Ανανεωμένο δίκτυο καταστημάτων Yves Rocher: Μοναδικές στιγμές φυσικής ομορφιάς

Ότι πιο όμορφο, έρχεται από τη φύση. Και τα Yves Rocher μετατρέπουν τη φυσική ομορφιά σε μια αξέχαστη εμπειρία!

Στο πλαίσιο ανάπτυξης και επέκτασης του δικτύου καταστημάτων Yves Rocher,  σε όλη την Κύπρο, ο Όμιλος  C.A.Papaellinas έχει προχωρήσει στη δημιουργία δύο νέων  καταστημάτων στα Λατσιά και στη Μέσα Γειτονιά.

Στο ανανεωμένο δίκτυο καταστημάτων Yves Rocher, η φρεσκάδα συναντά τη θετική ενέργεια και η αισθητική τη λειτουργικότητα.  Όλοι θα ζήσουν μοναδικές στιγμές φυσικής ομορφιάς, φροντίδας και περιποίησης, μέσα από αγαπημένες σειρές προϊόντων εμπνευσμένων από τη φύση. H νέα σύγχρονη εικόνα του δικτύου, προσφέρει μια συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία στον καταναλωτή που αναζητά κάτι αληθινά διαφορετικό.

Το όραμα του Yves Rocher, ιδρυτή της ομώνυμης αλυσίδας καλλυντικών, Νο. 1 στη Γαλλία, διευρύνει την απήχησή του και κατακτά τη διεθνή αναγνώριση. Ομορφιά που αναβλύζει από τη δύναμη της φύσης, πάντα σε αρμονία με το περιβάλλον. O Όμιλος C.A.Papaellinas, ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων ομορφιάς και υγείας στην Κύπρο, ανέλαβε από το 2013 τη διανομή των Υves Rocher.  Επτά καταστήματα δυναμικής αισθητικής αλλάζουν τα δεδομένα και προσφέρουν στους καταναλωτές μοναδικές στιγμές φυσικής ομορφιάς!