Η ΜΤΝ βράβευσε τους νικητές του iWhiz

Please select a featured image for your post

Η ΜΤΝ βράβευσε τους μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του iWhiz, του καινοτόμου εκπαιδευτικού παιχνιδιού που στόχο έχει την ενημέρωση και εκπαίδευση των μαθητών για τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό (Cyberbullying) και την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η βράβευση αφορούσε και τις δυο φάσεις του διαγωνισμού για την σχολική χρονιά 2017 – 2018.

Τα σχολεία που κέρδισαν για την Α’ φάση (Φθινόπωρο 2017) ήταν το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως, το Περιφερειακό Γυμνάσιο Ακακίου και το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου. Οι τρεις πρώτοι μαθητές της Α’ φάσης προέρχονται από το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως και το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου.

Τα σχολεία που κέρδισαν για την Β’ φάση (Άνοιξη 2018) ήταν το G.C School of Careers, το Τέρρα Σάντα και το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως. Οι τρεις πρώτοι μαθητές της Β’ φάσης προέρχονται από το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως και το Τέρρα Σάντα.

Οι πρωτεύσαντες μαθητές βραβεύτηκαν με Αpple iPad, ενώ τα σχολεία που κέρδισαν, βραβεύτηκαν με οκτώ Android Tablets το καθένα.