Εορταστικές εμπειρίες στο Nicosia Mall

Το Nicosia Mall είναι σίγουρα ο προορισμός όπου τα ζεις όλα στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους. Αυτό το διήμερο, το νέο και μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας είναι έτοιμο να προσφέρει ακόμη περισσότερες εμπειρίες σε όσους το επισκεφτούν.

Η γιορτή της γυναίκας

Τη Παρασκευή, 8 Μαρτίου, οι γυναίκες  βρίσκονται στο επίκεντρο και η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γίνεται extraordinary στο Nicosia Mall που αφιερώνει τη μέρα σε αυτήν.

Οι γυναίκες, λοιπόν που θα επισκεφθούν το Nicosia Mall, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Blue Bees (18:00-20:00). Παράλληλα, 300 τριαντάφυλλα θα περιμένουν όσες κάνουν τα ψώνια τους από τα 140 και πλέον καταστήματα.

Επιπλέον, από το πρωί θα στηθεί ένας εντυπωσιακός τοίχος από λουλούδια με την επιγραφή ‘Extraordinary Woman’, αφιερωμένος φυσικά σε κάθε γυναίκα. Το απόγευμα, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 βράδυ, οι γυναίκες που θα βρίσκονται στο Nicosia Mall, θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, στο ειδικά σχεδιασμένο για την ημέρα, photobooth, επιλέξτε το δικό τους  ‘I can be..’ μότο, δίνοντας το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να γίνουν ό,τι επιθυμούν.

Για τους μικρούς επισκέπτες

Το Σαββατοκύριακο αφιερώνεται στους μικρούς επισκέπτες. Από τις 11:00-13:00 και από τις 15:00-17:00 και από τις 17:00-19:00 το Σάββατο τα παιδία θα έχουν την ευκαιρία να μεταμφιεστούν με face painting και να μεταμφιεστούν, δωρεάν.

Καθαρή Δευτέρα

Τη Καθαρή Δευτέρα, το Nicosia Mall θα είναι ανοιχτό για τα ψώνια που απαιτεί η μέρα, από την υπεραγορά Αθηαινίτης αλλά και για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ στις καφετέριες και γευστικά γεύματα στα εστιατόρια.

Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα, τις ώρες λειτουργίας, καθώς και οδηγίες πρόσβασης στην ιστοσελίδα του Nicosia Mall, nicosiamall.com, στο Instagram και στο facebook.