Μοναδική γεύση «Mango goes Bananas» στα Λανίτης Smoothies

Μια από τις νέες γεύσεις των Λανίτης Smoothies ενώνει δύο από τα πιο απολαυστικά φρούτα, το μάνγκο και την μπανάνα. Το μάνγκο με την ιδιότητα να ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα παντρεύεται με τις ευεργετικές ιδιότητες της μπανάνας και η απόλαυσή τους βρίσκεται συμπυκνωμένη στα ολοκαίνουρια Λανίτης Smoothies, σε ένα μοντέρνο και καλαίσθητο μπουκάλι.

Το μείγμα από χυμούς και πουρέδες φρούτων και η δροσιστική απόλαυση της γεύσης μάνγκο-μπανάνα είναι ο καταλληλότερος συνδυασμός για τόνωση, αφού η μπανάνα είναι πλούσια σε κάλιο και φυτικές ίνες δίνοντας έτσι μεγάλη ενεργειακή αξία στον οργανισμό μας. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το συγκεκριμένο smoothie προστατεύουν και συμβάλλουν στην γενική μας υγεία και οι επιπλέον υδατάνθρακες κρατούν τον οργανισμό σε εγρήγορση για το υπόλοιπο της μέρας. Η ένωση των φρούτων μάνγκο-μπανάνα, στη μικρή πρακτική συσκευασία προσφέρει εξαιρετική γευστική εμπειρία και αίσθηση ευεξίας!

Παράλληλα, τις γεύσεις μάνγκο-μπανάνα συμπληρώνουν ακόμη διάφορες γεύσεις από τα συνολικά έξι φρούτα του προϊόντος φρούτα με θρεπτικά συστατικά δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στα απολαυστικά ροφήματα. Τα νέα smoothies είναι μια εναλλακτική λύση για να αντικαταστήσετε ένα ενδιάμεσο γεύμα με 100% πουρέ και μη συμπυκνωμένο χυμό φρούτων, χωρίς συντηρητικά,  επιπλέον ζάχαρη και χρωστικές ουσίες. Η θρεπτική υγιεινή συνήθεια των smoothies προσθέτει στην καθημερινότητα μας θρεπτικές ουσίες και μοναδική γεύση.

Τα λαχταριστά «Mango Goes Bananas» από την Α/φοί Λανίτη είναι η ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά μια εναλλακτική για σνακ, σε κάθε περίσταση και για κάθε ηλικία.

Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να γευτείς την ενέργεια που χρειάζεσαι σε ένα ποτό είτε βρίσκεσαι στην δουλειά, είτε στο αυτοκίνητο.  Μάθετε περισσότερα για τα Λανίτης Smoothies εδώ.

Τέλειο ξεκίνημα, για μια τέλεια μέρα! Τη δική σου.