Φιλανθρωπικό πάρτι «10 Χρόνια Προσφοράς και Αγάπης» από το ιδρύμα “Δρ Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen Foundation”

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, το ίδρυμα “Δρ Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen Foundation,” γιόρτασε «10 χρόνια προσφοράς και αγάπης» με ένα καλοκαιρινό, φιλανθρωπικό πάρτι στο NOA Restaurant and Bar (Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου).

Η εκδήλωση αποτέλεσε επιστέγασμα της δεκάχρονης επιτυχούς παρουσίας του ιδρύματος και όλοι οι υποστηρικτές και φίλοι του ιδρύματος τίμησαν με την παρουσία τους το πρώτο καλοκαιρινό, φιλανθρωπικό πάρτι.

Σκοπός της εκδήλωσης, εκτός από το κέφι και τη διασκέδαση των παρευρισκομένων, ήταν και η σύντομη παρουσίαση της δεκάχρονης δράσης και των επιτυχιών του ιδρύματος, καθώς και των μελλοντικών του στόχων.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, θα δοθούν για την υλοποίηση του οράματος της Δρ Γιώτας Δημήτριου καθώς και του θυγατρικού ιδρύματος «Miranda Fund» που είναι η στήριξη μικρών παιδιών και εφήβων με νοητικά, ψυχικά και κινησιακά προβλήματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές, φίλους και εθελοντές, των οποίων η συμβολή ήταν, είναι και θα είναι καθοριστική στην εκπόνηση του έργου του ιδρύματός μας.