Εγκαίνια DIMCO/H Λάρνακα φωτίστηκε με ποιότητα!

Πραγματοποιήθηκαν στις 03 Νοεμβρίου τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου φωτισμού της DIMCO στην Λάρνακα.

Η DIMCO, αφουγκραζόμενη τον παλμό της τοπικής αγοράς αλλά και την ανάγκη για να προσφέρει ποιοτικές λύσεις φωτισμού για εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους, τεχνικό φωτισμό αλλά και σχεδιασμό μελετών αρχιτεκτονικού φωτισμού για μικρά και μεγάλα έργα μέσω του τμήματος LEVEL Architectural Lighting, προχώρησε σε άνοιγμα Νέου Εκθεσιακού Χώρου Φωτισμού.

Από τις 03 Νοεμβρίου λοιπόν, η Λάρνακα φωτίστηκε με ένα τρόπο αλλιώτικο. Φωτίστηκε με ποιοτικό φωτισμό, με παροχή ολοκληρωμένων λύσεων φωτισμού και προσφοράς μιας μοναδικής εμπειρίας αγοράς.  Από τις 14:30 μέχρι και τις 16:30 οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Ανδρέας Γιόρτσιος και Ελένη Σιδερά απογείωσαν την όλη εκδήλωση με LIVE LINK από τον SFERA FM.

Τα εγκαίνια τέλεσαν οι Δήμαρχοι Λάρνακας και Λιβαδιών γύρω στις 15:30. Το κατάστημα από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα καλωσόριζε τους πελάτες του ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους με καφέ, ποτά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε ο τυχερός νικητής που κέρδισε μια δωροεπιταγή αξίας €800, αλλά και ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής – Brand Ambassador της ενέργειας ΄΄Άλλαξε το… Φώτισε το΄΄ που θα βοηθήσει τον τυχερό νικητή να επιλέξει τα καλύτερα προϊόντα φωτισμού για το χώρο του.

Το νέο κατάστημα θα υποδέχεται το κοινό από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση: