Η φύση έχει τη λύση για την καλή εντερική λειτουργία, με τα συμπληρώματα Fruits & Fibres, από την Ortis

Η δυσφορία που μπορεί να προκαλέσει η δυσκοιλιότητα και γενικότερα η κακή εντερική λειτουργία είναι σίγουρα ανεπιθύμητη. Η Ortis βασισμένη στη φιλοσοφία της «Η Υγεία σε αρμονία με τη φύση» ανέπτυξε τη σειρά Fruits & Fibres, σε δύο μορφές: Strong και Regular, οι οποίες δίνουν τη λύση στην αποκατάσταση της εντερικής λειτουργίας ανάλογα με περίπτωση.

Fruits & Fibres Strong για περιστασιακή δυσκοιλιότητα και δυσφορία

Fruits & Fibres Regular για χρόνια ή συχνή δυσκοιλιότητα.

Τα προϊόντα Fruits & Fibres περιέχουν συστατικά με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες όπως τα σύκα, οι χουρμάδες, ο ταμάρινδος και το ραβέντι τα οποία δρουν συνεργιστικά με στόχο την αποκατάσταση της σωστής εντερική λειτουργίας, με φυσικό τρόπο.

Fruits & Fibres Strong: για άμεση δράση για ανακούφιση από τη δυσφορία

Μια αλλαγή στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας, στη διατροφή μας ή ακόμα και οι διακοπές και τα ταξίδια μπορούν να διαταράξουν την εντερική λειτουργία προκαλώντας, δυσκοιλιότητα. Το Fruits & Fibres Strong, δρα άμεσα σε μόλις 8 ώρες, απλά καταναλώνοντας 1 ταμπλέτα και ένα μεγάλο ποτήρι νερό το βράδυ, όταν χρειάζεται.

Fruits & Fibres Regular: για καθημερινή χρήση για τακτική εντερική λειτουργία

Η διατροφή, ο τρόπος ζωής, η ηλικία, οι ορμονικές διαταραχές και πολλοί άλλοι παράγοντες μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την κακή εντερική λειτουργία. Η φύση έχει τη λύση και στις περιπτώσεις συχνής ή χρόνιας δυσκοιλιότητας. Χάρη στη δράση των φυσικών συστατικών που περιέχει, το Fruits & Fibres Regular βοηθά αποτελεσματικά στην αποκατάσταση της τακτικής εντερικής λειτουργίας, καταναλώνοντας 1 ταμπλέτα και ένα μεγάλο ποτήρι νερό καθημερινά.

Τα προϊόντα της σειράς Fruits & Fibres, διατίθενται σε μορφή ταμπλέτας, μασώμενων κύβων αλλά και υγρή μορφή. Προέρχονται από 100% φυσικής προέλευσης πρώτες ύλες, δεν περιέχουν επιπρόσθετη ζάχαρη ή συντηρητικά. Διατίθενται στα φαρμακεία σε όλη την Κύπρο από την εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.