«Ταξιδεύοντας με το Ελληνικό Τραγούδι» από το Ίδρυμα Χριστίνας Α. Αποστόλου

Το ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέρανν των 2300 εγγεγραμμένων μελών που κύριο στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Το Ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α.Αποστόλου που απεβίωσε, σε ηλικία 44 χρονών, την 01/01/2006 μετά από μια μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Το Ίδρυμα δεν έγινε για την Χριστίνα αλλά με την Χριστίνα, μας πήρε από το χέρι και μέσα από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου μας παίρνει σε μονοπάτια δύσκολα και ανηφορικά αλλά πανέμορφα, μονοπάτια που η ίδια ήξερε να περπατάει με ευκολία και χαρά, τα μονοπάτια της αγάπης, της προσφοράς και της Ανθρωπιάς.

Το ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, από την ίδρυση του έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο προσφοράς προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Έχει βοηθήσει δεκάδες παιδιά για θεραπεία την Κύπρο ή/και στο εξωτερικό, έδωσε βοήθεια σε πάρα πολλές φτωχές και δυσπαραγούσες οικογένειες, ολοκλήρωσε διάφορα έργα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλη την Κύπρο και δημιούργησε αρκετά έργα αυποιίας με άμεσο στόχο το παιδί.

Ίδρυσε την “Τράπεζα Αίματος Ιδρύματος ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ” και καθιέρωσε βραβεία στους άριστους μαθητές στα σχολεία που φοίτησε η Χριστίνα.

Τα έσοδα του Ιδρύματος είναι αποτέλεσμα εκδηλώσεων, εράνων εισφορών και δωρεών εκ μέρους των μελών, φίλων και άλλων υποστηρικτών του έργου του Ιδρύματος.

Για την καλύτερη οικονομική διαχείριση του Ιδρύματος αλλά και για εισφορές – δωρεές από όσους θα το επιθυμούσαν έχουν ανοιχτεί οι πιο κάτω τραπεζικοί λογαριασμοί:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: 0556-01-020199

ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: 430-101-001662-5

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 03430-4011272-0

Μέλος του Ιδρύματος ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ μπορεί να είναι οποιοδήποτε άτομο με έφεση για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς καμιά οικονομική ή/ και άλλη υποχρέωση.