;

Αυτό είναι το μοντέλο που είδε πρώτο την πόρτα της εξόδου Μετά την ολοκλήρωση της γυμνής φωτογράφισης, αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν για πρώτη φορά στο...

Πώς να κάνεις το απόλυτο spa μαλλιών στο σπίτι

Ένα spa μαλλιών στην άνεση του σπιτιού μας είναι η τέλεια λύση για τα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά μας Αν κάτι καλό μας έμεινε από...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 30/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για σας για σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια: Τα...

Νεκτάριος Α.: Οι αγαπημένες του φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου του

Ο Νεκτάριος μας έδειξε τις αγαπημένες του φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού Νίκου Το απόγευμα του Σαββάτου (26/9), ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα...

Έτσι διατηρεί τη σιλουέτα της η Χριστιάνα

Η όμορφη σιλουέτα της Χριστιάνας Αριστοτέλους Η Χριστιάνα Αριστοτέλους το τελευταίο διάστημα προσέχει πολύ τη διατροφή της και το σώμα της. Μάλιστα, την περίοδο της καραντίνας...

Κάλια Ελευθερίου: Η γυμνή εμφάνισή της στο GNTM 3 (video)

Η Κάλια Ελευθερίου στο... GNTM! Στα «βαθιά» έπεσαν οι 20 διαγωνιζόμενοι του Greece's Next Top Model, από την πρώτη κιόλας δοκιμασία. Τα μοντέλα, έπρεπε να ξεπεράσουν...

ΙΚΕΑ: Nέες φθινοπωρινές αφίξεις (pics)

Πάνω από 2.000 νέα προϊόντα σας περιμένουν στην ΙΚΕΑ για να ανανεώσετε το σπίτι και τη διάθεσή σας! Οι εποχές μπορεί να αλλάζουν, αλλά η...

Οι καλύτεροι σύμμαχοι για έναν ξεκούραστο ύπνο

Ο καλός και ποιοτικός ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Η ΙΚΕΑ πιστεύει στη δύναμη του ύπνου, γι’ αυτό...

Ζώδια: Ποιοι θα έχουν έναν δύσκολο Οκτώβριο;

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον μήνα Οκτώβριο Μπαίνουμε στην καρδιά του φθινοπώρου και σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε και για τον χειμώνα, που από...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 30/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για σας για σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια: Τα...

Τεστ: Σε θέλει ή περνά το χρόνο του μαζί σου;

Κάνε το τεστ Είναι αυτές οι φορές που αναρωτιέσαι αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Είτε γιατί η σχέση είναι καινούρια είτε γιατί κάτι σε προβληματίζει. Ο...

Κουίζ: Πόσο πολύ ζηλεύεις την σχέση σου;

Κουίζ Πόσο εύκολα γίνεσαι «πράσινη» από τη ζήλια σου; Απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις και δες αν το ζιζάνιο της ζήλιας σε έχει προσβάλει «θανάσιμα»! Έρευνα:...

ΙΚΕΑ: Nέες φθινοπωρινές αφίξεις (pics)

Πάνω από 2.000 νέα προϊόντα σας περιμένουν στην ΙΚΕΑ για να ανανεώσετε το σπίτι και τη διάθεσή σας! Οι εποχές μπορεί να αλλάζουν, αλλά η...

Ζώδια: Ποιοι θα έχουν έναν δύσκολο Οκτώβριο;

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον μήνα Οκτώβριο Μπαίνουμε στην καρδιά του φθινοπώρου και σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε και για τον χειμώνα, που από...

Τεστ: Σε θέλει ή περνά το χρόνο του μαζί σου;

Κάνε το τεστ Είναι αυτές οι φορές που αναρωτιέσαι αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Είτε γιατί η σχέση είναι καινούρια είτε γιατί κάτι σε προβληματίζει. Ο...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Τα Beauty Line στηρίζουν και φέτος το πολύτιμο έργο της Europa Donna

Με την ευκαιρία του παγκόσμιου μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, τα Beauty Line ενισχύουν την προσπάθειά τους να ενθαρρύνουν και να εμπνέουν...

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της

Bride to be η Ελεωνόρα Ζουγανέλη Στις αρχές του περασμένου Ιούλη, έγινε γνωστό ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ζευγάρι με τον Σπύρο Δημητρίου. Πρόκειται για γνωστό...

Advertorials